karifa2November 25.: Bárka nap
November 29.: Nagy Jusztina emlék-rajzverseny
December 2.: Téli Tókerülő Túra
December 3.: Mikulás Futás (TTA-Sülysáp-WAMKK-Móra F. Ált. Isk. -Városért Asszonykör)
December 3.: Sülysápi Tűzoltó Mikulás Járat
December 4.: WAMKK-Szotyola zenekar Mikulás-járata az ovikban
December 5.: HoldfűSzínház. Bábelőadás a WAMKK-ban. A Sülysápi Önkormányzat ajándéka
December 15.: Star Wars – A WAMKK utóbuszos színházjáratának („hozzuk-visszük”) mozi-menete
December 16.: A WAMKK („hozzuk-visszük”) koncert-járata: a „sülysápi kötődésű” Anima Musicae Vivaldi-estje a MOM Kulturális Központban
December 17.: Városi Advent. Kora délutántól estig: ahogyan tavaly
Részletek rövidesen (egyik-másik esetben már ott is van!) a tapiokultura.hu-n, a WAMKK-, Sülysáp Város-, a Sülysáp Ma facebook.ján és a Sülysápi Hírforrás decemberi számában

tta mikulas futas 2017 plakat kicsi

Ilyen volt a 6.

Versenykiírás
Útvonalak
Időrend

Sass Évi és HÉSA Tápió mente népdalos, népzenész fiatal tehetségei ma már nemcsak a kistérség kulturális programjainak rendszeres szereplői, de egyre többször lépnek fel a rangosabb fesztiválokon, tehetségkutató versenyeken. Terék József és zenekara után most Sass Éva és felkészítő tanára, Horváth Éva Sára szerepelt a Dankó Rádióban.

NAP konf fejlec joA Tápió Közalapítvány konferenciát szervez "Natúrpark a Tápió-vidéken" címmel, melynek célja, hogy a hazánkban már működő natúrparkok bemutassák tevékenységüket és a résztvevők jobban megismerhessék a natúrparki rendszert.

zsinórlabdaplak

2019-ben a Tápió-vidék legújabb, legkorszerűbb, legnagyobb sportcsarnoka épül majd meg Sülysápon. E remek hír hallatán már tavaly is érezhető volt, hogy a kisváros teremsportágai egyre dinamikusabban toborozzák a fiatalokat. A röplabdásoknak november 24-én a Magyar Röplabda Szövetség is besegít azzal, hogy – még a régi sportcsarnokban – zsinórlabda bemutatót szervez a gyerekeknek. A program koordinátora a szövetség Utánpótlás Programok-asszisztense, a sülysápi Sárközi Bence lesz.

moments plakát

Gyárfás Miklósnak, a fiatal grafikusnak az első vidéki kiállítása – amely egy nagyobb volumenű budapesti évzáró kiállítást előz meg – a nagykátai Városi Könyvtárban november 22-ig tekinthető meg.  

www.facebook.com/gyarfasmiklosart

Gyárfás Miklós életrajz

tökjófutás2017

seprőstúra

Alkategóriák