1956ssáp sporcsarnokkal polg kicsi

A nemzeti ünnepek helye a települések, városok, falvak köztéri emlékhelyeinél van. Sülysápon az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseinek dicsőségét 2013 óta hirdeti Szórádi Zsigmond (szoboravató-film és képgaléria) Fáklya c. alkotása. Itt szeretnénk mi, sülysápiak ez évben is ünnepelni. Tesszük is, még ha csepereg is az eső, fúj is a szél! (De ha szakad, és süvölt…, akkor jön a „B” terv!)

PlakátDumás2

Tápió vidék 1956 os film

A hostenor kis(Csanádi Ádám szervezésében folytatódik a sülysápi Wass Albert Művelődési Központ sikeres, kényelmes, mindig jó hangulatú autóbuszos színházjárat-sorozata, amelyre a környékbeli településekről is egyre többen jelentkeznek. Tatsanak velünk A Hőstenorra, a Nyomorultakra, és  - immár mozizva is - a Star Wars VIII-ra! Szerk.)
A hőstenor
2017. november 8., 19.00, Thália Színház

A clevelandi operaházba világhírű olasz tenor érkezik Otello szerepére. Lázban ég miatta a város,

TME 56 Vámos László Harangozó Gyula-díjas táncművész meghatóan szép koreográfiáját három évig sikertelenül próbáltam elhozni Sülysápra. A Duna Művészegyüttes tánckarvezetője egyben a nagykátai Tápiómenti Táncegyüttes művészeti-vezetője is, így nem volt könnyű az egyeztetés. Idén mindez sikerült!

Watke

gyermekdalos plakát 1 kicsi

Nemigen hiányozhat majd a Tápió menti óvodákból, általános iskolákból Terék József legújabb CD-lemeze, de ott lesz majd ennek a kiadványnak a helye az édesanyák keze ügyében is!

1956ssáp sporcsarnokkal kicsi

Főzővers

Sülysápi „mackós, halas” gazdanap és szüreti vigadalom főzőversenyére már nagyon sok baráti társaság, munkahelyi közösség jelentkezett! Megtelik velük a Kapás Udvar és annak környéke, de még az önök konyhájának még szorítunk egy kis helyet! Remek zsűrink lesz! A Szabadtűzi Lovagrend ítészeit Csikós Pál barátom fogja majd össze. A nagykátai TápióFeszten a WAMKK nagy segítőcsapatának vezetője, Horváth Istvánné Erzsike áll Pali mellett.

Alkategóriák