2010-ben a nagykátai Havaskert Söröző szervezésében egy remek hangulatú szurkolói találkozón fogadtuk Juhász Rolandot (Bálint Dániel képei). Az itthon az MTK-val és a Videotonnal is bajnokságot nyert sportoló évekig erősítette az Anderlechtet, amely csapat tagjaként háromszor lett belga bajnok is.
Roli tápiószentmártoni srác, ott figyelt fel rá Szabó Béla edző, aki még gyerekként hozta el a tápiószecsői tehetséggondozó csapatba az ügyes kissrácot.

bicskei böllérverseny

szentandreakóstolósülysáp2017

Borkóstoló a St. Andrea pincészettel Sülysápon!
Összefogás Sülysápért Egyesület szervezésében:
Magyarország egyik legkiválóbb pincészete, a St. Andrea St. Andrea szőlőbirtok és borászat egri borválogatása Sülysápra érkezik!
A minimum 6 tétel mellé hideg borvacsorát is felszolgálunk.

2017. évi összesített túranaptár TTK kicsi

Mackó2016„Miután a Mackó túra befejezése közkívánatra tavaly lekerült a napirendről, idén újra lesz klasszikus túra. Csináljuk, ameddig bírjuk.”
Ezzel a jó hírrel örvendeztetett meg engem is Hartmann Ferenc, aki családjával, barátaival együtt már több mint 20 éve szervezi meg Sülysápról Mendéig tartó természetjárást.

Valószínű már kevesen tudják, hogy Nagykátán 27 évvel ezelőtt létrejött egy Grund Kulturális és Ifjúsági Egyesület a Bartók Béla Művelődési Központban. Szellemi atyja Tóvári József volt, aki népművelőként tevékenykedett akkoriban a művelődési házban. Fő célja volt, hogy a környékbeli fiataloknak valamiféle „értelmes” szórakozási lehetőséget biztosítson a kultúrház falai között illetve a Tápió vidék környékén. Sokszor szervezett kirándulásokat, videó vetítéseket, beszélgetős esteket, ahol különféle témákat lehetett megvitatni.

Jelentkezési lap KMT2017Káta

KMT plakát kicsiFELHÍVÁS XII. JÁRÁSI KI MIT TUD VETÉLKEDŐRE - NAGYKÁTA

A Nagykátai Városi Művelődési Központ tizenkettedik alkalommal rendezi meg nagykátai és járási fiatalok és idősebbek részére az alábbi kulturális szférában és korosztály részére.

Alkategóriák