farmos m12 1

farmos m26

art Bp Q plak1

A pár esztendeje Sülysápon élő művészházaspár, G. Horváth László és Borsos Kata jóvoltából június 1-jén olyan kultúrális eseményre kerülhet sor a Wass Albert Művelődési Központ megszépült nagytermében, amely az utóbbi évek egyik legkiemelkedőbb Tápió menti művészeti programja lehet. A Junior Prima díjas Anima Musicae Kamarazenekar

III Tárogató A2 plakátIlyen volt tavaly: "Sikeres értékőrzés Tápiószelén: II. Tárogató Fesztivál"
A Terék József ötlete alapján elinduló, és rövidesen a harmadszor megismétlődő fesztivál kiemelkedik a Tápió mente valódi értékőrző eseményei közül. Népzene "sztárjai" mellett idén is, talán az eddigieknél is nagyobb szerepet kapnak kistérségünk tehetségei. Mi biztosan ott leszünk tápiószelei Népkertben, június 2-án és 3-án! Részletek a "Bővebbenben")

ssapifutonap2018
Csodálatos idővel, figyelmes szervezéssel, családias programelemekkel, jó hangulattal, díjakkal, és sok mosollyal, barátsággal készülünk a holnapi 12. Sülysápi futónapra! Gyertek! (Ahogy az a Tápiómenti Tömegsport Alapítvány rendezvényein megszokott, a vendéglátó település polgárainak – most a sülysápiaknak – ingyenes a nevezés!)
Versenykiírás
Időrend

Útvonalterv (rövid távok)

Útvonalterv (10,7km és 21,1km)

 

Zenés ébresztő 2018

Szőke Attila képei

ruszkikamionkollEzt a kamionmixet már csak pazar festése miatt is érdemes lesz megcsodálni május elsején, a sülysápi kastélykerti (Iskola u. Iskola u.) majálison! Lackó Tibor, a program régi autós-motoros részének szervezője imígyen jellemezte ezt a gépet: „Na ha valakit érdekel, hogy mért egyedi az figyeljen:

retrautokoll

Retró autót szeretők gyülekezete. Ezzel a címmel szervezgeti csoportba Lackó Tibor azon sülysápi és a környékbeli autó- és motorkerékpár szerelmeseket, akik a rozsdától megmentett kedvenceikkel összepöfögnék magukat egy semmiképpen nem országos „mega” bulira, ahol nem lép fel a Tankcsapda, nem lesz égindulás,

kátaimajális

A főzőverseny már javában tart, de a színpadi programok ezekben a percekben, 12 órától indulnak a nagykátai városi majálison. Gazdag program, kellemes helyszín (strand melletti ligetes, fás részen)! Induljanak és kapcsolódjanak ki egy kicsit!

Alkategóriák