Kalmár István, aki érdemei elismerése mellett...A Tápió-vidék régi, jól bevált bandája, a húzós, kemény zenét játszó KRÍZIS zenekar. Stósz Laci csapata ez elmúlt 21 esztendő alatt számos tagcserét megélt már. Most „érdemei elismerése mellett” Kalmár István távozik. Munka, család, időhiány, stb. A barátság marad, de KELL EGY ÚJ DOBOS! Fiatal titánok: itt a pálya! Régi motorosok: lehet visszafiatalodni! Alább a srácok toborzója:

 

Sziasztok!

Sajnálattal tudatjuk hogy Kalmár István, a zenekar dobosa, egyéb elfoglaltságai miatt nem tudja vállalni a zenekarban a további közreműködést. A zenekar tudomásul veszi, és tiszteletben tartja a döntését!

Ezúton szeretnénk Neki megköszönni az elmúlt több, mint három évet. Ott volt a jelenlegi felállás megalakulásakor és nagyon sok szerepe volt abban, hogy a zenekar ideáig eljutott! Még egyszer köszönjük a sok közös élményt, és a továbbiakban legyen szerencséje az életben. Talán a tavaszi bulikon még felbukkan egy-két helyen a dobok mögött, ha addigra nem sikerül Őt pótolnia a zenekarnak!

Tehát a feladat adott! Keressük a nekünk megfelelő dobost! Jelentkezni a zenekar e-mail címén lehet Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy telefonon: 06 70 774 27 56

Aki szeretne bekerülni egy jól működő metál-zenekarba és érez elég tehetséget magában a doboláshoz, megvan a cucca is hozzá és van elhivatottsága, az ne várjon!

Jelentkezz! Lehet, hogy éppen Te kellesz nekünk!

 

 

K r í z i s

 

Szívvel, lélekkel

Fiatal és kevésbé fiatal rockereknek!

Csóközön egy nyári éjen

Életem a rock!

20 éves a Krízis

Kicsit keményebben

A BB Sörözöben járt a „Számüzött”

Túl a válságos állapoton

Öszinte, kökemény rock

Balcsin volt a Krízis