tsag parasztlimpia17

III. Tápiósági Parasztolimpia:

2017. július 15-én, a tápiósági cifrakertben, ahol nemrég még a Vasszamarak dübörögtek, most már a csacsisétáltatásé és más különleges "sportágaké" lesz a főszerep!

Sülysáp információk

CSF 2017plak

www.csangofesztival.eu

F/CSF

toalmasisorfesztival2017

Múzéjszele2017

blaskovichmuzeum.hu/programok

vasszamarak 2017

Az eső perceken belül eláll, már csak azért is, hogy a magát a Tápió mentéről országos rock- és motoros fesztivállá kinövő tápiósági Vasszamarak fesztivál első vendégei kényelmesen felállíthassák sátraikat a sportpálya melletti árnyas parkban. A buli még el sem kezdődött, de az eseményre előzetesen bejelentkezők félezernyi száma már jelzi, hogy egy nagyon sikeres, tömegeket vonzó program következik Tápióságon.

AM építésAz immár sülysápi kötödéssel is rendelkező Junior Príma-díjas Anima Musicae kamarazenekar felszabadult, ráadás koncerttel ajándékozza meg ma este a sülysápi és a Tápió menti művészetbarátokat. A Kisboldogasszony-templom (Kápolna u., a 31-es út mellett) gótikus szentélyében mi már fel is állítottuk a színpadot, amikor megtudtuk, hogy a 19 órakor kezdődő INGYENES programmal nemcsak az együttes 7. születésnapját, de a művészeti vezető G. Horváth László és a hegedűművész Borsos Kata második gyermekének tegnapi világra jöttét is megünnepljük. Isten hozta G. Horváth Csongort! Anima Musicae koncert Sülysápon

múzeumok éjszakaja plakát 2017

Kókán minden évben az egyik kiemelt esemény a Múzeumok éjszakája, ahol idén sem maradhat el a Dányi Ifjúsági Fúvószenekar koncertje. Maga a rendezvény 17.30-kor kezdődik, a DIF pedig fél nyolckor várja a híveit a szokásos helyszínen, a templom előtti dísztéren.
Örömmel olvastam a honlapon, hogy e szép és tartalmas kókai programon a sülysápi amatőr festőnek, Vastag Juditnak is lehetősége lesz a bemutatkozásra.

Alkategóriák