SasDani

A program a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány pályázati forrásainak segítségével valósult meg.

A fiatal jászberényi zongoraművésszel, Sas Dániellel közösen terveztük meg, hogy az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója kapcsán milyen komolyzenei részletek kerüljenek bele ünnepi műsorunkba:
Beethoven - Egmont nyitány, Liszt Ferenc - Eroica transzcendens etűd, Brahms - V. magyar tánc Cziffra György átiratában.

Ilyen magas színvonalon, művészi előadásban régen nem szólat meg a komolyzene a Wass Albert Művelődési Központban!

kórus2

A program a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány pályázati forrásainak segítségével valósult meg.

Többen is megtiszteltek bennünket azzal, hogy a sülysápi 56-os megemlékezésünk után tetszésüknek adtak hangot. Köszönjük szépen, s bár mi még jobbat szeretnénk legközelebb, szeretnénk az egész rendezvény albumából egy-egy képet kiemelve, egyenként is megköszönni minden fellépőnknek a közreműködést.

A Móra Ferenc Általános Iskola kórusa,

2016.10.25. Csörögés bábelőadás a WAMKK ban tapiokultura koll

Pár perce már bemutattam a tapiokultura.hu-n azt a kisfilmet, amelyben beszámoltunk a sülysápi Wass Albert Művelődési Központban vendégeskedő ovisaink „jó dolgáról”! Íme, KÉPEINK is bizonyítják, hogy gyerkőc és felnőtt is jól érezte magát nálunk.

Máté Bernadett és Strausz Tünde Holdfű Színháza a sülysápi ovisok kedvéért vendégeskedett 2016. október 25-én a Wass Albert Művelődési Központban. A gyerekeknek nem csak a bábelőadás, de a Városért Asszonykörünk csörögefánkja is nagyon ízlett! (A drága asszonyok a szemben lévő Polgármesteri Hivatal dolgozóit és minden felénk járót megkínálták egy kis kóstolóval!)

Tartalom: Tápióságon átadták a megújult könyvtárat - A térség legnagyobb szüreti felvonulása Tápióságon - 21. Bényei Falunap és szüreti felvonulás

 

Tartalom:Információk Úri Község Önkormányzatának testületi üléséről - Átadták a 31-es főút Szentmártonkáta és Tápiószecső közötti szakaszát- Megújul a városi konyha Sülysápon- 14. Szecsői Futónap, a TTA szervezésében- A nyári betakarításokról tanácskoztak Szárazhegyen

2016.10.23. Nagykátai 5660 tapiokultura koll

tapiokultura.huTL.KÉPEK56Nagykáta

2016. 10. 22. 5660 Sülysápon tapiokultura koll

A program a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány pályázati forrásainak segítségével valósult meg.

tapiokultura.huTL.KÉPEK56Sülysáp
Sülysápon már az ünnepi hétvége szombatján, azaz október 22-én megemlékeztünk az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójáról. Zárda Norbert kollégámmal és Katus Norbert alpolgármester úrral különösen szívügyünknek éreztük ezt idei 56-os rendezvényt, és igyekeztük egy kicsit egyedivé tenni a mostani programot.

Hírforrás Elismerések a városnapon„2016-ban a képviselő-testület dön­tése alapján összesen heten ré­szesültek Sülysáp Város helyi el­ismerésében, amelyek átadására az augusztus 27-i városnapon ke­rült sor. Az emlékérmek és okle­velek átadásában Horinka László polgármester mellett közre­működött Czerván György or­szággyűlési képviselő és Jakab Lázár, Városfalva falubírója is…” Olvassa tovább a www.sulysap.hu- n!
Farkas Gáborné, Lázár Alexandra, Szántó Zoltán, Csepregi Csaba, Nagy János és Nagy Gábor, Tóth Tibor, Városért Asszonykör. Gratulálunk!

Alkategóriák