Sárik Péterrel, a nagyvilág rangos jazz-pódiumain is rendszeresen szereplő, az Elton John, és John Mayall által is zsűrizett INTERNATIONAL SONGWRITING COMPETITION nemzetközi versenyen 2009-ben és 2010-ben harmadik helyezést elért művésszel kezdődött a tápiószentmártoni JAZZ CAFFE története. A mindenit, ohó, barátaim,… Most éppen jazz! Jazz Caffe - Most az "eredeti" zamatok! Minőségi zene (a javából) Tápiószentmártonban! Sárik Trió – duplán! Ritka zenei csemege Hajrá fiúk! Most a hasonlóan sikeres Terék József – az említett verseny Instrumental kategóriájában első nekifutásra 3.! helyezés – fantasztikus Cimbalom Triója következik. Dezider Olah „címszereplésével”. Ízelítő FILMÜNK a csapat „népzenei alapozásából”.

Calgaryban, a 315 000-es (Wikipédia) kanadai magyarság reprezentatív, kulturális központjában, a Magyar Házban – kicsit a Tápió-vidéket is képviselve – szerepelt a Kozma Tamás-Terék József Duó. A tápiószelei-tápiószentmártoni páros visszatérő vendége a tengerentúli honfitársaink közösségeinek: már 2008-at is ők búcsúztatták el Calgaryban, októberben a Nyugat-Kanadai Magyarok Folk Fesztiválján húzták a talp alá valót, majd az idei szilvesztert a január 8-án Winnipengben is megismételték. Sikerüket mi sem jelzi jobban, mint, hogy a 4-5 hétre tervezett kanadai őszi turnéjukra már hét város is bekapcsolódott.  A muzsikusok FOTÓALBUMÁBÓL A „Bővebben-ben” felsoroljuk a következő fellépéseket is. Figyelem! A Duó nagyszerű CD-je még kapható!

Elsősorban ének-zene pedagógusok, vagy dalos kedvű gyermekeket nevelő szülők figyelmébe ajánljuk a következő felhívást:

A Budakeszi Erkel Ferenc Művelődési Központ a Nemzeti Kulturális Alaptámogatásával Liszt Ferenc zeneszerző születésének 200. évfordulója alkalmából háromfordulós zenei-műveltségi vetélkedőt rendez Pest megyeterületén működő általános iskolák, ének-zenei általános iskolák és alapfokú művészetoktatási intézmények 5-8. osztályos tanulói részére. Folytatás a „Bővebben-ben”.

A nagykátai Zeneiskola felhívása

A keményebb rock híveinek ajánljuk: 2011. február 12.,  9 óra, Kókai Művelődési Ház és Sportcsarnok. Fellépők: Nemzeti Hang zenekar / Püspökladány és a Sensus zenekar / Debrecen
Jegyek elővételben: 1800 Ft, a helyszínen: 2000 Ft. Jegyrendelés és információ: 06 70 943-01-43 Plakát(pdf)