sportnap elmarad2A szombatra előre jelzett rossz időjárás miatt ELMARAD A SÜLYSÁPI CSALÁDI SPORTNAP!
A Sülysápi Sportegyesület több szakosztályának, a Wass Albert Művelődési Központnak, számos civil közösségnek a közel kéthónapos egyeztetése, készülődése előzte meg a július 15-ére tervezett Sülysápi sportágválasztó napot, ezért nekünk a legfájóbb, hogy az elmúlt napok viharai, a szombati napra várható eső, szél és hűvös miatt le kell mondanunk a programot.

Móra köszönő007A tanév végén egy szép levelet kaptam Hídvégi Melindától, a sülysápi Móra Ferenc Általános Iskola intézményvezetőjétől.
Egy Tápió menti település egyik iskolájának az igazgatója megköszönte a települése népművelőjének, a közművelődési intézmény vezetőjének az egész esztendei együttműködést,

Fogathajttszm2017

VetésiJános2015-ös KÉPEIVEL, a saját Fotóimmal szintén ebből az esztendőből
és egy ALBUMMAL
2013-ból szeretnék kedvet csinálni ehhez szép és családias programhoz, ahol a tapiokultura.hu is mindig otthon érzi magát!

nagykátai futsal 2Minden futsalozni vágyó, a sportágat szívesen kipróbálni akaró gyerkőcöt, legyen fiú vagy lány, szeretettel várunk 7-19 éves kor között egyre bővülő utánpótlás korosztályaink edzésein nem csak a városunkból, Nagykátáról, hanem az egész környékről!

nagykátai futsalMinden futsalozni vágyó, a sportágat szívesen kipróbálni akaró leányzót, hölgyet szeretettel várunk 15-30 éves korig induló női csapatainkba nem csak a városunkból, hanem az egész környékről!
A következő idényre 3 női korosztály indulását szeretnénk megvalósítani és a fiúk nyomdokaiba lépve egy nagyszerű családias közösséget akarunk felépíteni!

falunap 2017 kis

fáy túra2017 kicsiA

A Tápiómenti Tömegsport Alapítvány most éppen a gombai partnerekkel/ötletgazdákkal együtt szervezi a nagyon szép útvonalon áthaladó, következő megmozgató akcióját. Garantáltan olyan jó, családias lesz a hangulat itt is, mint az ezt megelőző Tápiómenti Maratonon volt pár hete.

sportnap kisEnnek a napnak az a célja, hogy…
Ön a maga, gyermeke, unokája számára kiválassza azt a sportágat, amelynek Sülysápon is van edzője, pályája, csapata, szakosztálya
kicsit mozogjon
családjával, barátaival együtt érezze jól magát
egyen, igyon, beszélgessen

Alkategóriák