Még dübörgött az őszinte, kőkemény rock, amikor az ócsai kultúrháznál - egy órával a meghirdetett Új Skorpió koncert előtt - már megtelt velünk az utca. Talán 1981, vagy ’82 lehetett. Papp Tamás mellett Frenreisz Károly és a Tátrai Tibor már akkor  legenda volt. Nagyot buliztunk, majd a HBB-vel is láthattam-hallhattam még egyszer-kétszer ezt a fantasztikus gitárost. Mindegy, hogy bluest, rockot, latint, jazz-t penget, a minőség és a teljes átélés jellemzi ezt a nagyszerű művészembert.

altAz Omega örökzöld dalára szeretne rácáfolni Péter István, Szücsi László és Zemen Pál, amikor egy nagy varázslatra készülődnek. Nem csalás, nem ámítás!

November 19-én és december 4-én 40 évvel fogják megfiatalítani a sülysápi 55-70-eseket, és egy időutazással a szüleik, sőt nagyszüleik legendás ifjúságának éveibe repítik majd vissza a fiatalokat is.

 

No, miről is van szó?

A Duna Televízió beharangozóját, és aki még nem látta, annak a Katona Erikával ( a Duna Televízió stratégiai igazgató, szerkesztő-műsorvezetője) készített interjúnkat is az Olvasók figyelmébe ajánljuk.


 
látható a Katona Erikával készített interjúnk (7. perc 10. másodperctől)

Márton Béláék, a Földváry Miklós Alapfokú Művészetoktatási Intézményben nem hagyják magukat, folytatják azt műfaji korlátok nélküli sorozatot, amelyben a legrangosabb művészeket hívják meg koncertezni! A fantasztikus SÁRIK TRIÓ után, egy élő rock-legenda, Tátrai Tibor érkezik zenekarával Tápiószentmártonba. Most soroljam? Generál, Syrius, Mini, Radics Béla zenekara, Hobo B.B…Október 29., PÉNTEK!, 19.00, Művelődési Ház.

alt

Tátrai Tibor
Tápiószentmártonban!