Meghívó a Pokoltanyaiak nagy találkozója című rendezvényre

Pokoltanya története című könyv boritója1

Meghívó a Pokoltanyaiak nagy rendezvényére

A könyv leírása a "Bővebbenben" olvasható

pega2018

Németh Tamás és barátainak gombai rendezvényének híre már régen átlépte a Tápió-vidék határait. A jubileumi 10. év országos lovas-, hagyományőrző-, gasztronómiai program lesz!

hőlégballon

Hőlégballonozás. Lutri!

MázásPLAKÁT2 2018 VÁROSNAP2018.08.18-án, INGYEN! 9-10 órától: 10 pályás KALANPARK, ÓRIÁS CSÚSZDA, KICSI UGRÁLÓ, RETRÓ JÁTÉKOK, 4 PÁLYÁS EUROBUNGEE, PÖTTÖM FOGLALKOZTATÓ… 18 ÓRÁTÓL HŐLÉGBALLON

Tánctal2018 Nemzetekgálája

facebook.com/MűvKpKáta/

MázásPLAKÁT2 2018 VÁROSNAPVárosnapi PLKÁT A reggel kilenc és éjfél, hajnali egy óra közötti program minden részletének leírást képtelenség lenne elhelyezni a plakátokon, a molinókon vagy a Sülysápi Hírforrásban. Kísérletet teszek erre folyamatosan a facebook.com/wass.kozpont –on, a tapiokultura.hu –n, a facebook.com/sulysap.varos –on, a facebook.com/groups „Sülysáp ma” csoportban és most itt is.

FŐZŐVERSENY2

"Nem!zetközi" ez a főzőverseny, csak a térképen néz ki úgy, mintha az lenne. Egy nemzet a miénk, csak sok országban. Mi bármerre lépjük is át Magyarország határait, tíz- és száz kilométereket megtéve is otthon vagyunk! Sülysáp székely testvértelepüléséről, a festőien szép Homoród völgyéből, Városfalváról

TARTSD A TEMPÓT PLAK 1 mégjobb kicsi

Csak úgy a maguk örömére szervezkedtek össze nemrégiben a sülysápi amatőr futók, kocogók és a soha eddig meg nem mozdulók! Talán éppen ők a legfontosabbak, akiknek ez a nyitott kis közösség bátorítást, tanácsot és rendszeres lehetőséget ad ahhoz, hogy 100 méterrel, ezerrel, aztán kettővel, hárommal közelebb kerüljenek ez egészséges élethez.

Alkategóriák