SzotyolaKátaRékaA nagykátai gyereknapon is fellépett a sülysápi és most már egy kicsit nagykátai Szotyola zenekar. Tarnavölgyi Réka nevében is köszönjük a kolléganők, az ovisaik, a szülők támogató jelenlétét. A gyerekek nagyon élvezték, hogy „beszállhattak” a produkcióba: önfeledten doboltak, énekeltek, táncoltak. Sőt, ahogy ez már lenni szokott, ismét gyarapodott a Szotyola felnőtt „rajongó tábora”. Egy kiránduló motoros csapat körbe is vonatozta, csápolta a bulit.tapiokultura.huTL.KÉPEK

vasszamarak17

AMnem meghívó kicsiA Tápió-vidék egyik legkiemelkedőbb komolyzenei eseményére kerül sor Sülysápon, 2017. június 21-én, szerdán, 19 órától. Az éppen megalakulásának hetedik évfordulóját ünneplő Anima Musicae Kamarazenekar, az Óbudai Társaskörben megtartott „születésnap” másnapján, a Kisboldogasszony-templomban ad ajándékkoncertet.
A Junior Prima díjas, a jelentős hazai és külföldi koncerttermekben rendszeresen fellépő fiatal zenekar „sülysápi kötődéséről”

Holdonmacska Káta kicsi

Egy remekek gyereknap lesz holnap Nagykátán, egy új helyszínen, a piac mellett, a volt „Pártok háza” előtt, a Dózsa György téri Európa téren. Barátaim, volt kollégáim szervezik ezt a programot, és kedvesen, jelenlegi munkahelyem „sztárzenekarát”, a Szotyolát (nem először) is meghívták. Mivel e zenekar vezetője munkatársam, segítőm, és ráadásul jó is szól a „bandája”, így jó szívvel ajánlom önöknek, hogy nézzenek ki holnap a ’Kátai gyereknapra. Barátaimtól viszont el is várom, hogy holnap velem együtt szurkoljanak a csapat énekesének, „Réka óvó néninek”!
Én ajánlom, hogy „kedveld” őket: Szotyola gyerekzenekar, Holdonmacska gyerekzenekar

gyereknap sulysap

Trianon 2017

ofella nyáritábor

Mackó túraplak 07.01.9 kicsiAz áprilisban meghirdetett, de az esős időjárás miatt elmaradt Mackó túrát július elsején fogja majd útjára indítani Hartmann Ferenc főszervező. A Sülysáp és a Tápió-vidék egyik legrégebbi és legnépszerűbb túrája Sülysápról, aCsillagdától (a 31-es útról, a sülysápi Kisboldogasszony-templomtól érhető el) rajtol majd és a szokásos szép útvonalon Mendéig tart majd.

pándi összetartozás

Alkategóriák