Márc eleje plak

fars játszó1

Ha szelei vagy és felismered az utcádat EZEN A TÉRKÉPEN , akkor segíts nekünk és legyél te is részese ennek a remek programnak!  A Tápió-vidék egészéről is az ország távoli sarkaiból is jönnek a sportolók az Ivanics Gergő által lelkesen szervezett futásra. Idén kétszer annyian, mint tavaly! Állj ki a kapuba, nézz ki az ablakodon! Tapsolj, kiabálj, dobolj, fütyülj! Biztasd a futókat! Ez egy különleges kihívás, amelynek

Jazzbalett Káta

Tisztább TápióértTalán még menni sem tudtam, mikor először megmerítettem a Tiszában. A strand, a medence, s főleg a „wellness” a mai napig is csak „pótmegoldás” nekem! Évente egyszer, Jánoshida környékén a Zagyvába is beszoktam ugrani. Most örömmel olvastam a szeleihirek.hu-n, hogy a Tápió-vidék Természeti Értékeiért Közalapítvány meghirdette a Tisztább Tápióért akciót!

SándorÍjásszál

Egy csapatnyival megint többen vagyunk! A Tápiómenti Íjász Központ. - TIK is baráti partnere immár a tápiószelei Simonffy Kálmán Művelődési Háznak. A TIK télvíz idején a „Simi” nagytermében tarja gyakorlatozó napjait, cserében a május 18-i Tárogató Fesztiválon és a szeptember 14-i „800 éves” Városnapunkon is „szolgálatba helyezik magukat”! (A csapatukba folyamatosan lehet jelentkezni!)

Alkategóriák