Különleges zenei kalandozásnak lehettünk részesei 2014. november 15-én a dányi Szent Jakab templomban. Rohanó világunk eseményeit kizárva, egy kicsit megpihenhettünk és töltekezhettünk az Isten házában. A műsor első részében J. S. Bach, Liszt Ferenc, C. Frank, Mozart és Händel művei csendültek fel öt kórus együttes előadásában. Csodálatos helyszínen, mennyei zenét hallgatva, lelkünket Istenhez emelve megtapasztalhattuk, mennyi gyönyörűség van ezen a világon! KÉPEK
A műsor második felében Terék József és barátai muzsikáltak. Virtuóz játékukkal, zenei sokoldalúságukkal elkápráztatták a hálás dányi közönséget. Kubinyi Júlia gyönyörű, csengő hangján a népzene varázslatos világába repített bennünket. A fellépő művészeknek és a kórustagoknak ezúton szeretném megköszönni, hogy örömmel, mosolyogva, nagy átéléssel, igazán szívből zenéltek és énekeltek. További munkájukhoz sok sikert, és számos szép szereplést kívánunk!
(Az esemény beharangozója és plakátja: Zenés est kiváló kórusokkal és Terék Józef barátaival Dányban)
(Dány Művelődési Ház)

 

A vecsési székhelyű csapat alapító tagja Kortye Vilmos, annak a Williams Televíziónak vezetője, amely a Tápió-vidék és Sülysáp kulturális programjait is népszerűsíti. (A Tápió+ anyagainak leadása mellett a csatorna másik forgatócsoportjai is sűrűn jár felénk.) Már csak ezért is megérdemelné ez a banda a születésnapi köszöntőt a tapiokultura.hu-n is, de ennél azért fontosabb, hogy a régi, örökzöld klasszikus rockzenét kedvelők körében 40 évnyi muzsikálással tették le a névjegyüket!
{youtube width="320" height="247"}WXFSPOmTnx0{/youtube}

 

 

KRÍZIS
{youtube width="320" height="247"}6WYigeYFWjY{/youtube}