koka sportnap plakat

Dud Sp TH Lurdy2

... és filmplakát kiállítás!
50 db. ajándékjegy a sülysápi WAMKK-kal utazóknak! Különleges filmzenei koncert a Lurdy Mozi legnagyobb termében
2018. február 15-én, csütörtökön, 18 órától!
Magyarország egyik legnagyobb filmvásznával és a különleges Dolby Digital hangrendszerrel az év egyik legkülönlegesebb audiovizuális élménye

savanyú disznó plak7

DISZNÓTOROS főzőverseny a Kapás Udvarban 2018. 02. 10.
Bár Tóth Tibor és csapata most is hagyományosan, szalmával kezdi a pörzsölést, de az idén már Mackó Fesztiválra keresztelendő tavalyi gazdanapunk sikerén felbuzdulva, alaposan megfűszerezzük a februári hagyományőrző programunkat is.
Tudják-e, hogy milyen volt felénk anno a kormos maskarazás szokása, vagy hogy

Életkor 102017. december 7-én Sülysápon (Tóth Tibor családi házában) forgatott a Magyar Tv 1-es csatornájának stábja. 
Az Újévi étkezési szokásokat mutattuk be. Az összeállítás 2018. január 1-jén az Életkor című műsorban lesz látható.
A menü és a további képek a "Bővebbenben":

hfgif5Újabb kedves színfolttal bővül a december 17-i Sülysápi advent! A gyerekek és pedagógusok által is kedvelt, a WAMKK-ba rendszeresen (legutóbb a sulisok „Mikulás-ajándéka volt) fellépő Hodfű Színház művészei, Strausz Tünde és Ferencz Bernadett „mesés melegedővel” várja a kisebb-nagyobb vendégeinket. Nem egy előadást mutatnak be, hanem paraván nélkül, a WAMKK nagytermének egyik sarkában foglakoznak majd a gyerekekkel, akik így közvetlen közelről ismerkedhetnek meg a bábfigurákkal, némelyiket ki is próbálhatják!

Holdfu Tszecso

A minap Tápiószecsőn hangosítottam a Holdfű Színháznak, s miután két nap alatt harmadszor láttam a Királyos mesék című bábelőadásukat, (tegnap a sülysápi Móra Ferenc Általános Iskola, majd a Szent István Általános Iskola alsós diákjai is ingyen élvezhették ezt a csodás darabot, Sülysáp Város Önkormányzatának jóvoltából) rájöttem, hogy miért nagyon jó választás ez a színdarab a kisiskolásoknak.

Bár már korábban is láttam Ferencz Dettit és Strausz Tündét játszani a Mi van a ládikóban? című bábjátékukkal, akkor még úgy tartottam, hogy az ő műsoruk...

 

Városi Adv2017 jó kicsi

szőlősiadvent2017

Kátai Miki 2017

Mikulásváró Családi Szombat

Alkategóriák