kommaldSulysap

goldentánc2018marc

TME50

Együttesünk 2018-ban ünnepli fennállásának 50. évfordulóját.
Ezt a jubileumot szeretnénk minél szebben megünnepeli, közösen a jelenlegi, a volt és a jövőbeli (?)táncosokkal, segítőkkel, támogatókkal, minden néptánc és népzene kedvelővel.
Jöjjenek, gyertek és a következő 50 esztendőt töltsük együtt!

jatszohaz másolata

wassafelolvasó

gulag kiallitas

SzTtortenelem

Szénási Tivadar az ókori magyarság eredetét, az úgynevezett „Sár-korszakot” kutató előadássorozatára 2018.02.21-én, szerdán, 18 órától várja az érdeklődőket a Wass Albert Művelődési Központ könyvtárában! (INGYENES! Adománykosárba - nem kötelező jelleggel – elhelyezhető a támogatás).
Nemcsak cimbalommal, hanem

Pintér B koncertplak

A rendkívüli népszerűségnek örvendő keresztény, keresztyén énekes, Pintér Béla 2012 és 2015 után ismét a sülysápi WAMKK-ban koncertezik, május 10-én! A program ötletgazda-szervezőjével,

Konyháslányok

A Sülysápi Városi Konyha csapatára mindig számíthatunk! Legutóbb a gazdanapunkon (idén már Mackó Fesztivál lesz ebből!) is vidám hangulatban készítettek egy csodás harcsapaprikást, és persze a február 10-ei disznótoros napunkon is ott lesznek! Ők is, mi is szeretettel látunk minden csapatot, akár duóban, akár tucatnyian jönnek! Nevezési díj nincs, és mindenki azt kotyvaszt, amit akar! Lesz olyan társaság, amelyik 50 kiló húsból készíti kolbászát, mások meg éppen csak 10 deka májból resztelnek valamit a zsűri elé. Ahogy tetszik! Aki nem főz, az sem hal majd éhen! 9 óra után pár perccel már serceg a kolbász, sül a friss tepertő! Délre kész a savanyú leves is! Apró pénzért és jó szívvel kínáljuk majd mindezeket minden kedves vendégünknek Sülysápon, a Kapás Gyűjtemény udvarán (Dózsa Gy. út 105.)!

Alkategóriák