Ilyen szerencsét! Magam is alig hiszem el!
Népművelőként munkám mindem ágát-bogát imádom. A hagyományőrző disznótortól a gyereknapokig, a táncháztól a verses estekig, a tudományos konferenciától a közéletei kávéházakig, a színháztól a képzőművészeti kiállításig… jöhet minden! És persze zene!

BZS6

Lehet, hogy eddig rossz helyről vártad a boldogságot?

http://www.bellacafe.hu ITT OLVASSA EL!

HattyúfivérekMórának

A sülysápi Móra Ferenc Általános Iskola új vezetése nyitott, baráti együttműködő készségének köszönhetően az elmúlt esztendőben megsokszorozódtak azok a programok, amelyekben a Wass Albert Művelődési Központ is partnerként kapott lehetőséget egy-egy közös esemény megvalósítására.

szotyimiki

Sülysáp önkormányzata jóvoltából a Szotyola Zenekar kíséri majd el az óvodák három épületébe a Mikulást december 4-én és 5-én!

mikulasfutas plakat 2016 2

ILYEN VOLT TAVALY! Azaz: jó! Nagyon jó! Jobb volt, mint tavalyelőtt! Többen voltunk! Nem csak Sülysápról, de Nagykátáról, Szecsőről, Budapestről, Úriból… Jöttek az ovisok, a sulisok, a baráti brancsok, a családok, a „szólisták”… Ittunk kakaót, teát, forralt bort, (a barátaim pálinkát is!). Voltak, akik sokat futottak, de bőven volt „öregecskés”, „gyerekes” táv is! És „Sülysáp-túra”! Ajándék, tombola, zsíros kenyér, zsemle,… Mikulás-kergető futam… Nevetés, zsivajgás…

tűzzsong

Bár még csak tervezési-szervezési szakaszában van az idei Sülysápi Advent, de az egészen kora délutántól estig tartó programnak egyik-másik eleme azért már biztosnak látszik: A meghitt, „klasszikus” karácsonyi, betlehemi, adventi elemek mellett a „látványosság” – többek között a Phlox Csoport 25 perces, zenére koreografált tűzzsonglőr műsora – miatt is érdemes lesz velünk tölteni ezt a napot.

BRadvent

A fiatal sülysápi képzőművész, Borsos Róbert nem először állítja ki képeit a Wass Albert Művelődési Központban. Az idei Sülysápi Adventen való újbóli megjelenésének apropóját nővérének, Borsos Zsuzsannának első könyve adja. Anna – Naplóba zárt szabadság c. Könyvbemutató és a könyv ihlette kiállítás megnyitója 2016. 12. 11-én. (Késő délután, este – pontos időpont később)

BZS7

A sülysápi Városi advent keretében, december 11-én mutatjuk be Borsos Zsuzsanna új könyvét: Anna – Naplóba zárt szabadság.

Alkategóriák