2017.03.15. Terék József Vietnamban kollHungarikumunk, a tárogató került bemutatásra 2017. március 14-én, Vietnámban, a Magyarország Hanoi Nagykövetsége által szervezett Nemzeti Ünnepi megemlékezésünk alkalmával a Sheraton Hotel dísztermében. KÉPEK

Tavaszi Hj sülysápi átvonulásplakát2017 jó 1 kicsiMár harmadik éve örülhetnek a sülysápi gyerekek annak a látványos élő történelemórának, amelyet a Tavaszi Emlékhadjárat részeként hozzánk érkező huszár- és szabadcsapat mutat be nekik. (ILYEN volt az átvonulás 2016-ban és PÁR KÉP az elmúlt három évből)

kárpátia sülysáp 2017

Tavaly 400-an jöttek el a Kárpátia sülysápi koncertjére! Lássuk, idén (04.07.) hányan leszünk? A jegyek a Wass Albert Művelődési Központ könyvtárában (nyitva tartás, elérhetőségek ITT) már meg is vásárolhatók! Érdemes elővételben, 2500 Ft-ért megvenni, mert

48as zászlóval

Új, történelmi zászlóval díszíthetjük mától a sülysápi nemzeti ünnepek helyszíneit! A rövidesen (2017. március 14.) 18 órakor a Wass Albert Művelődési Központban kezdődő „pedagógus” műsor után, fáklyás menettel indulunk a Grassalkovich-vadászlakhoz (EBM). Ön, vagy az ön nagyobb gyermeke is viheti e vonulás során azt a Kossuth-címeres, Szűz Máriás ’48-as zászlót, amelyet magam is nagy örömmel foghattam az imént a kezembe.

1848 meghívó kicsi

228949

Nemcsak a sülysápi, Tápió menti sportolók, szurkolók örülhetnek a március 2-án utolsó zöldlámpáját is megkapó, várhatóan már 2018 végére elkészülő sportcsarnoknak! (sulysap.hu: Zöld utat kapott a városi sportcsarnok Sülysápon)
Mi, népművelők is olyan új programokat kínálhatunk majd a közönségünknek, amelyeket eddig a WAMKK befogadóképességének korlátozottsága, technikai adottságai miatt nem valósíthattunk meg.

békamentő gólyaváró

ITT a lényeg!

1848 plak2 kicsi

kátai reform Móka Miki

Alkategóriák