MuzsikaSZínház2010 2015 koll2A Nagykátai Zeneiskola öt esztendeje hozta létre a Muzsika Színháza névre keresztelt társulatot. Isten éltesse őket sokáig!
A művésztanárok, a tehetséges volt (közöttük sokan zeni pályán működnek) és jelenlegi növendékek és a Nagykáta Színjátszó Egyesület rendezői, színészei eddig négy produkciót állítottak színpadra. A tavaly nagy sikerrel bemutatott Don Quijote Pasajesben című előadásukat legközelebb november 27-én, pénteken, 18 órától mutatják be a sülysápi Wass Albert Művelődési Központban.

10 tagú „kis” szimfonikus zenekar, képzett énekesek, látványos díszletek, jelmezek… Humor, érzelem, játék, szerelem, fülbemászó muzsika… élőben!
Az előadásnak sülysápi szereplője is van, és a WAMKK törzsközönsége bizonyára örömmel fedezi majd fel a szereplők között a Nagykáta Színjátszó Egyesület nálunk már többször fellépett tagjait is.
Hasonlóan a Tápiómente Táncegyüttes és az NSZE sülysápi vendégeskedéséhez, a Muzsika Színháza is ingyen lép fel Sülysápon! NINCS BELÉPŐ! (Ha tetszett az előadás, a végén lehet dobni pár forintot az adománykosárba, de nem kötelező! Akinek módja, lehetősége van rá.)
A TME és az NSZE nagykátai „szülei, gyermekei, barátai, hívei” rendszeresen elkísérik az együtteseket a sülysápi kalandozásokra és segítenek nekünk a mindig remek, vastapsos hangulat megteremtésében! A Zeneiskola táborát is várjuk, nagy szeretettel! Készülődjetek, írjátok be a dátumot a naptárba! (És persze a szecsői, kókai, úri, mendei… szomszédokat is szeretettel várjuk!)