DIF 2019 karácsony

A Katrin Zsolt által vezetett Dányi Ifjúsági Fúvószenekar sok-sok koncertjét hallottam, láttam. Kiváló zenekar. A dányiak mellet tagjaik között sok Tápió-vidéki muzsikus is van. Jó szívvel ajánlom karácsonyi koncertjüket, nem csak a dányiaknak!

Fúvós szelekarplak1

 

Szabó Ferenc zenekarvezető-igazgató úr vezetésével Tápiószelén, december 8-án ad ingyenes! koncertet a NAGYKÁTAI FÚVÓSZENEKAR. A több mint húsztagú, most már nyugodtan nagy múltúnak is nevezhető együttes gazdag repertoárjából a karácsonyi darabok mellett biztosan előkerülnek majd a népszerű világslágerek is. Aki ismeri ezt a remek közösséget, az tudja jól, hogy a zenei élmény mellett a vidám hangulat sem marad majd el! A koncertre a nagyteremben kerül sor, 16 órától, de jöjjenek korábban, hiszen Magyariné Birta Magdolna kolléganőm és barátai már 14 órától, egy kedves adventi programmal várnak mindenkit a Simonffy Kálmán Művelődési Ház parkolójában!

(A legtöbben már tudják, hogy egy számomra nagy élményt,

ördöngős2019

Szeretettel hívunk és várunk minden kedves barátot, ismerőst, népzenét és néptáncot kedvelőt adventváró programunkra! Házigazda: az Ördöngős Néptáncegyüttes. Vendégfellépőkkel is színesítik az ünnepi műsort!

advent farmos 2019

Harmónia kórus kari2019

bénye advent

mézga

adventkáta2019

advent úri 2019

Alkategóriák