A nagykátai Városi Művelődési Központban rövid időn belül már a harmadik neves hazai rockbanda is a színpadra állhatott: tapiokultura.huTerékiK.Képek

 

Nagykátai Zeneiskola furulya kvintett búcsúkoncertje
Nagy István tanár úr és tanítványai sok szép zenei élménnyel gazdagították a nagykátaiakat (is) az elmúlt esztendőkben. Talán az együttes tagjainak tanulmányai, talán más elkötelezettségük, feladataik miatt kerül most sor erre a búcsúkoncertre.
Hiányozni fognak!
Köszönjük az elmúlt esztendők koncertjeit, és reméljük, hogy rövidesen, az új összetételű kamarazenekarban is ott lesz azért egyikük-másikuk!
Kérem a nagykátaiakat, hogy másnapi másik nagy zeneiskolai program, a Don Quijote előtt ezt a kedves, értékes kis csapatot is tiszteljék meg figyelmükkel, tapsukkal!

A nagykátai Muzsika Színház nagy sikerrel mutatta be legújabb produkcióját, a Don Quijote történeteket Nagykátán, április 1-jén.

A Városi Művelődési Ház nagyterme zsúfolásig megtelt, és a közönség rengeteg tapssal és nevetéssel díjazta a nagyszerű előadást. 19 helyi, és máshonnan érkező színész és színjátszó, és ugyanennyi muzsikus vitte színpadra a zenés színdarabot.

Az egész produkció irányítója, szervezője és a darab rendezője Lakatos Ágnes. A Nagykátai Zeneiskola igazgatója újfent bizonyította, hogy össze lehet rakni egy kiváló műsort a Zeneiskola művésztanáraiból, a tehetséges egykori és jelenlegi növendékekből, színjátszókból, legyenek azok akár  felnőttek, vagy gyerekek, "profik" vagy amatőrök, állandó tagok vagy vendég szereplők, esek  beugrók. Egy a közös bennük: nagykátaiak, vagy ide kötődnek a hivatásuk, a tanulmányaik, a barátaik miatt. A "mieink"!  Geőcze Sára KÉPEI