Aligha hiszem, hogy honlapunk olvasóinak, és a környékben élő gyerekeknek és felnőtteknek is külön be kellene mutatnunk a nagykátai bűvészt, Szabó Istvánt. Aki ismeri őt, vagy esetleg vendége volt már a színpadon valamely mutatványa részeseként, az tudja, hogy egy végtelenül kedves, jó kedélyű, de amellett hihetetlenül precíz és pontos ember a mi bűvészbarátunk.

Bármely eseményen is szerepel a Tápió-vidéken, de akár az ország határain belül, sőt, azon túl is, a közönségét mindig elkápráztatja látványos, ötletes és furfangos trükkjeivel.

Szabó Pisti a szokásos bemutatókon túl számos versenyen is részt vesz, amelyek közül szeretnénk most kettőt kiemelni.

2013. november 9-én a szlovéniai Mariborban tartottak Nemzetközi Bűvészkongresszust, melyet 2 évente rendeznek meg. A legtöbb  bűvész-versennyel ellentétben ez egy pénzdíjas verseny, melyre számos országból érkeznek bűvészek. Szabó István először vett részt ezen a megmérettetésen. Dobogós helyezést  nem sikerült elérnie, de rengeteg tapasztalattal és számos ötlettel lett gazdagabb.

2014. áprilisában Budapest adott otthont a 10. Jubileumi Aranyvarázspálca Bűvészversenynek. Magyarországon ezt a rendezvényt a világ minden pontján jól ismert Joker Magic bűvészkellék-készítő cég rendezi minden év tavaszán.
Pisti a következőket mondta a versenyről: „Műsorom alapvetően a klasszikus bűvészet elemeire épül, melyet ötvöztem a mai modern stílusjegyekkel, hiszen minden mozdulat tökéletesen zenére kidolgozott.” Ezzel a számmal színpadi kategóriában első helyezést ér el, és elnyerte az Aranyvarázspálca díjat.

A tehetség mellett a rengeteg befektetett munka eredménye volt ez a siker.

A felkészülés folytatódik tovább, töretlenül. A már begyakorolt produkciók mindegyike egy-egy akkurátusan összeállított dobozban vár a következő fellépésre, de Rengeteg új trükk van most kidolgozás alatt, hogy bámulatba ejtse a tisztelt nagyérdeműt akár itthon, de talán valahol a nagyvilágban is.

Szabó István bűvészmester – mert nyugodtan nevezhetjük őt szakmája mesternek –, szívesen áll az Önök rendelkezésére is! Akár otthonukban, családjukat, gyermekeiket, baráti társaságukat is képes szórakoztatni, de a rendezvényeken, saját fellépésein, vagy a bűvészversenyeken is szeretettel várja a csodákra vágyó közönséget!

Szabó István elérhető saját honlapján, a www.buveszet.com oldalon, e-mai címén: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és a 06-30/932-7902 telefonszámon.

Jó szórakozást kívánunk!

Teréki Krisztián