Jancsovocsné meghívó

 

Jancsovocsné meghívó2

&nbsp ;

800 éves kitüntetesek2

 

Tápiószele első, írásos említésnek 800. és várossá avatásának 10. évfordulóját ünneplő sorozat újabb eseményére kerül sor 2019. 09.28-án, szombaton, 18 órától a Simonffy Kálmán Művelődési Házban. A rendezvényen hét kiemelkedő életművet felmutató tápiószelei honfitársunk díszoklevelet vehet át. Rendezvényünket megtiszteli jelenlétével és köszöntőjével Czerván György, országgyűlési képviselő és Szabó István, a Pest Megyei Közgyűlés elnöke is!

Ezen alkalommal először hangzik fel Ter ék József, a város 800 éves évfordulója alkalmából megalkotott szerzeménye!
A rendezvény ingyenes! Mindenkit szeretettel várunk!

farmosi napok

vándor koll

 

Újjászületett a tápiószelei színjátszás!

A Simonffy Kálmán Művelődési Ház és Városi Könyvtár nevében hálás szívvel köszönöm meg Katonáné Barna Zsuzsannának és társulatának a Tápiószele 800 ünnepsorozat részeként, 2019. 09. 13-án bemutatott Szelei vándor című előadás színrevitelét! tapiokultura.huTL.KÉPEK

Az darab rendkívül magas színvonalon, megható érzelemmel és mégis szórakozató módon tett sikeres kísérletet arra a szinte lehetetlennek tűnő vállalkozásra, hogy egy kisváros 800 éves múltját foglalja dramatizált keretbe.

Őszinte szívvel gratulálok ehhez!

Intézményünk rövidesen új,

filmszalag blask

Régészeti-történeti kiállítás nyílik szeptember 21-én, szombaton 10 órakor az MMgMK Blaskovich Múzeumában Tápiószele fennállása 800. évfordulójának tiszteletére. A régmúlt korok emlékei mellett a település négy történelmi egyházának történelmét, jellegzetes tárgyait , dokument umait is megismerhetjük.

fánk1

nasi sör

&nbsp ;

ITT a lényeg!

bicikkol

Tápiószele800.blog.hu

Badenszkiné Lesták Zsuzsanna csodásan felöltöztette (a Település Üzemeltetési Csoport és SImonffy Művelődési Ház munkatársainak segítség ével) a 800 éves Szelei nénit és bácsit! Benedekné Laczkó Klárával együtt a napokban a színes kerékpárok virágkosarait is rendbe hozták! Köszönjük!

Városnap A2 plakátok 1

 

Tápiószele800.blog.hu

Alkategóriák