Bizony, már 20 éve annak, hogy Nagykátán megalakult a Krízis Zenekar. Ezt a kerek jubileumot ünneplik a régi és ősrégi tagok vendégszereplésével március 14-én.

Stósz László, a zenekar frontembere és hajtómotorja, jelenti az állandóságot, ő az egyedüli, aki a megalakulás óta tagja az együttesnek. 2007 óta zenél együtt a jelenlegi felállás: Stósz László (ének), Gyeniss György (basszusgitár), Kalmár István (dob), Kovács Szabolcs (gitár), Nagy Tamás (gitár).

 

Folyamatosan járják az országot saját szervezésű koncertjeikkel, de gyakran hallhatjuk/láthatjuk őket a legnagyobb rockbulikon is, olyan hazai „sztár” csapatok előtt, mint a Tankcsapda, Pokolgép, vagy az Ossian.

 

Honlapunk megalakulásának első napjaiban rögtön egy Krízis interjúval indítottunk, s azután is többször éltethettük már a fiúkat, s örömmel tesszük ezt a jövőben is.

 

Tehát mindenki készüljön a koncertre, garantált a jó hangulat!

 

További információt kaphat a zenekar honlapján.

Ha ez nem hozta még meg a kedvét a kedves Olvasónknak, hogy jegyet váltson a bulira, kérjük tekintse meg a nemrég elkészült klippet, hátha ez megadja a kezdő lökést (a koncerten az első sorokban aztán megkaphatja a következőt is pogózás közben).

{youtube}gQXywhNPTZk&feature{/youtube}