Aki számít, ott lesz! Még van idő, mert a Kókai Kikelet-Fecskehajtó-Húsvét-Pálinka-Borkóstoló… szervező csapata majd szeptember 5-én húz még egy lapot az eddigi sikerekre. Nem fényezem a programot. Tessék a plakátot elolvasni! Itt a helyünk! Csak igényeseknek!

Már írtunk a honlapon Terék Józsefről. Lassan nem telik el úgy hétvége, hogy ne futnánk össze valamely Tápiómenti rendezvényen. Józsi tanít, népdalokat gyűjt, koncertezik, szerepel a televízióban, lemezt készít. 24-én a tápiószelei népdalgyűjtésének eredményét hallhatták a Blaskovics Múzeumban.

Két, különleges élményt ígérő programra invitálják Önöket a Blaskovich Napok szervezői. Május 22-én egy múltidéző fotókiállításra, 24-én pedig egy nagyszerű zenei vállalkozásra, Bartók 1906-os, tápiószelei gyűjtésének feldolgozását bemutató koncertre várják az érdeklődőket.

Terék József a székesfehérvári, 2008-as koncerten. Itt szaxivalÚjabb szép sikert zsebelhetett be ez az ízig-vérig Tápió-vidéki, fiatal muzsikus. Barátaival, a The Five Virtuoses tagjaival még ezekben a percekben (2009. május 19-én, délben írom a cikket) is a képernyőn van.

A fenti Címmel kaptuk a következő nagyszerű hírt Gócsáné Móró Csillától, a tápiószelei Blaskovich Múzeum igazgatójától.