Farmosinádastűzakció


Tápió Natúrpark
A múlt heti farmosi nádastűz első sokkja után több pozitív megkeresést kaptunk, melyben magánszemélyek, cégek érdeklődtek, hogyan segíthetnének az elpusztult Kékbegy tanösvény újjáépítésében. Nagyon örülünk, hogy ennyi embernek szívügye ez a kedves kirándulóhely, és ilyen sokan akarnak segíteni.
A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósággal és a helyi természetvédelmi szervezetekkel együttműködve kampányt indítunk a pallósor újjáépítésére, melyben minden beérkező összeget a Kékbegy tanösvény felújítására fordítunk.

A pénzadományokat egy helyi civil szervezet, a Tápió Természetvédelmi Egyesület számláján gyűjtjük a gyorsabb ügyintézés végett. Kérjük, az utalás közleményében tüntessék fel a "pallósor" szót. Az adományozók nevét feltüntetjük honlapunkon és az újjáépített tanösvény pallóin. Amennyiben névtelenek szeretnének maradni, kérjük a közleménybe még írják be az "anonim" szót.
Intézmények, cégek és egyéb szervezetek részére adományozási szerződést is ki tudunk állítani, melyet az adólevonásnál is tudnak érvényesíteni. Aki pedig faanyaggal, vagy egyéb természetbeni támogatással segítene, kérjük keressen minket a 06-30-236-8351-es számon!

Megköszönve a sok pozitív megkeresést:
Németh András, Tápió Természetvédelmi Egyesület
Antalicz Csaba, Tápió-vidék Természeti Értékeiért Közalapítvány
Vidra Tamás, a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság