animabeet

A hazai komolyzenei élet egyre sikeresebb, nemzetközileg is elismert együttese az Anima Musicae Kamarazenekar, amelynek útját – „sülysápi kötődésük” miatt is – a tapiokultura. hu folyamatosan figyelemmel kíséri. Zeneszerető olvasónk figyelmébe ajánljuk a zenekar és a 4. Pekingi Nemzetközi Zenei Verseny első díját elnyert Kelemen Kvartett és az Anima Musicae Kamarazenekar művészeiből alakult Art Budapest Quartet „Bővebbenben” ismertetett koncertetjeit.

nonapi ovisok

Bizony nem csak bohóckodás és muzsikálás volt a színpadon március 7-én este, nőnap előestéjén, hanem a sülysápi Csicsergő Óvoda néhány legénye is eljött hozzánk és előadtak egy szép csokor verses köszöntőt a hozzánk ellátogató hölgyek számára. Leírnom is felesleges, de ők zsebelték be a legtöbb elismerést a nőnapi közönségtől. Mi már csak egy kis extrával szerettük volna megköszönni Szabóné Selmeci Mariann óvodáscsoportjának a produkciójukat, ezt láthatják a mellékelt képen.

Fiúk! Köszönjük szépen a hölgyek nevében is még egyszer!

A nagykátai Katica Nyugdíjas Klubra igazán büszke lehet az elmúlt 30 évre! Gratulálunk az elmúlt esztendőkhöz és mai méltó, színvonalas ünnepi műsorhoz is! (Folytatjuk majd a méltatást, de egyelőre: tapiokultura.huTL.KÉPEK)

2018.03.03. 30 éves nagykátai Katica Nyugdíjas Klub koll kicsi

Márc15 ssap2018 plakjo1 22

kiallitasi plakat BLASKOVICH 2018 03MESÉL A SZÁNTÓFÖLD címmel nyílik 2018. március 9–én, pénteken 13 órakor időszaki tárlat a tápiószelei Blaskovich Múzeumban. Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár, a Blaskovich Múzeum és a Növényi Diverzitás Központ közös kiállításán a szárazföldi növények akvarelljeit mutatjuk be. A rajzok dr. Papp Erzsébet agrobotanikus, festőművész, hagyatékából származnak.

Olvasóklubkáta

TME gyerek tanf

kommaldSulysap

Alkategóriák