A Vér házaspár ismét egy kézenfekvõ ötlettel állt elõ. A tápióbicskei Drabik családban generációról generációra hagyományozódik át az a tudomány, amelynek birtokában készülnek el a környék legendás lagzi-kellékei.

 

Vér Jánosék – többek között az Aranyszarvas földjén címû szakácskönyvük segítségével is – sokat tesznek azért, hogy a településükre édesgessék hasukat szeretõ vendégeket. A Fehér István Mûvelõdési Ház meg is telt az elsõ alkalommal megrendezett Grillázs-torta Fesztivál versenyzõivel. A valóban szemet gyönyörködtetõ portékákról a képek és Csetneki László, a Magyarországi Gasztronómia Szövetség Észak-Bükki régiójának  elnöke beszéljen.

 

A filmek folyamatosabb megtekintése úgy érhetõ el, hogy a bal alsó sarokban lévõ fekete háromszögre kattintunk, majd a képre helyezve a "kezet", megállítjuk filmet. Ekkor a kép alatti vízszintes vonalon látható, hogy a film folyamatosan feltöltõdik. Amikor a feltöltés befejezõdött, érdemes újra elindítani a vetítést.

{google}-7293919083380434687&hl{/google}