Szecsői Balázs húsvét

Tavaszi Hadj 2018

pannon

Sülysáp, Wass Albert Művelődési Központ és Könyvtár (Szent István tér 7.), 17.00 Az Összefogás Sülysápért Egyesület szervezésében vendégünk Liptai Zsolt, a Pannonhalmi Borvidék Hegyközségének elnöke és „barátai”: Tricollis Fehér 2017, Rajnai rizling 2016, Hemina 2016, Tramini 2017, Sauvignon blanc 2017, Rosé 2017, Pinot noir válogatás 2016, Infúsió 2015. 5.550 Ft, amely tartalmaz

Kapás József

Sülysáp Városi Önkormányzatának Képviselő-testülete megrendülten tudatja, hogy az életének 97. évében elhunyt KAPÁS JÓZSEFnek, városunk díszpolgárának, a róla elnevezett helytörténeti gyűjtemény alapítójának és gondozójának temetése 2018. március 23-án, pénteken 14 órakor lesz Sülysápon, a tápiósápi temetőben.

 

HEVESI PLAK 2 másolata

Blaskmárta k

Szeretettel hívjuk barátainkat a tápiószelei Blaskovich Múzeum Teaköri délutánjára 2018. március 20-án, kedden 17 órára.
Vendégünk lesz Völgyi Péterné dr. Reich Márta, magyar-francia szakos tanár, grafológus.
Előadásának címe: A grafológia alkalmazása a pedagógiában.
Márta asszony visszatérő kedves vendégünk. Férjével is járt már a múzeumban. Legutóbb nagyapjáról, Lengyel Árpádról, a Titanic túlélőit gyógyító mentőorvosról mesélt nekünk.
Remélem, az előadás témája, és az előadó személyisége felkeltette érdeklődét, és velünk tölti ezt a délutánt!

húsvétijátszóház

A Népi Játéktár és a WAMKK folytatja március 4-én kezdett és sok biztató jó szót kapó játszóház sorozatát! Lepjék meg a gyereket egy kis húsvéti ajándékkal! Most már este 7-ig nyitva leszünk! Bent, ha esik, ha fúj, úgy ahogy a múltkor, három komoly ugri-bugri alkalmatosság és egyebek, és ha az idő kellemes lesz, akkor az udvaron még

béka2018

Március 24-én, szombaton várunk titeket BÉKAMENTŐ-GÓLYAVÁRÓ CSALÁDI NAPUNKRA. A helyszín Farmos, 9 órától gyülekező! A vödröket ne felejtsétek otthon :)
Részletek: http://www.dunaipoly.hu/hu/program/bekamento-golyavaro-csaladi-nap

kicsinőnapkoll kicsi2011 óta kötelezően van ott a WAMKK éves programnaptárban a „Sülysápi Nőnap”. A hölgyek, az intézmények lányai, asszonyai, a kolléganők elvárják tőlünk, hogy „saját erőből” kedveskedjünk nekik egy kis vidám műsorral. Lassan híre (hírhedtsége?) van már a szívből jövő zenés, verses, táncos bohóckodásunknak és mostanában a szomszédos települések WAMKK-barátai is a vendégeink szoktak lenni. (Folytatom a „Bővebbenben”!)
tapiokultura.huTL.KÉPEK

Alkategóriák