Diszkó plakát

Peat Jr.& Fernando nemcsak a Tápió-vidéken, de a Balaton partján és az ország legjobb party helyein is keresett diszkósok.

motorostalálk népkert 2019

PiramisPLAK1

TóthSzabó

800 fröccskész1

A tápiószelei Simonffy Kálmán Művelődési Ház és Városi Könyvtár „örökös” támogatója a Józsa Mihály Borház és Vona Ferenc Szikvízüzeme. Köszönet és hála érte! (Isten tartsa meg jó szokásukat!) A Tápiószelei Városnapok ’800” rendezvény második napján, a Népkertben, 800 dl fröccsel vendégeljük meg majd az időben érkezőket! Egészségükre! (A „kortyolgatóktól” cserébe csak azt kérjük, hogy legyenek aktív részesei a „800 év – 800 éneklő”villámcsődületünknek”!

800 süti1

Tápiószele, de Tápió-vidék egészének is híressége a nemrégiben megszépült, nagy múltú családi vállalkozás, a Kóré Cukrászda. Királyné Kóré Melindának köszönjük, hogy a 800 éves Tápiószele tiszteletére egy 800 darabos süteménykompozíciót készít, amely a városnapunk második napján, 2019. szeptember 14-én, a Népkerti ünnepélyen, szórakoztató családi napon kerül majd terítékre!

festéskoll

A város "800. esztendejét" év eleje óta is több, színvonalas eseménnyel ünnepeltük már partnereinkkel, barátainkkal együtt. A sorozat év végéig tart majd, de az egyik "köz- és középpont" a szeptemberi városnapok lesznek. A hétvége szeptember 13-ai péntekjén színjátszóink is egy új színdarabbal jelentkeznek (részletek rövidesen a rendezőtől)! Nagy öröm, hogy az Önkormányzat támogatásával egy megszépült épületben várjuk majd vendégeinket! Köszönet Jónás Istvánnak és munkatársainak, hogy szabadságuk terhére, igazodva az intézmény programjaihoz, nagyon rövid határidővel, a napokban a munkát be is fejezve, vállalták el a feladatot, amit nagyon nagy odafigyeléssel, precízen, igényesen végeznek most el!

bicskeifalinap koll

 

KÉPEKtpk.TL „Klasszikus” falunapon vendégeskedtem július 20-án, Tápióbicskén, amelyet a rövidesen nyugdíjba vonuló népművelő kolléganőnk, Hegedűs Józsefné, Emőke szervezett. Éppen csak egy-két órát tudtam a Szent István parkban maradni, de így is azt láttam, hogy a rekkenő hőség ellenére is sok főzőcsapat, közösség volt jelen és kedvesek, színvonalasak voltak a programok is. Köszönet a szervezőknek, hogy a Tápió-vidéki együttesekre is figyeltek, így a tápiószelei, Európa-bajnok tánccsoport, a Duende Tánciskola, a nagykátai-sülysápi-jászfényszarui Holdonmacska zenekar is nagy sikerrel lépett fel,

tbicske falunap

Alkategóriák