Zárda „Szotyola” Norbert kollégám már olyan nagyban űzi a filmes szakmát, hogy a szombati (2016.11.05.) táncházunkból élőben is közvetítette az eseményeket! Bár most ezért, azért, amazért egy kicsit kevesebben voltunk, mint szoktunk, de a családias jelző így is igaz és hitelesen pozitív csengésű. Kedves vendégünk volt az éppen csak 19 éves népdalénekes Horváth Éva Sára, aki

Terék József barátom tehetséggondozó új sorozat-ötletének első felkaroltjaként, november 12-én, 17 órától, a tápiószentmártoni művelődési házban mutatja be Magam tükre című CD lemezét. (A filmecskénkben 3.25-től ejtünk erről szót.)
Amúgy a táncházunkba örvendetesen sok gyermeket hoztak el az anyukák! Köszönet nekik ezért, a Németh-családnak és a szélrózsa minden irányából érkező tucatnyi zenésznek a muzsikáért, Nagy Izának a „hangulatkeltésért” és a lépésink irányításáért, a Városért Asszonykörnek a tökös-mákos-lekváros-kakaós… palacsintákért, Szántó Zoltán barátomnak – Sancho Pékség – vendégeink „lekenyerezéséért”, Veroczki Józsefnek és Szóró Józsefnek –Tápió+ – rólunk szóló televíziós interjú-riport elkészítéséért!