focitoborzó1

A nagy álmokért keményen kell dolgozni minden nap, de mellette nagyon fontos az is, hogy mindvégig jól érezzük magunkat aközben, amit csinálunk!
Nálunk nem lehet panasz a hangulatra az edzések alatt és után sem és az álmokért is teszünk rendesen.
Ha Te is szeretnél elindulni ezen az úton,

Magykult Tbicske

&nbsp ;

https://www.facebook.com/events/617639659008181/

málenkij robot meghívó

Magykult Káta Kovács Nóri plak

A Magyar kultúra napjának „egyes száma” hibás, hiszen több napon, majd’ egy héten át, a Nagykátai Városi Könyvtár és Művelődési Központ minden részintézményeben volt és lesz programunk e jeles alkalomból. Nekeczki Zsolt (Turul Nemzetség) viselet kiállításának megnyitóján, január 17-én már nagyon sokan voltak az Állandó Helytörténeti Kiállítóhelyünk vendégei. Reméljük, hogy 22-én, 17 órakor

KOVÁCS NÓRI miatt is megteleik majd – ezúttal – a művelődési ház. A kiváló énekesnő

2020.01.24. Aranyosi Ervin író olvasó könyvtár plak

Farsangi Családi Szombat jpg

12órás plakát2 2

Több éves hagyománya van Nagykátán a jelmezversenynek is, amelyre a helyi iskolások mellett mindig sok gyermek, szülő, pedagógus érkezik a Tápió-vidék más településeiről is. Reméljük, most is sok jelentkezőnk lesz! A programot most is a Nagykátai Városi Könyvtár és Művelődési Központ szervezi, azon belül a művelődési központ munkatársai, akik nagy szeretettel várnak mindenkit – természetesen, a megszokott helyszínen, Nagykátán, a Bajcsy-Zsilinszky út 9-ben!
(A "Bővebbenben" megtalálható a sokszorosítható jelentkezési lap és az iskolák igazgatóinak írt levél is. Utóbbít természtesen a levélben elküldjük majd!)

Jelmezverseny plakát ok enyém

Alkategóriák