Szelei vándor kicsi

 

Katonáné Barna Zsuzsanna a 800 éves Tápiószele tiszteletére, Szelei vándor címmel írta meg legújabb, „születésnapi” darabját, amit 2019. 09. 13-án, pénteken, a népkerti városnap előestéjén, 18 órától a Simonffy Kálmán Művelődési Házban mutatunk be. Az előadás INGYENES! Az előadás előtt és után a közönség megtekintheti azt a képkiállítást is, amellyel Faragó Sándor, Katonáné Barna Zsuzsanna és a Tápió Nyomda Kft. jóvoltából a tápiószelei teátristák múltját idézzük meg.

800 éves logo végleges

 

A tápiószelei cégek, közösségek számtalan 800-as ötlettel jelentkeztek eddig a 2019.09.14-ei, népkerti városnapra. Köszönet érte! (Az ételek, finomságok számára egy „kóstoló sátrat” állítunk fel. A kóstoló adagok! Egy-egy palacsintát, pogácsát, stb. porciózunk mindenkinek a „készlet erejéig”! Lesznek olyan finomságok, amelyekhez elsősorban azok a gyerekek jutnak hozzá, akik vetélkedőinken, ügyességi próbáinkon részt vesznek! Előnyben a gyerekek, fellépünk, segítőink, akik számára a szervezők „tartalékolnak” majd néhány darabot, adagot. A „Bővebbenben” olvasható a jelenlegi lista!

szalmabála1

„Szerencséd, hogy öreganyádnak (öregapádnak) szólítottál!”. A 800 éves Szelei nénit és Szelei bácsit Ifj. Gonda Ferenc és a Települési Üzemeltetési Csoport munkatársai kérték meg arra, hogy a Népkert és a város Farmos felőli bejáratánál hirdessék, hogy Tápiószele városa szeretettel vár mindenkit a „szülinapi bulijába", 2019. 09.14-én, a Népkertbe! (Piramis-koncert, Tóth Andi és Szabó Ádám, airsoft bemutató, 8x80/800 finomság, ajándék, Tápiószele Erősembere Vándorkupa, mászófal, dodzsem „800-ért”, tűzijáték, retro disco (Peat Jr & Fernando), vurstli és …)

farmosi szent istván

szentistvánanapkoll

 

Kármán János plébános atya szeretettel fogadta be a Szent István napi szentmisét követő városi ünnepséget is templomába. Köszönet érte! KÉPEKtapiokultura.huTL A Kovács Ferenc polgármester úr köszöntőjével kezdődő rendezvényt Némethné Borsos Judit, a Simonffy Kálmán Művelődési Ház és Városi Könyvtár intézményvezető-helyettese konferálta és

nagykáta anno III

slm2019szept

 

ITT a lényeg!

SPN Évadnyitó esemény!
Slam Poetry Nagykáta
Szeptember 13.
Nagykáta városi könyvtár

piknik jó

 

„A Páneurópai Piknik elnevezésű rendezvényt 1989. augusztus 19-ére hirdette meg a Magyar Demokrata Fórum debreceni szervezete és a Soproni Ellenzéki Kerekasztal pártja. A rendezvény célja a határok nélküli közös Európa eszméjének népszerűsítése és a vasfüggöny lebontása volt. 1989. május 2-án megkezdődött a vasfüggöny lebontása az osztrák-magyar határon. Ezek az események segítették elő a német egyesítést és vezettek a Berlini Fal leomlásához.” (forras: www.sopronikirandulas.hu)

Alkategóriák