Vsatagh

Szeretettel hívunk minden múzeumbarátot, érdeklődőt a tápiószelei BLASKOVICH MÚZEUM képzőművészeti rendezvényére. A január végétől látogatható  Vastagh 150 vándorkiállításhoz nem megnyitó, hanem FINISSZÁZS kapcsolódik, aminek időpontja 2019. március 1. péntek 14 óra. Ismertetőt tart dr. Bellák Gábor a Magyar Nemzeti Galéria művészettörténésze és dr. Matits Ferenc a kiállítás kurátora (MMgMK). A rendezvény vendége lesz dr. Vastagh Csilla művészettörténész, a művész unokája.

Márc eleje plak

fars játszó1

Ha szelei vagy és felismered az utcádat EZEN A TÉRKÉPEN , akkor segíts nekünk és legyél te is részese ennek a remek programnak!  A Tápió-vidék egészéről is az ország távoli sarkaiból is jönnek a sportolók az Ivanics Gergő által lelkesen szervezett futásra. Idén kétszer annyian, mint tavaly! Állj ki a kapuba, nézz ki az ablakodon! Tapsolj, kiabálj, dobolj, fütyülj! Biztasd a futókat! Ez egy különleges kihívás, amelynek

Dr Szele MEGHÍVÓ 19 jav2

Fészekkosár

Jazzbalett Káta

Tisztább TápióértTalán még menni sem tudtam, mikor először megmerítettem a Tiszában. A strand, a medence, s főleg a „wellness” a mai napig is csak „pótmegoldás” nekem! Évente egyszer, Jánoshida környékén a Zagyvába is beszoktam ugrani. Most örömmel olvastam a szeleihirek.hu-n, hogy a Tápió-vidék Természeti Értékeiért Közalapítvány meghirdette a Tisztább Tápióért akciót!

Alkategóriák