Hoppá! És most már tényleg jön a MISZTRÁL Sülysápra!

... a legjobbak között van a helye a Tápió-vidék muzsikusának! Terék József újra bejutott az International Songwriting Competition www.songwritingcompetition.com döntőjébe! (ITT hallgassa meg a szavazatára számító szerzeményt!) Ezúttal már csak egyedüli magyarként! Ismételten több, mint 15.000 zeneszám közül választotta ki a döntős számokat a világhírű sztárokból (Peter Gabriel, John Mayall, Jerry Le Lewis…!) álló zsűri! A zeneszámra március 31-ig, naponta egyszer, egy rövid regisztráció után, az alábbi linkre kattintva lehet szavazni: http://www.sonicbids.com/voting/Default.aspx?p=372

Talán Ön nem, de tud olyanokról a rokonok, barátok, szomszédok, ismerősök közül, akik tagjai voltak egy régi zenekarnak, vagy „mulatós ember„ lévén, ismerhették a képen látható muzsikusok valamelyikét. Segítsen Terék Józsefnek, hogy a Tápió-vidék cigányzenekarainak, rezesbandáinak emléket állító könyvében a képen látható személyek neve is szerepelhessen. Az első fotográfia Tápiósápon készült. A zenészek balról: ?-klarinét, id. Szénási Vilmos-nagybőgő /Kóka/ Baranyi István-prímás,?-brácsás. A második kép, Úri,1965 (a Bővebben-ben):

Eddig sem "kispályáztak" a tápiószentmártoni Jazz Caffe üzemeltetői, de a Kossuth-díjas Szakcsi Lakatos Béla személyében most már tényleg egy világsztár kerül a kezdőkörbe! 2011.03.18., 19.00 Művészeti Iskola, Kossuth L. u. 11. PÉNTEK!

Ilyen még nem volt a Tápió-vidéken, de az egész országban is ritkaság: egy 13 ezres kisváros zeneiskolája, 20 fős zenekarral, élőben kísér végig, egy valódi énekművész-pedagógus főszereplésével színpadra állított egész estés darabot! Előbb a KÉPEK, majd rövidesen a kiérdemelt méltatás.