földnapjafarmos

Föld napja - Farmos

pianino

ITT nézd meg! ITT hallgasd meg!
Vettünk a sülysápi WAMKK-nak egy remek elektromos pianínót! De ez így nem is jó! Inkább: vettünk egy csodás, kalapácsmechanikás elektromos zongorát mindazok számára, akik szívesen szereznének alkalom adtán örömöt, zenei élményt a sülysápi közönségünknek.

stmartin2Szeretettel hívjuk barátainkat április 19-én 17 órára a Blaskovich Múzeumba teaköri rendezvényünkre!
Szentmártoni Imre, művésznevén St. Martin családjával tölthetjük az estét.

Mackó teljesítménytúraplak4 másolata

„Miután a Mackó túra befejezése közkívánatra tavaly lekerült a napirendről, idén újra lesz klasszikus túra. Csináljuk, ameddig bírjuk.”
Ezzel a jó hírrel örvendeztetett meg engem is Hartmann Ferenc, aki családjával, barátaival együtt már több mint 20 éve szervezi meg Sülysápról Mendéig tartó természetjárást.
A Mackó túra a zöldellő Tápió mentén című tavalyi beszámolómban saját képeimre véletlenül barátom nevét írtam rá,

A Tápiómenti Tömegsport Alapítvány éves naptárában már ki is pipálhatunk pár sikeresen megrendezett programot. A következő esemény a III.Tápió-vidéki Családi Sportnap lesz Nagykátán, május 7-én, aztán következik a 11. Sülysápi Futónap, majd jön a 6. Tápiómenti Maraton, június 3-án (Rajt: sülysáp, cél: Nagykáta, át a csodás Tápió menti tájakon, több települést is érintve). A „Bővebben” minden plakátot megtalálnak.tta családisportnap 2017

diákolimpia2017Idén is a Tápiómenti Tömegsport Alapítvány kapta meg a felkérést arra, hogy a Diákolimpia Pest megyei mezei fotóbajnokságát megszervezze és lebonyolítsa.

Majálisplakát kicsiEgy kb. 6x6 méteres, vagy 7x7 méteres (majd lemérem még pontosan) színpad van a sülysápi, szőlősnyaralói Kastélykertben. Akinek van olyan táncos, zenés, sportos stb. produkciója, legyen az komolyabb, vagy könnyedebb, amely elfér itt, és szívesen eljönne hozzánk „barátságból” is, azt szeretettel látjuk a családiasra tervezett majálisunkon! Jelentkezzetek! (Elérhetőségeink a "Bővebbenben")

TápióFeszt2017

Ma már biztos, hogy a TápióFeszt olyan program, amelyet jó előre beírnak a naptárukba a szórakozni vágyó emberek. Tessék hát feljegyezni: 2017. szeptember 7-10. Nagykáta!
Az elmúlt két évben 32 cikkben (ITT csokrba szedve szemezgethetnek is ezekből), ezernyi képpel számoltunk be e nagyszabású eseményről. A tapiokultura.hu most is ott lesz! (Tavaly a tapiokultura.hu-n:Tízezrek a TápióFeszten! )

Alkategóriák