SándorÍjásszál

Egy csapatnyival megint többen vagyunk! A Tápiómenti Íjász Központ. - TIK is baráti partnere immár a tápiószelei Simonffy Kálmán Művelődési Háznak. A TIK télvíz idején a „Simi” nagytermében tarja gyakorlatozó napjait, cserében a május 18-i Tárogató Fesztiválon és a szeptember 14-i „800 éves” Városnapunkon is „szolgálatba helyezik magukat”! (A csapatukba folyamatosan lehet jelentkezni!)

hajtapartja

Osztálykirándulást, erdei iskolát vagy nyári tábort tervezel? Nézd meg a Hajta Partja Erdei Iskola 2019-es ajánlatait!

Tápió Natúrpark

Zafira

Időpont: 2019.06.01.
Helyszín: Tápiószele - Népkert. A helybéli Kormos László által szervezett programra mi is kiváncsiak vagyunk! A színes, zenés családi nap egyik kedves epizódja lesz, amikor a szervezők, résztvevők átgurulnak majd a Simonffy Kálmán Művelődési Házba, ahová egy véradó állomást is leszerveztek! Lehet csatlakozni!   Részletek:

ZAFIRAKLUB.HU

Kapard le

„Átlagos tévé castingnak indul az egész, átlagos emberekkel.
Aztán egy lottónyeremény, régebbi vágyak és sérelmek, no meg egy kutya halála
szétrobbantanak mindent, amit a szemünk láttára kell szereplőinknek újjáépíteni. Szereposztás a „Bővebbenben”:

pokolgép

 

PokolgéP koncert - 2019.04.06 Nagykáta

 

vastag

Áll(t) a Budavári Palota nyugati udvarán egy a szilaj magyar csikósok lendületét bronzba örökítő csodás szobor. Alkotójának, Ifj. Vastag Györgynek valahogyan Tápiószeléhez is köze van! Vándorkiállításáról a Szelei Hírek szól: Itt olvassa el! (Csikós szobor, Lófékező …)
blaskovichmuzeum.hu

Blaskovich Múzeum kedvelői

szeleihírek logo tpk

ITT is olvassa el! Dobos Imrével, a Tápiószele Régen és a Szelei Hírek szerkesztőjével jó ideje kölcsönös szimpátiával követjük egymás munkáját. A napokban most egy tartalmas beszélgetéssel és egy kézfogással is eldöntöttük, hogy immár „hivatalosan” is együttműködünk. A tapiokultura.hu január elseje óta az újjá alapított Tápiószelei Simonffy Kálmán Művelődési Ház és Városi Könyvtár honlapja. Azonban

800 éves logo végleges

 

Íme, elkészült az idén 800 éves Tápiószele ünnepi programjainak hivatalos jelképe!

Köszönet érte Katona Krisztiánnak és a Tápió Nyomdának!

(A Tápió Nyomda az elmúlt években számtalan igényes, színvonalas tápiószelei, Tápió menti kiadvány, könyv, album elkészítője, sokszor nagyvonalú támogatója volt. Ennek a szimbólumnak a tervezése, szerkesztése is felajánlásból született. A Tápió Nyomda a Tápiószelei Simonffy Kálmán Művelődési Ház és Városi Könyvtár együttműködő partnere, támogatója. Köszönjük!

Tápiónyomda

viseleteslányok

(Ilyen volt 2018-ban, 2017-ben, 2016-ban, 2015-ben)
Tápiószele Város Önkormányzata Tápió menti Népdaléneklési Versenyt hirdet valamennyi Pest megyei és budapesti általános iskola, valamint művészeti iskola tanulója számára. Az immáron ötödik alkalommal megrendezésre kerülő verseny közkedvelt lett a népdalokat tanítók és éneklők között egyaránt, melyre kizárólag a Tápió mentén található népdalos anyaggal lehet jelentkezni. (Részletek a "Bővebbenben")

Alkategóriák