Műsorterv honlapra6

Amikor a színpadon éppen nem történik semmi, akkor sem kell a sülysápi majálison unatkozni, hiszen a főzőversenytől a röplabda „tanfolyamig”, a régi járgányoktól a bulis bokszringig, a lovaskocsikázástól a szkanderversenyig, van mit nézni, kipróbálni. És a sörsátorról, a sok finomságról ne is beszéljek!
Már most hálás vagyok minden fellépőnknek, hogy elfogadták a felkérésünket! Még lehet hozzájuk csatlakozni, akár a helyszínen is jelentkezni! Ne felejtsék! Van egy új elektromos zongoránk is! (A sorrend, az időpontok egészen biztos, hogy változni fog itt-ott!)

holdonmaglód
A sülysápi Szotyola zenekar mellett a sülysápi Holdonmacska gyerekzenekar is fellép a maglódiak Patakparti Majálisán, április 30-án. Mindkét zenekar és a Sülysápi Mesés Óvónők színtársulata is joggal érzi otthonának a Wass Albert Művelődési Központot. A WAMKK-ban próbalehetőséget adunk, megteremtjük a technikai feltételeket, segítünk a produkciók népszerűsítésében, a díszletezésben, a hangosításban, a szállításban.

farmosi rock

njmajális kollSüli Richárd barátom és a Népi Játéktár jóvoltából évente több alkalommal is támogatásként vagy jelentős kedvezményekkel jut a szórakoztató játékokhoz a sülysápi Wass Albert Művelődési Központ.
Most, a május elsejei kastélykerti majálisunkra a kihagyhatatlan ugrálóvár és a klasszikus népi játékok mellett egy nagyon bulis, akár a „karcsúbb” felnőttek által is kipróbálható felfújható bokszringet is bedobunk a jókedv érdekében! Sőt, egy szkanderpaddal is

táncosmajáliskollA sülysápi Nagy Dyna - Vision Company -, a szintén sülysápi Vattai Adienn - Starlight Dance Company és a kókai Kiss BarbaraDance Party – is elhozza moderntáncos csapatát a sülysápi, május elsejei majálisunkra. A műsorszámok pontos kezdései aligha megtervezhető! Ajándékba kapjuk a tehetséges, de többségében amatőr fellépőinktől ezt a napot, s bizony,

JJésBarátai3

Jáger János és barátai is „barátságból” lépnek fel a sülysápi, kastélykerti (Iskola utca) majálisunkon. A Bori György, Czibolya Éva, Lipták Tibor, Jáger János,Székely Bertalan alapfelállású csapatból most Czibolya Éva hiányzik majd, de az urak igyekeznek majd nélküle is olyan örömzenét produkálni, amely remélhetőleg tetszik majd a közönségünknek. A csapatból a sülysápiak Bori Györgyöt ismerhetik leginkább, hiszen Gyuri

Bódi Éva és Bódi István elkészítette a sülysápi kastélykerti majálisunk főzőversenyének díjait.
Nem kell nevezni, nevezési díjat fizetni, még csak szólni, üzenni sem muszáj! Elég csak jönni a baráti, családi társaggal, amely lehet 2 vagy 22 fős is, és főzni-sütni is lehet bármit. Jó, ha kész az étek 13 órára, de ha 15 órakor kerül a zsűri elé, akkor is értékelni fogjuk a tányérban valót. Nem a győzelem, a majális, a társaság, a hangulat a lényeg! Várunk benneteket is!versenydíj1

holdonmacskakoll2

A Holdonmacska azért van, mert a WAMKK Szotyolája „nem ért rá a sülysápi majálisra”. Zárda Norbert kollégám ezért a Bori Gyurival és Tarnavölgyi Rékával „összedobta” ezt a triót. Gyurit már jól ismerik a sülysápi művelődési központunk barátai.

BZS BRVannak, egyre többen, akik úgy érzik, hogy tehetségük kötelezi is őket valamire, s nem csak a "maguk mutogatására". Ez utóbbi éppen csak azt jelenti, hogy amikor én vagyok a „sztár”, mikor engem szolgál mondjuk egy művelődési központ, akkor kegyesen "megjelenek". Mások meg – barátaink –, úgy vannak ezzel, hogy ha nekem már felmosták a színpadot egyszer-kétszer valahol, hát ott én is beszállok néha a „közösbe”. Borsos Zsuzsanna és Borsos Róbert is úgy érzi, hogy ott a helye a sülysápi majálison.

Alkategóriák