alt

A nagykátai Zeneiskola pedagógusa közül néhányan – felülemelkedve az elmúlt évek hazai művészeti-, zenei oktatást megnyomorító negatív változásain – rendszeresen keresik és megteremtik növendékeik számára a koncertezés lehetőségét. Nagy Izabella tanárnő Vonószenekara kitartó munkával érte el, hogy fellépéseiken már nincs szükség a szülői elfogultságra. Produkcióikra azoknak is érdemes jegyet váltaniuk, akik „csak” a klasszikus muzsika koncertélményét kívánják átélni.

 

 

A legrangosabb előadók legtökéletesebb hangzású CD lemezei sem pótolhatják az „élőzene” varázsát.

 

A nagykátai Zeneiskolában alkalmanként olyan tehetségek lépnek fel, akiknek a játéka, kiérlelt és átélt előadása már túlmutat az iskolai pódiumok világán.

 

Többek között az ő jelenlétük, fellépéseik teszik várossá Nagykátát.

 

E város valódi polgárai azok, akik keresik az olyan alkalmakat, ahol kiléphetnek a hétköznapokból, ahol a minőségre törekvő produkciókat tapsukkal támogathatják és alkalmanként a valódi, tiszta értékek – nevezzük művészetnek – megható pillanatait is átélhetik.

 

Az április 17-én, a nagykátai Zeneiskola nagytermében 17 órától kezdődő VONÓSOK KONCERTJE erre ad ismét alkalmat Önöknek (messze nem csak a szülőknek, barátoknak)!

Egy régebbi beszámoló: El is húzták a nótánkat!

 

2010. április 10.                                                     Tarnavölgyi László