KASTÉLYKERTI MAJÁLIS – SÜLYSÁP (Iskola u.)
Vázlatos programterv
MINDEN IDŐPONT „KÖRÜLBELÜLI”!
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt!
(Részletek a "Bővebbenben")

TME50 1

TerékiKrisztán ott volt a Tápiómente Táncegyüttes 50 születésnapját ünneplő rendezvényén. Április 14-én, a nagykátai művelődési központban egy a kerek évfordulóhoz méltó előadást láthatott a közönség! Gratulálunk! (Ebben az esztendőben további előadásokkal is bizonyítja majd a TME, hogy félszáz évesen is remek formában van! KÉPEk

grund2018.május 12.szombat 20 óra, Nagykáta Városi Művelődési Központ

A legutóbbi Grund rendezvény óta eltelt már több, mint egy év. Nagyon sok visszajelzés érkezett felém, hogy mennyire jó volt és hogy igenis van igény az e fajta szórakozásra a Tápió vidékén.

Így hát újra felvettem a kapcsolatot az Alap alapítvány vezetőjével, Fejős Lászlóval és nekikezdtünk a 2018-as ret/ro/ck találkozó szervezésének.

majálisplak5 másolata2

Mikor lesz idén a május elseje? Május elsején! Hol lesz a Kastélykerti majális? A Kastélykertben (Iskola utca, a szőlősnyaralói vasútállomástól 1 percre)!
Mi lesz, ha esik az eső? Nem esik! Amúgy meg tavaly is bejött a SÁTOR! Idén is lesz fedél felettünk!
Kutyus, ugri várak, beöltözős szumó,

Jatszohaz0422

részletes program

2018. április 28-án tekeredik a rétes újra Tápióságon, a VI. Tápiósági Rétessütő és "Halat, mi jó falat" Fesztiválon!

Egész napos programok a gasztronómia jegyében, főételtől a desszertig. 
Ingyenes játszóház és ugrálóvár, népi játékok, kézműves foglalkozások és kézműves kirakodóvásár. (További részletek a Bővebbenben!)

TTA ápr22

nyuszigif

Ma, húsvét hétfőjén, reggel kilenctől este hétig várja a Népi Játéktár nyuszija a gyerekeket és szüleiket a sülysápi WAMKK –ba. Egy óriási, egy nagyon nagy és egy kicsi ugráló, arcfestés, csokitojás-keresés a parkban, kosárhinta, vattacukor, pattogatott kukorica… és rengeteg mosoly! (Gyermek: 900 Ft/óra/fő, kísérő: 500 Ft/óra/fő) tapiokultura.huTL.KÉPEK

tavaszi Hj sülysápi átvonulásplakát2018 3 kicsi

Alkategóriák