szentistvánradiókoll

A 1,5 millió emberhez eljutó keresztény Szent István Rádióban Farkas Erzsébet beszélgetett a Tápió-vidékhez is kötődő két zenekar, a Jáger János és barátai és a Holdonmacska muzsikusaival, Jáger Jánossal és Tarnavölgyi Rékával. Az adó december 17. után 23-án, 11 órakor megismétli majd ezt a műsort. A karácsonyra hangolódó szeretetteljes beszélgetés (9. perctől) ITT is meghallgatható.

Karácsonyi plakát DIF 2018

csicsergőkórus

Városi Advent, Sülysáp - 2018 . December 16-án, 14 órától a WAMKK nagytermében már mesélünk, kézműveskedünk, vetítünk, de az épület előtt már forog a kosárhinta is! 15 órától a sok szép programunk lesz az épület előtt is! Többek között az óvoda pedagógusainak Csicsergő Kórusa a kicsikkel, a baptisták, a pünkösdiek kórusa és a katolikusok énekkara is fellép majd, de nagyon várjuk a Szent István Általános Iskola betlehemes műsorát is!

tókerülő túra

Ciroka

December 16-án, ebéd után, úgy kettő óra felé már érdemes eljönni a gyerekekkel a sülysápi adventünkre. A kosárhinta, az állatsimogató a WAMKK előtt, bent, a melegben régiséges diafilmvetítő, „nagy mese-mozi”, kézműveskedés… mellett Iván Judit egyre népszerűbb baba-mamás programjával a „cirókával” is várjuk a családokat!

Domi1

Nagyon sokan segítették az elmúlt tíz esztendőben azokat a programokat, amelyekben így-úgy-amúgy a sülysápi WAMKK is benne volt. Bugyi Dominika talán százszor is, mindig önzetlenül. Most is jön majd a december 16-ai adventünkre. És sorban jelentkeznek fellépők, segítők, közreműködők! Köszönet érte! És kik jönnek még? Holnap folytatom!

Bódi ÉviAkár csak 1 ezres egy napra (+ kísérő felnőtt 500), 7 órára! 3 ugráló vár (az egyik „óriás”!) a WAMKK jól befűtött nagytermében! December elsején és másodikán érdemes a Népi Játéktár Adventi játszóház Sülysápon című programját is számításba venni! Bódi Éva fazekas portékái mind a két napon megvásárolhatók lesznek (Bódi Éva kerámikus adventi vására). A kézműves sarokban a gyermek által készített dísz is hazavihető egy ötszázasért.

sülysápi advent 2018 plak kicsi 15 óra

Idén is lesz Sülysápi Városi Advent. A program még alakul (lehet még jelentkezni műsorszámokkal, segítőszándékkal!), de a plakáton olvasható események miatt máris érdemes bekarikázni a december 16-ai vasárnapot! VÁRJUK A KÉZMŰVES KIARAKDÓK JELENTKEZÉSÉT! HELYPÉNZ NINCS!
A „családsegítő lányok” már 14 órától a várják a gyerekeket

tokmind1 futas2018

Ez is jó buli lesz! A plakáton ott van Schmidt Zoli száma, de keressék a www.facebook.com/tomegsport/ -ot is!

Alkategóriák