alt…ez igen, a nem jóját és a többi. Terék Józsi újdonsült barátait, a Sárik Péter Triót ajánlotta a tápiószentmártoni Földváry Miklós Alapfokú Művészetoktatási Intézményt igazgató Márton Béla figyelmébe, aki – úgy, ahogy kell – „be is vállalta” a Ritka zenei csemegét. Kell ehhez bátorság, hiszen minél magasabb egy Tápióvidék-i  program (talán máshol is így van ez kies kishazánkban) művészi értéke, annál küzdelmesebb feladat a közönség berimánkodása a színpad elé.           KÉPEK

 

A tápiószentmártoniak háromnapos ünnepének szabadtéri vasárnapja is elmarad. De a fantasztikus Sárik Trió-koncert  -   Ritka zenei csemege  - pénteken, 19 órától, és a szombati népzenei verseny NEM MARAD EL! Várják Önöket Márton Béláék, Szívós Istvánék a művelődési házban!

 

Kamaramuzsika Nagykátán címmel hirdettük meg mi is a nagykátai Zeneiskola vonósainak koncertjét, még április 17-én. Nagy Izabella tanárnő nagyszerű munkát végzett el az utóbbi években. Hasonlóan Lakatos Ágnes tanárnőhöz, ő is igyekszik minél több lehetőséget adni tanítványainak koncertszerű fellépésekre, a kiérdemelt siker átélésére.

altA Krízis zenekartól: Végre, sikerült megtalálnia a KRÍZIS zenekarnak Kalmár István utódját! Pisti és a csapat az év elején szakított egymással. Mindkét fél úgy érezte, szakmailag már nem tudnak együtt működni. Az elválás persze barátságban történt...
A dobos posztot ezután a hatvani Kürti Krisztián fogja betölteni.

 

altA Sárik Péter Trió tápiószentmártoni fellépése elé.

 

Ritkaság a Tápióvidéken, különösen itt, az alsó végeken, hogy minden megalkuvástól mentesen, magas, nem csak a nagyvárosokban, Budapest elit művelődési szinterein, de a nagyvilág pódiumain is sikeres, elismert produkciókat, előadókat hívjunk magunkhoz.