bolyhos2017

GYEREKNAP Káta 2017

AZOK A 90-ES ÉVEK címmel nyílik történeti tárlat a tápiószelei múzeumban
Blaskovich Napok 2017 ONLINE MEGHIVO
A tápiószelei Blaskovich Múzeumban már a 19. alkalommal szervezzük meg a Blaskovich Napok rendezvény sorozatot. Az értékőrző és értékközvetítő jellegű programok a tápiószelei önkormányzat, a közgyűjtemény, a múzeumbaráti kör és a természetbarát klub közös összefogásával valósulnak meg.

sulysapi futonap2017

ITT VAN MINDEN
amit a Sülysápi futónapról tudni érdemes!
(Figyelem! Helyismereti séta is lesz Lukács István tanár úr vezetésével! 9.50-kor indulnak versenyek rajtkapujától, a sportpályáról!)

szecsői mozi

II. Tárogató Fesztivál 2017 02 másolata2017. május 20-21-én kerül megrendezésre a II. Tárogató Fesztivál Tápiószelén, mely középpontjában a 2014 decemberében Hungarikummá lett tárogató áll. A magyarság jelképe talán ismét kezdi reneszánszát élni, hiszen egyre több helyen hallható e nemes hangszerünk. Egyedüli hangzása semmivel össze nem keverhető, melyről ismételten megbizonyosodhat mindenki, aki ellátogat 2017. május 20-án a tápiószelei Népkertbe,

Túra a Naprendszerben1

Talán az esős idő miatt április 22-én elmaradt Mackó túra hívei is ott lesznek a holnap, május 6-án szintén Sülysápról, a Csillagdából rajtoló Túra a Naprendszerben néven meghirdetett gyalogos- vagy kerékpáros természetjáráson.

TME Gyertánctali

majálisplakx kicsiCsokorba szedtem minden hírünket, amelyekkel az elmúlt napokban invitáltuk önöket a május elsejei sülysápi majálisra. Szeretettel várunk mindenkit! (Kattintsanak a „Bővebbenre”!)

Alkategóriák