altEgy hónapja jelent meg Kozma Tamás és Terék József első közös cd-je, amely akár szép karácsonyi ajándék is lehet. Terék József lemezajánlata előtt én azért megjegyzem, hogy a The Five Virtuoses lemeze, a két népzenei anyag, a Lányok, lányok ti szelei lányok és a  Szentmártoni csárdába „megéri az árát”.

 

A lemezen kizárólag magyar zenék találhatók. Ez hasonló zenei ízlésünknek, valamint a közelmúlt- és jövőbeni kanadai fellépéseknek is köszönhető. A határunkon túl élő magyarságnak akartunk kedveskedni olyan magyar nótákkal, hallgatókkal, klasszikus és népies zenékkel, amelyek számukra a magyarságtudatukba vetett hitüket erősíthetik. Hozzáteszem, elég nehéz dolguk van, de büszkék rá, hogy magyarok. Amikor nekik muzsikálunk, valahol mindig elszorul az ember torka, hogy még ha távol is az anyaországtól, de büszkén vallják és vállalják hovatartozásukat, hazaszeretetüket.

Természetesen itthon is nagy sikere van a cd-nek, hiszen már sokan várták a lemez elkészülését, és itthon is éppoly szeretettel hallgatják tőlünk ezeket a magyar muzsikákat, mint bárhol a világban.

Most ismételten Kanadába készülünk. December 31-én Calgaryban muzsikálunk a Szilveszteri magyar bálon, majd január 8-án Winnipegen zenélünk egy Újévi bált, ott ahol október 8-án egy magyar bált játszottunk a Nyugat-Kanadai Magyarok Folk Fesztiválon.

 

alt 

 

Előreláthatólag jövő tavasszal és ősszel újra visszatérünk Kanadába szórakoztatni az ott élő magyarokat!

Aki meg szeretné vásárolni a cd-t, az nálam megteheti.

A cd ára: 2.000 Ft

Az alacsony ár nem a cd minőségét jellenzi és azért csak ennyi, hanem szeretnénk, hogy minél több emberhez eljusson a muzsikánk.

Tisztelettel:

Terék József

WEB:www.terekjozsef.com

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mobil: 06703863910