A Répás Róbert és Zsemlye Ildikó házaspár azt vette a fejébe, hogy a tóalmási Szent András vendéglőbe nem csak finom ételekkel, udvarias kiszolgálással, de jó programokkal is igyekeznek majd becsábítani a vendégeket. A dumáló humoristáktól a disznóvágásig, a céges mulatságoktól a családi hétvégéig, a pároknak ajánlott gyertyafényes vacsorától a pótszilveszterig, vagy éppen a mai Esküvő Kiállításig sok mindennel hívják fel magukra a figyelmet. tpkTKképek és tpkTLképek

Igazán jól sikerült ez a kis expo is. Több településről is érkeztek fotósok, zenészek, virágboltok, cukrászdák, ruhakölcsönzők, vőfélyek, nyomdák… és nagyon ízlésesen berendezett asztalaik mögül ajánlották minőségi szolgáltatásaikat.
Most azonban sokkal fontosabb volt, hogy a közös jövőjüket komolyabban tervezgető fiatalok, a reménykedő „potenciális” örömszülők is eljöjjenek erre a kiállításra. Nos, azt hiszem, az érdeklődésre sem lehetett panaszuk a szervezőknek!

A turai vállalkozó által elhozott szépséges ruhakölteményeknek a Szent András Vendéglő udvarában lévő Tóth Vendégház adott helyet. Ugyan a tulajdonos házaspár régi kedves ismerősöm, de e „nexus” nélkül is kíváncsi lettem volna erre a kívülről kellemesnek tetsző kis szálláshelyre.
Marika és Feri be is mutatta nekünk a kettő- és négyágyas, fürdőszobás, 15 személyt kényelmesen befogadó, hangulatos épületet. Kitudja, hátha lesz egyszer egy olyan eseménye a sülysápi Wass Albert Művelődési Központunknak is, amikor vendégeink egy része még szívesen eltöltene egy-két napot a Tápió-vidéken.
Mindenesetre én ideírom: Tóth Vendégház, Tóalmás, Fő út 60., +36 30 904 5964, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.