1990 nyarán járt utoljára a Lord zenekar Nagykátán, azaz immár 25 éve.
A nagy népszerűségnek örvendő, több mint négy évtizede nyomuló Hard Rock zenekar most az Örökké című, 2010-ben kiadott album turnéja során látogatott el hozzánk, és tartott nagyszerű hangulatú koncertet a szép számú (292 belépő) közönség előtt.
Teréki Krisztián (tapiokultura.hu) képei

Nekem biztosan, de a talán a Tápió-vidéken élő népzeneszeretők számára is fordított ez a címbéli sorrend, de a lényeg, hogy Terék József harmadik alkalommal lehet döntős az International Songwriting Competition( http://www.songwritingcompetition.com/) zeneszerző világversenyen, ahol a Húzzad cigány című szerzeménye bejutott Instrumental kategóriában a legjobb 15 közé, egyedüli magyar előadóként!
A verseny központja Nashville (USA), ahová idén több mint 18.000 zeneszám érkezett be.
A döntősök listája: http://www.songwritingcompetition.com/winners
Hip-Hop kategóriában Király Viktor, World kategóriában Kiss Erzsi képviseli hazánkat.
Közönségszavazatot a verseny oldalán http://www.radioairplay.com/voting lehet tenni április 23-ig. (Egy számítógépről, egy nap, egy szavazás adható le, az e-mail cím beírásával, de ezt 23-ig tessék minden nap megismételni!
Itt
hallgatható meg a dal. A lista hetedikeként a Terek Jozsef And His Friends/Huzzad Cigany sor végén lévő kéz-ikonra kattintva beírjuk az e-mail címünket.
Tegyük ezt meg minél többen, kérjük meg erre barátainkat is, és "legyünk többen" mint a brazilok, az amerikaiak, a japánok…