ssapifutonap2018
Csodálatos idővel, figyelmes szervezéssel, családias programelemekkel, jó hangulattal, díjakkal, és sok mosollyal, barátsággal készülünk a holnapi 12. Sülysápi futónapra! Gyertek! (Ahogy az a Tápiómenti Tömegsport Alapítvány rendezvényein megszokott, a vendéglátó település polgárainak – most a sülysápiaknak – ingyenes a nevezés!)
Versenykiírás
Időrend

Útvonalterv (rövid távok)

Útvonalterv (10,7km és 21,1km)

 

Zenés ébresztő 2018

Szőke Attila képei

ruszkikamionkollEzt a kamionmixet már csak pazar festése miatt is érdemes lesz megcsodálni május elsején, a sülysápi kastélykerti (Iskola u. Iskola u.) majálison! Lackó Tibor, a program régi autós-motoros részének szervezője imígyen jellemezte ezt a gépet: „Na ha valakit érdekel, hogy mért egyedi az figyeljen:

retrautokoll

Retró autót szeretők gyülekezete. Ezzel a címmel szervezgeti csoportba Lackó Tibor azon sülysápi és a környékbeli autó- és motorkerékpár szerelmeseket, akik a rozsdától megmentett kedvenceikkel összepöfögnék magukat egy semmiképpen nem országos „mega” bulira, ahol nem lép fel a Tankcsapda, nem lesz égindulás,

kátaimajális

A főzőverseny már javában tart, de a színpadi programok ezekben a percekben, 12 órától indulnak a nagykátai városi majálison. Gazdag program, kellemes helyszín (strand melletti ligetes, fás részen)! Induljanak és kapcsolódjanak ki egy kicsit!

KASTÉLYKERTI MAJÁLIS – SÜLYSÁP (Iskola u.)
Vázlatos programterv
MINDEN IDŐPONT „KÖRÜLBELÜLI”!
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt!
(Részletek a "Bővebbenben")

TME50 1

TerékiKrisztán ott volt a Tápiómente Táncegyüttes 50 születésnapját ünneplő rendezvényén. Április 14-én, a nagykátai művelődési központban egy a kerek évfordulóhoz méltó előadást láthatott a közönség! Gratulálunk! (Ebben az esztendőben további előadásokkal is bizonyítja majd a TME, hogy félszáz évesen is remek formában van! KÉPEk

grund2018.május 12.szombat 20 óra, Nagykáta Városi Művelődési Központ

A legutóbbi Grund rendezvény óta eltelt már több, mint egy év. Nagyon sok visszajelzés érkezett felém, hogy mennyire jó volt és hogy igenis van igény az e fajta szórakozásra a Tápió vidékén.

Így hát újra felvettem a kapcsolatot az Alap alapítvány vezetőjével, Fejős Lászlóval és nekikezdtünk a 2018-as ret/ro/ck találkozó szervezésének.

Alkategóriák