Hoppál Költnap Tóalmás

Dányi tavasz

QB logóSzeretettel meghívunk titeket az idén harmadik alkalommal megrendezett „kockapartyra”, a qb partyra!
Fő célunk anno egy harmadik multiplatform (PC és 8 bites gépek vegyesen) demoparty elindítása volt itt, Sülysápon, mely annyira sikeres lett, hogy ma már komolyan számításba veszik a rendezvényt nemzetközi szinten is. Bloggerek, podcastok, cikkek szólnak a Sülysápi Demoscene meetingről.

2017.04.01. Sülysápi Csicsergő nap Mesés Óvónőkkoll 001Természetesen telt ház volt a sülysápi Wass Albert Művelődési Központban. Márciusban is volt pár alkalom, amikor pótszékekre, padokra is szükség volt ahhoz, hogy minden vendégünk helyet foglalhasson, és nagy öröm, hogy az április is ilyen remekül kezdődött nálunk!
tapiokultura.huTL.KÉPEK

Majálisplakát kicsiMájus elsején, egy családias hangulatú, „klasszikus” majálisra várjuk a sülysápiakat és minden kedeves felénk járót, a város szőlősnyaralói részén, a Kastélykertben. Kérjük, segítsenek felállítani a városi „májfát”, nevezzenek a főzőversenyre, lépjenek fel bármilyen produkcióval a színpadunkon, vegyenek a gyereknek vattacukrot, léggömböt, maguknak meg egy-két sört a sörsátorban, este bulizzanak egyet Redneck Roadkill nevű banda zenéjére!

sasskollA fiatal népdalénekes korát meghazudtolva énekel kistérségi, megyei, országos versenyeken, hangját pedig mindenki megjegyzi, aki már egyszer hallotta. Szülőfalujában, Tápiószelén sem mindenki tudja még igazán, hogy milyen kincset is rejt a település Sass Éva személyében.Képek

TH 2017 plakát másolata

Közép-Európa legnagyobb katonai hagyományőrző rendezvénysorozatának programjai alig férnek fel a plakátra, ezért a „bővebbenben” kiemeltem közlöm a ránk vonatkozó részleteket.

2017.03.15. Szótér Béla kitüntetése koll49 év a magyar művészetoktatás szolgálatában

2017. március 14-én Miniszteri Elismerő Oklevéllel jutalmazták Szótér Béla tanár urat a közel öt évtizedes zenepedagógiai, valamint művészetoktatási munkásságáért. KÉPEK
A kitüntetések átadásával egybekötött Nemzeti Ünnepi megemlékezés a Földművelésügyi Minisztérium Darányi Ignác termében került megrendezésre, ahol Fazekas Sándor Miniszter Úr adta át a díjakat.

Alkategóriák