röpisüly

KozmaTerékKanada2017

Van két zenésze a Tápió mentének, akik többször jártak már Kanadában, mint a térség szomszédos országaiban. KÉPEK

Juhászplak6 kicsiFebruár 12. (vasárnap) 15.00. WAMKK. A 2016-os Labdarúgó Európa Bajnokságon sikeresen szereplő Magyar Labdarúgó Válogatott védőjét, a tápiószentmároni születésű 96-szoros válogatott, többszörös magyar- és belga bajnok, magyar- és belga kupagyőztest, a listavezető Videoton csapatkapitányát a Tápió mente sportbarátaival együtt fogadjuk a válogatottól való elköszönése alkalmával. Facebook esemény Juhász Roland Sülysápon

zoldhosok

A Duna-Ipoly Nemzeti Park és a Tápió-vidék Természeti Értékeiért Közalapítvány természetfotó kiállítással egybekötött könyvbemutatót szervez Nagykátán, a Városi Könyvtárban, február 2-án, 18 órakor. Erdős László könyvéről ITT, az ekultura.hu-n is olvashatnak ismertetőt.

MagykultSzele2017 3

MagykultNk

MAGYAR KULTÚRA NAPJA SÜLYSÁP 2017 kicsi

Sas Dániel, a fiatal jászberényi zongoraművész Sülysápon a tavalyi '56-os ünnepségünk alkalmával szerepelt először. Akkor csak "része" volt a szépen sikerült programunknak, most azonban önálló koncertet fog adni a Magyar kultúra napja alkalmával. A rendezvényen testvére, a Színművészeti Egyetemre készülő Sas Zoltán is közreműködik majd.

Anima plakát kicsiDe akár felnőtteknek is, hiszen a Junior Prima díjas Anima Musicae Kamarazenekar sülysápi fellépése nagy élmény lehet minden zeneszerető embernek! A gyereknek meg egyenesen kiváló alkalom arra, hogy egy fiatalokból álló, itthon és külföldön is rendkívül sikeres zenekar segítségével ismerkedjenek meg a komolyzenével.

2016.12.12.berr koll

Adventre várta az advent-várókat az Összefogás Sülysápért Egyesület december 12-én, a helyi művelődési központba. Dr. Beer Miklós kedvéért meg is telt a nagytermünk.

 

Alkategóriák