MikuláskollMint tudjátok, a Mikulás is magyar! Nagykarácsonyban lakik, ahol tegnap be is kopogtattam hozzá. Kedélyes beszélgetésünk végén megígérte nekem, hogy idén sem felejti el a sülysápi gyerekeket!

advent3

2017-ben az iskolák, az óvodák, a bölcsőde, a vallási közösség mellett a város, a Wass Albert Művelődési Központ, és a partner civilcsoportok is szerveznek adventi programot, amelyre december 11-én kerül majd sor. A városnapi pavilonok most is felállításra kerülnek, ezúttal a WAMKK és a Polgármesteri Hivatal közötti, gépjárműforgalomtól elzárt területen.

Sebestyen Marta Szele2016

December 11-én, vasárnap 16 órától SEBESTYÉN MÁRTA énekművész, Terék József és fiatal Tápió menti népdalénekesek NÉPZENEI ÖRÖKSÉGÜNK ŐRZŐI című műsorával várjuk a Blaskovich Múzeum barátait, kedvelőit. A tápiószelei múzeum e míves programmal búcsúztatja az őszt, várja a karácsonyt, zárja a 2016-os évet.
Rendezvényünkre a belépés díjtalan, mert támogatta az NKA.

Dányi fúvósok koncert 2016

A Dányi Ifjúsági Fúvószenekar a kiváló szakmai minősítések, a hazai és külföldi sikerek, elismerések mellett a koncertjeiket jellemző vidámságról is méltán híres! facebook.com/danyifuvosok

box HUN ENG 2016 november v02

A boksz őshazájából, Angliából érkeznek azok a keményöklű harcosok, akik a kókai Berki Krisztián Sportcsarnokban csapnak majd össze Pest megye legjobbjaival. A Pest Megyei Ökölvívó Régió és a Tápiómente Ökölvívó Egyesület november 25-én és 26-án, 17 órától várja a sportág híveit!

véradás sülysáp3

tapiokultura.huTL.KÉPEK

2016.11.16. Zsuffa Tünde Tápiószelén tapiokultura koll

Kubik Annától azt halotta Zsuffa Tünde, hogy a tápiószelei kicsi múzeumnak van valami szép, kedves lelki lüktetése. Talán nem pont így mesélt el itteni élményeit „Árvai Réka”, a Kossuth-díjas színművész az ausztriai magyarok magyarságukat őrző közösségéből „hazafelé”, mindnyájunknak író Zsuffa Tündének, de valami hasonló lehetett a baráti útravaló lényege. ZsuffaTünde-petofiprogram.hu

Anka

Évente közel 1.000 000 Ft értékben gyarapszik a sülysápi Wass Albert Művelődési Központ könyvtára. Gyermek- és felnőttirodalom, klasszikusok és a legfrissebb slágerkönyvek, sorozatok, képes- és művészeti albumok, krimik, szakkönyvek… Mindenki találhat magának kedvére való olvasni valót!

Alkategóriák