HCS2Holdonmacska

Tarnavölgyi Réka (Nagykáta ), Bori Gyuri (Sülysáp) Jáger János (Jászfényszaru) Tápió-vidéki, jászsági gyerekzenekara egyre népszerűbb, sikeresebb! Tavaly a nagykátai TápióFeszten, a Campona Üzletházban (idén újra hívják őket) és számos városnapon, fesztiválon léptek fel. A Szent István Rádió után a Szolnok TV is közel egyórás zenés beszélgetést készít velük a napokban.
Művelődési házak, iskolák, ovik!

Nemcsak szülői elfogultságból, de népművelőként is jó szívvel ajánlom ezt a remek kis csapatot! (Elérhetőségek a "Bővebbenben")

boxkoka2019

toalmas oldal fejlec 1045px

Községi Művelődési Ház Tóalmás

2019. március 09-én 14.00 óra

A nevezés feltételei www.toalmas.hu-n olvasható

Rékaovoinyito

orszagfutas

Országfutás, immár az ötödik Tápiószelén. A táv Tápiószele Tápiógyörgye-Tápiószele kb. 8 km. A tempó nem számít, várunk mindenkit szeretettel és egy kis ajándékkal a végén. Márc. 24., 14:30-kor. Országfutás Tápiószele

 

 

IMG 7171

A tápiószelei BLASKOVICH MÚZEUMban kivételesen nem ünnepélyes megnyitóra, hanem záróünnepségre, azaz finisszázsra került sor március elsején. Az évtizedeken át a Budavári Palota előtt álló Csikós avagy Lófékező szobráról is híres, a Kincsemet is megmintázó Ifjabb Vastagh György vándorkiállítását dr. Bellák Gábor a Magyar Nemzeti Galéria művészettörténésze és dr. Matits Ferenc a kiállítás kurátora zárta. A rendezvény vendége volt dr. Vastagh Csilla művészettörténész, a művész unokája. KÉPEK

tapiosportnap

Darts

szelektalok.hu

 

Márciusban több helyen lesznek a térségben környezetvédelmi konferenciák és akcióprogramok. A legkorábbi március 9-én Nagykátán lesz a szelektív hulladékgyűjtésről, melyre szeretettel várnak mindenkit a szervezők!

 

Alkategóriák