végleges plakát kicsi

Idén egy kicsit a fiatalabb korosztálynak kedvezünk a két divatos, slágerlistás számokat ontó, rendkívül népszerű csapat – ByeAlex és a Slepp, The Biebers – meghívásával. Természetesen, ahogyan ezt a sülysápi piactéri programok közönsége eddig is megszokhatta, ők is teljes felállással, zenekarral, élőben nyomnak le majd egy-egy 70-80 perces koncertet!
Azért lesznek a kínálatunkban olyan műsorszámok is, amelyek „kortalanok”! A Bud Spencer és

ürgeöntéssss2017A tanú című filmklasszikus egyik jelenete („…maradna a doboz, de ürgebőrbe varrva. Talán még hitelesebb lenne” )jutott az eszembe, amikor Szőke Attilának a VI. Szecsői Ürgés Fesztiválon készített vidám KÉPEIT megnéztem.

Libaterelő2017

ITT vannak a részletek!

újszivási falunap

2017.08.05. Szecsői Ürgés FesztReggeli bemelegítés koll

Reggel a szokásos módon, idén is a polgármesteri „ürgeöntéssel” kezdődött a VI. Szecsői Ürgés Fesztivál . Bata József polgármester úr személyesen köszöntötte egy-egy korty pálinkával a kitelepülőket, a főzőcskéző csapatokat. tapiokultura.huTL. A buli javában – egészen az éjszakába nyúlóan – tart! Még most sem késő elindulni!

Ürgés2017 plakát

Egy kis régiség az Ürgésekről Szőke Attilától, meg a tpk-tól

A Sülysápi Városnapon lesz ám főzőverseny is! Jelentkezni a főszervező Bricsesznél, azaz Turcsik Istvánnál lehet az alábbi telefonszámon: 30/518-5381

varosnap turaVárosnapi teljesítménytúrák!

2017. augusztus 19-én reggel két távon is megmérettethetik magukat a túrára éhezők, 13 és 33 km-en is!

Kapcsolat: Seprős Viktor, 70/312-9236, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A kép csak illusztráció.A hagyományos búcsús árakhoz képest a Sülysápi Városnapra mi féláron fogjuk biztosítani mindenkinek a dodzsemezést! Várunk mindenkit sok szeretettel augusztus 19-én, a piactéren megannyi más programelemmel együtt!

Alkategóriák