epresi koll
Elkezdődött az iskola, a diákok visszatértek az osztálytermekbe. A nyáron több településről hallhattunk örömteli híreket iskolák felújításáról. Ilyen szorgoskodás folyt mostanság a nagykátai Mátray Gábor Általános Iskola Epresben található tagintézményében is, ahol az alsós diákok oktatása folyik idestova félévszázada. KÉPEK

Jelenleg az önkormányzat Városgazdálkodási Szervezete és néhány jó szándékú magánvállalkozó együttes munkájával folyik a felújítás. A részletekről, a pénzügyi háttér létrejöttéről, a helyszíni munkák megszervezéséről és lebonyolításáról majd Urbánné Bozsik Gabriella, a munkálatok szervezője fog részletes beszámolót adni honlapunknak a későbbiekben, miután a használatbavétel megtörtént.

Ottjártamkor épp Lengyel „Treszko” Sándor magánvállalkozó és munkatársai végeztek burkolómunkát. A vállalkozó elmondta: szívügyének érzi, hogy munkájával önkéntesen segítse a felújítási munkálatokat, hiszen jelenleg mindkét fia az iskolában tanul, és ő is valamikor ebbe az iskolába járt.