altAz Omega örökzöld dalára szeretne rácáfolni Péter István, Szücsi László és Zemen Pál, amikor egy nagy varázslatra készülődnek. Nem csalás, nem ámítás!

November 19-én és december 4-én 40 évvel fogják megfiatalítani a sülysápi 55-70-eseket, és egy időutazással a szüleik, sőt nagyszüleik legendás ifjúságának éveibe repítik majd vissza a fiatalokat is.

 

No, miről is van szó?

 

Zemen Pál 60. születésnapjára kapott egy elektromos-gitárt, amelynek pengetése közben eszébe jutottak az 1966-ban alapított Avengers zenekarban – az említett urak társaságában – eltöltött „régi, szép idők”. Pár hónapja, egy kis közös zenélésre, újra összejött a valamikori csapat. Jól szóltak a régi dalok, de valami még is hiányzott: Ön, Te, azaz a Tisztelt Közönség!

 

altMert a valamikor a Tánczenekarok Járási Versenyét megnyerő, a Pest Megyei megmérettetésen is 4. helyezést begyűjtő beatzenekar, 1966 eleje és 1969 vége között, majd minden szombaton, több száz fős rajongótábora előtt lépett fel a sülysápi művelődési házban. Nem csak helyben, de Nagykátától Farmosig, Tápiószecsőtől Kókáig terjedt a népszerűségük határa.

Jó kis csapat volt ez! Játszottak Koncz Zsuzsával is és a Táncdalfesztiválok slágereit, a Szabad Európa Rádió híres Teenager Party adásait is „levették” egyik hétről a másikra. Emlékszel? Gyere! Varázsoljuk el egy pillanatra ezt a 40 esztendőt!

A koncerten már nem lehet jelen Kuchta Ferenc és Seprős Károly. Rájuk is emlékeznek ezzel a bulival a régi tagok és a csapatba most bekerülők: Balla Ferenc és Beri Ernő.

.

November 19-én és december 4-én, 18 órakor azokat várjuk a Wass Albert Művelődési Központba, akik szeretik a régi, nagy slágereket, az Illést, az Omegát, az Echo-t, a Shadows-t, Little Richar-ot, és újra meghallgatnák az Avengers-dalokat, találkoznának a barátokkal, megidéznék a 60-as évek végének hangulatát.

Várjuk a fiatalokat is, akik kíváncsiak a szüleik, nagyszüleik fiatalkorára, vagy csak kedvelik az élő, gépmentes, valódi sláger-muzsikát.

Egy klasszikus bulit képzeljenek el maguk elé! Lesz büfé, és lesznek székek is a körben ülő, a bakfisokat vigyázó anyukák számára!

Az 1000 Ft-os belépők – amelyek a próbára és a decemberi előadásra is érvényesek – nettó bevételét az együttes tagjai a Wass Albert Művelődési Központ egyik gyerekprogramjára ajánlották fel.

A jegyek a WAMK-ban, Szent István tér 7., Tel. +36 30 407 3974,

a Glória Bútorboltban, Határ út 21., Tel. +36 30 634 2485, valamint a

Tubák papírboltban, Vasút u., Tel.+36 30 475 8807 már is megvásárolhatók.

2010. október 21. Tarnavölgyi László