annabál2

Kedves Klubtagok!
Tisztelt Támogatók, Érdeklődők!
A Katica Nyugdíjas Klub idén is, immár hagyományosan megrendezi az Anna Bált. 2014-ben sokan lemaradtak (későn jelentkeztek) a bálról, mert már nem fértek bele a létszámba. Ezért gondoltuk, hogy most jó előre közzé tesszük a hírt, hogy mindenki időben tudja részvételi szándékát a szervezők felé jelezni. Tavaly kiváló volt a hangulat, fantasztikusan éreztük magunkat. Mi ismét ott leszünk, Te Ott leszel? Mi várunk.

KuczaTótBihari

„...Azon igyekezvén, hogy meg-ismérje minden ebben a nemzetben említett jó szándékomat, hogy T.I. én ebben a hazában e könyveket el-bővítsem és oltsóítsam…” Tótfalusi K. Miklósnak Mentsége /1698, Kolozsvár /

Kedves Tótfalusi Uram!

2015.07.24. Fogathajtók Tápiószentmártonban tapiokulturaBefogtuk magunkat is a Tápiószentmártoni lovasversenybe címmel és benne Vetési János képeivel már beszámoltam arról, hogy Majoros Zoltán meghívására mi is ott voltunk a július 24-én kezdődő, háromnapos lovasprogram első napján. Sajnos, annak is csak a délelőttjén tudtunk jelen lenni, pedig a szervezés, a kedves vendéglátás, a szép fogatok és a rangos válogató verseny színvonala nagyon is maraszt volna bennünket. Egy pár KÉP tőlem is.

Tápiófeszt

Ambrózi Zoltán, nagykátai képviselő meghívására, az elmúlt hét keddjén vettem részt azon a megbeszélésen, amelynek témája az első Tápió Fesztivál volt. Képviselő úr maga is részese baráti társagával a különböző gasztronómia nagyrendezvényeknek, országos jótékonysági programoknak. Többek között az ilyen programokon begyűjtött tapasztalatait felhasználva szeretné megszervezni azt a monstre programot, amely remélhetőleg komoly reklámot jelent majd az egész Tápió-vidéknek.

Ízmontázs

Süsd meg... a sülysápi örömkalácsot! Már van két-három csapatunk! Mi a célja a Sülysápi Városnap sütögetős programjának? Kicsit népszerűsítünk egy hagyományos sülysápi finomságot, amelyet a Duna Tv Ízőrző műsorának a kedvéért keresett elő még 2011-ben két sülysápi lokálpatrióta. Szántó Zoltán barátom lesz a piactéri sütkérezők mentora és ítésze, de már most jelezm, hogy mindki nyerni fog! A helyszínen lehet majd dagasztani, sütni. Asztalt, sátrat, tepsit, stb. a versenyzők hoznak. Lehet hozni saját tűzhelyet is, de azt mi is tudunk adni. A receptet a "Bővebbenben" közlöm.

sancho boltsülysáp

Ritkán kerül arra sor, hogy álláshirdetést tegyek közzé a tapiokultura.hu-n, de Szántó Zoltán barátom kedvéért most ezt megteszem. A sülysápi Wass Albert Művelődési Központ kiemelt támogatója azonnali belépéssel foglalkoztatna sülysápi üzletében két péket! Jelentkezés: 06 20 310 1845

bicskei szüret

Tápióbicskei Szüreti Felvonulás

Városnapi Polenyik programok a Piactéren 2015kicsi

Sülysápi Városnap,  Sülysápi Városnap. Például a Polenyik Car-ral 

A sülysápi Polenyik Car "apja-fiai" csapata - István, Patrik és Péter - igencsak sikeres tagja a hazai Ladások, a rally-sek, és "kerékpusztítók" társadalmának.EXTRA NYEREMÉNY!

Alkategóriák