Hangolódjanak rájuk! Az Avengers retro-bulijának pénteki (2010. 11. 19., 18.00) próbáját is megtekinthetik azok, akik a 2010. 12. 04-i előadásra jegyet váltanak. 1.000 Ft, két koncertért! A bevételt az együttes a sülysápi Wass Albert Művelődési Központ gyerekprogramjaira ajánlotta fel!


altZömmel a Földváry Miklós Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tanárai szolgáltatták a muzsikát azon a programon, amely hagyományosan az egyik elő-eseménye az aktuális Hurkatöltő Fesztiválnak. Persze, a tápiószentmártoni közönség alaposan el van kényeztetve, hiszen Czerván György személyében egy államtitkár, és egy polgármester - Tóth János – is a színpadra lépett a helyi publikum szórakoztatása végett. KÉPEINK

altEgy hónapja jelent meg Kozma Tamás és Terék József első közös cd-je, amely akár szép karácsonyi ajándék is lehet. Terék József lemezajánlata előtt én azért megjegyzem, hogy a The Five Virtuoses lemeze, a két népzenei anyag, a Lányok, lányok ti szelei lányok és a  Szentmártoni csárdába „megéri az árát”.

alt

Mert az Avengers együttes is ezt tette a sülysápi Wass Albert Művelődési Központban tartott első „edzésén”. „Régi csibészek, nem ismertek engem meg?” címmel már bemutattam a csapatot, most néhány új KÉPET és egy kis invitálást karcolok a honlapra: November 19-én, 18 órakor a főpróbára és december 4-én a Jótékonysági retro bulira is érvényesek a jegyek! A kókaikat Balla Ferenc, a tápiószecsőiket Szücsi László külön is várja a sülysápiak mellett, de jöjjön mindenki, aki szereti a 60-as, 70-es évek beatzenéjét (kicsit fűszereznek majd egy-két mai slágerrel is a fiúk). 50-esek, 60-asok: „Nem csak a húszéveseké a világ!”