A nagykátai Zeneiskola hegedűtanárnője, a vonóskamara-együttes vezetője, Nagy Izabella tanárnő az egyik legnehezebb koncertjére készül. Ráadásul a problémát az okozza, hogy ő nem is lép a pódiumra.  Most fia, Nagy Mózes, a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola XI. osztályos tanulója fogja bemutatni tudományát.

Mózes Nagykátán, Szótér Bélánál kezdett el klarinétozni, de természetesen az   affinitást a szintén a Zeneiskolában a fafúvós hangszereket tanító  édesapjától, Nagy Istvántól örökölte meg. Jelenleg Kraszna László növendéke.

2007-ben, Győrben, a   XI. Országos  Richter   János   Klarinétverseny  I. korcsoportjának  győztese  és  a  verseny  egyetlen  különdíjasa   lett                 
Tehát: bár a koncertet egy félig gyermek, félig fiatalember fogja prezentálni, az előadás a muzsikakedvelő felnőttek teljes kiszolgálására, hiánytalan zenei, művészi élményhez való hozzá juttatására törekszik.

Az igényes, komolyzenei élményre vágyókon túl, talán azoknak a szülőknek is érdemes, illik elmenniük erre a koncertre, akiknek csemetéit Nagy Izabella tanárnő, Nagy István és Szótér Béla tanár úr tanítja vagy tanította az elmúlt években!

2009.március 27., 18.30. Nagykátán, a Zeneiskola nagytermében.

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk!

2009. március 3. Tarnavölgyi László