Remek program! Sok sikert a jó szomszédoknak, de...
Egy kicsit tapintatlan, figyelmetlen.
Sülysápon már harmadik éve önzetlenül szórakoztatja a Tápió-vidék egészéről érkező népzene- és néptáncbarátokat az Ihajla zenekar. Többek között - Őszné Sima Anna lelkes közreműködésével alkalmanként több mint félszázan - a tápiószecsőiek is élnek ezekkel az ingyenes lehetőségekkel.
10-én a mi, sülysápi májusfás táncházunkban is lesz gyermektáncház és felnőtt mulatság. Ismerős Arcokkal nem, de igaz és hiteles népzenészekkel, "Fölszállott a pávás" fiatal muzsikusokkal, a Zeneművészeti Egyetem hallgatóival mi is szolgálhatunk!
Tóth György uram népzenés (Csóri Sándor "Sündi" kiváló zenekara!) kókai boros napjával idén sikeresen elkerültük, hogy egy napra invitáljuk a vendégeinket. Tápiószecsői is legyen olyan érzékeny, hogy rápillant a tapiokultura.hu programnaptárára és akkor nem akadályozzuk, hanem erősítjük közös ügyeinket!

Egy 60 tagú zenekar már félig megtölt egy kisebb tornatermet. Ha csak egy-egy hozzátartozó, barát ül be a nézőtérre, máris teltház van. A „hazai pályán” azonban illik olyan zsúfoltságot okozni, hogy a csilláron is lógjanak néhányan.
Április 27-én a legkevésbé sem csodálkoztam azon, hogy a Dányi Ifjúsági Fúvószenekar koncertjére csak azért fértünk be, mert Tóth Ildikó kolléganőm kedvesen gondoskodott arról, hogy a tapiokultura. hu számára jó helyről tudjuk elkészíteni a fotóinkat.tpkTLképek, tpkTKképek