airsoft koll2

Az egész évben tartó Tápiószele 800 programsorozat „szórakoztató” napjára, a 2019. 09. 14-ei Népkerti Városnapra sorra jelentkeznek be az önzetlen közösségek, csoportok, polgárok, vállalkozók! Köszönet mindnekinek!

Az Alföldi Regionális Airsoft és Hagyományőrző Sport és Szabadidő Egyesület ez elmúlt évben, hónapokban kezdte meg tevékenységét Tápiószelén is. Ismerős terep már nekik a hadijátékok számára is kiválóan alkalmas Népkert, ahová most, a városnapunkra ingyenesen települnek ki! 8-14 tagjuk több tucatnyi, az eredetiekhez megszólalásig, még súlyban is hasonló kézifegyvert, több, a NATO-ban jelenleg rendszeresített egyenruhát állít ki!

Szelei vándor kicsi

 

Katonáné Barna Zsuzsanna a 800 éves Tápiószele tiszteletére, Szelei vándor címmel írta meg legújabb, „születésnapi” darabját, amit 2019. 09. 13-án, pénteken, a népkerti városnap előestéjén, 18 órától a Simonffy Kálmán Művelődési Házban mutatunk be. Az előadás INGYENES! Az előadás előtt és után a közönség megtekintheti azt a képkiállítást is, amellyel Faragó Sándor, Katonáné Barna Zsuzsanna és a Tápió Nyomda Kft. jóvoltából a tápiószelei teátristák múltját idézzük meg.

800 éves logo végleges

 

A tápiószelei cégek, közösségek számtalan 800-as ötlettel jelentkeztek eddig a 2019.09.14-ei, népkerti városnapra. Köszönet érte! (Az ételek, finomságok számára egy „kóstoló sátrat” állítunk fel. A kóstoló adagok! Egy-egy palacsintát, pogácsát, stb. porciózunk mindenkinek a „készlet erejéig”! Lesznek olyan finomságok, amelyekhez elsősorban azok a gyerekek jutnak hozzá, akik vetélkedőinken, ügyességi próbáinkon részt vesznek! Előnyben a gyerekek, fellépünk, segítőink, akik számára a szervezők „tartalékolnak” majd néhány darabot, adagot. A „Bővebbenben” olvasható a jelenlegi lista!

szalmabála1

„Szerencséd, hogy öreganyádnak (öregapádnak) szólítottál!”. A 800 éves Szelei nénit és Szelei bácsit Ifj. Gonda Ferenc és a Települési Üzemeltetési Csoport munkatársai kérték meg arra, hogy a Népkert és a város Farmos felőli bejáratánál hirdessék, hogy Tápiószele városa szeretettel vár mindenkit a „szülinapi bulijába", 2019. 09.14-én, a Népkertbe! (Piramis-koncert, Tóth Andi és Szabó Ádám, airsoft bemutató, 8x80/800 finomság, ajándék, Tápiószele Erősembere Vándorkupa, mászófal, dodzsem „800-ért”, tűzijáték, retro disco (Peat Jr & Fernando), vurstli és …)

farmosi szent istván

szentistvánanapkoll

 

Kármán János plébános atya szeretettel fogadta be a Szent István napi szentmisét követő városi ünnepséget is templomába. Köszönet érte! KÉPEKtapiokultura.huTL A Kovács Ferenc polgármester úr köszöntőjével kezdődő rendezvényt Némethné Borsos Judit, a Simonffy Kálmán Művelődési Ház és Városi Könyvtár intézményvezető-helyettese konferálta és

nagykáta anno III

slm2019szept

 

ITT a lényeg!

SPN Évadnyitó esemény!
Slam Poetry Nagykáta
Szeptember 13.
Nagykáta városi könyvtár

Alkategóriák