gyermekdalos plakát 1 kicsi

Nemigen hiányozhat majd a Tápió menti óvodákból, általános iskolákból Terék József legújabb CD-lemeze, de ott lesz majd ennek a kiadványnak a helye az édesanyák keze ügyében is!

1956ssáp sporcsarnokkal kicsi

Főzővers

Sülysápi „mackós, halas” gazdanap és szüreti vigadalom főzőversenyére már nagyon sok baráti társaság, munkahelyi közösség jelentkezett! Megtelik velük a Kapás Udvar és annak környéke, de még az önök konyhájának még szorítunk egy kis helyet! Remek zsűrink lesz! A Szabadtűzi Lovagrend ítészeit Csikós Pál barátom fogja majd össze. A nagykátai TápióFeszten a WAMKK nagy segítőcsapatának vezetője, Horváth Istvánné Erzsike áll Pali mellett.

képeslap sőtér MINTA

Sülysápi „mackós, halas” gazdanap és szüreti vigadalom kellős közepén, 13.00 –kor szalagátvágással, ovisaink és a tápiószecsői néptáncosok rövid, de szép és kedves műsorával adjuk majd át a Templom utca felújított szakaszát. Agócs Attila ajándékaként még galambröptetésre is sor kerül itt, és „csak itt, csak most, csak önöknek” osztjuk majd ki a Sülysápot a törökkor után a pusztulástól megmentő Sőtér családnak emléket megidéző képeslapokat is!

Sülysápi gazdanapos plakát fm4kicsiSülysápi „mackós, halas” gazdanap és szüreti vigadalom „Forgatókönyv”
2017.09.30. szombat, 10.00-18.00
Sülysáp
2241
Dózsa György út 105. Kapás József Helytörténeti Gyűjtemény és annak udvara, a környékbeli utcák, a Templom utca, a Kossuth tér melletti „búcsú tér”.

teknőSülysápi „mackós, halas” gazdanap és szüreti vigadalomra Nyitra István, farmosi fafaragó barátom azt ajánlotta fel, hogy a Kapás Udvar gyermek és felnőtt vendégeivel közösen készít a helyszínen egy kis teknőt. Ha van valakinek egy 35 cm-nél nagyobb átmérőjű frissen, pár napja, pár hete vágott kb. egy méter hosszú nyárfarönkje, amit erre a célra fel tudna nekünk ajánlani, az kérem, értesítsen engem: Tarnavölgyi László – 06 30 407 3974

2017.09.21. HoldfűSzínház a sülysápi WAMKK banTarnavölgyi László tapiokultura A Sülysápi Önkormányzat, a Wass Albert Művelődési Központ, a Csicsergő Óvoda, és a Móra Ferenc Általános Iskola együttműködésének köszönhetően a kisváros gyermekei évek óta, évente többször is ingyen jutnak hozzá az olyan, életkoruknak megfelelő kulturális élménykehez, amelyekre csak egy nagyrendezvény részeként, vagy egy csoportszobát, tornatermet meghaladó technikai körülményeket biztosítani tudó közművelődési intézményben kerülhet sor. tapiokultura.huTL.KÉPEK

sanchopékségfelvétel

Szántó Zoltán Sancho Péksége kilencedik éve a sülysápi Wass Albert Művelődési Központ nagyvonalú támogatója. A 31-es út melletti színvonalas üzletükbe eladót keresnek. A fizetésről, a feltételekről a 06 20 310 1845-ös számon kaphatnak felvilágosítást, de az biztos, hogy itt az alkalmazottak étkezése finom falatokkal van megoldva!

kreAktivitás
csz

Aktiváld közösségbe a kreativitásod! Ez nem egy rajzszakkör, nem egy tanóra, még csak nem is egy tanfolyam! Csaba Zita, egy sülysápi egyetemista, aki maga is festeget (ügyesen!), olyan általános iskolai felsősöket keresgél, akik péntekenként egy-egy órára összeverbuválódnának a sülysápi Wass Albert Művelődési Központban, és közösen kitalálják, hogy

Alkategóriák