Domi1

Nagyon sokan segítették az elmúlt tíz esztendőben azokat a programokat, amelyekben így-úgy-amúgy a sülysápi WAMKK is benne volt. Bugyi Dominika talán százszor is, mindig önzetlenül. Most is jön majd a december 16-ai adventünkre. És sorban jelentkeznek fellépők, segítők, közreműködők! Köszönet érte! És kik jönnek még? Holnap folytatom!

Bódi ÉviAkár csak 1 ezres egy napra (+ kísérő felnőtt 500), 7 órára! 3 ugráló vár (az egyik „óriás”!) a WAMKK jól befűtött nagytermében! December elsején és másodikán érdemes a Népi Játéktár Adventi játszóház Sülysápon című programját is számításba venni! Bódi Éva fazekas portékái mind a két napon megvásárolhatók lesznek (Bódi Éva kerámikus adventi vására). A kézműves sarokban a gyermek által készített dísz is hazavihető egy ötszázasért.

sülysápi advent 2018 plak kicsi 15 óra

Idén is lesz Sülysápi Városi Advent. A program még alakul (lehet még jelentkezni műsorszámokkal, segítőszándékkal!), de a plakáton olvasható események miatt máris érdemes bekarikázni a december 16-ai vasárnapot! VÁRJUK A KÉZMŰVES KIARAKDÓK JELENTKEZÉSÉT! HELYPÉNZ NINCS!
A „családsegítő lányok” már 14 órától a várják a gyerekeket

tokmind1 futas2018

Ez is jó buli lesz! A plakáton ott van Schmidt Zoli száma, de keressék a www.facebook.com/tomegsport/ -ot is!

TTA Miki 2018

A TÁPIÓMENTI TÖMEGSPORT ALAPÍTVÁNY honlapján megtalálják az év legvidámabb családi sporteseményének részleteit. Én most hírtelen nem lelelem meg a tavalyi kedvcsináló képeket, de ilyen volt a 6. Mindenkit szeretettel várunk!

mikulas kupa sulysap 20181201 01Az év első jelentős versenye Húsvétkor, Tatán a Diákolimpia volt. Addig azért volt öt versenyhétvégénk, ahol, főleg a serdülők pallérozódhattak. A Diákon a serdülők, Kacsala Richárd és Lantos Álmos, nem értek el helyezést, de első éves létükre jó teljesítményt nyújtottak.

SilóRékatél

HM tél gif

Tarnavölgyi Réka, Bori György, Jáger János nagykátai, sülysáp, jászfényszarui kötődésű Holdonmacska gyerekzenekara egyre népszerűbbé válik a Tápió-vidéken és a Jászságban, de alkalomadtán az ország távolabbi településeiről is kapnak felkéréseket. Mikulásra, adventre és karácsonyra hívták őket most éppen Tápiógyörgyére, Jászfényszarura és Jászárokszállásra.
(TápióFeszt 2018 - Holdonmacska , A gödöllőieknek is „bejöttünk”! Idén is jó „szezonja” van a sülysápi Kapás Udvarnak! , A világ legszebb óvodájában koncertezett a Holdonmacska , Holdonmacska – A nagykátai gyerekek „cicabarátok”! , Maglódon és Sülysápon mutatkozott be a sülysápi/nagykátai Holdonmacska gyermekzenekar , Mi az a Holdonmacska és minek az a gyerekeknek (meg a szüleiknek)? ,

TME Domján 80 b2018. december 14-én és 15-én nagyszabású gálaműsorral ünnepli 50. születésnapját a Tápió-vidék egyik legrégibb és legsikeresebb, elismertebb művészeti közössége, a Tápiómente Táncegyüttes. (A nagykátai ünnep után a TME Sülysápon is bemutatja a gála közel két órás összefoglalást!) Ebből az alkalomból a tapiokultura.hu néhány galériáját is leporoljuk, újra közreadjuk: Az együttes örökös művészeti vezetőjének, Domján Lajosnak a köszöntése 2013. 06. 16-án - tapiokultura.huTL.LÉPEK

Alkategóriák