vándor koll

 

Újjászületett a tápiószelei színjátszás!

A Simonffy Kálmán Művelődési Ház és Városi Könyvtár nevében hálás szívvel köszönöm meg Katonáné Barna Zsuzsannának és társulatának a Tápiószele 800 ünnepsorozat részeként, 2019. 09. 13-án bemutatott Szelei vándor című előadás színrevitelét! tapiokultura.huTL.KÉPEK

Az darab rendkívül magas színvonalon, megható érzelemmel és mégis szórakozató módon tett sikeres kísérletet arra a szinte lehetetlennek tűnő vállalkozásra, hogy egy kisváros 800 éves múltját foglalja dramatizált keretbe.

Őszinte szívvel gratulálok ehhez!

Intézményünk rövidesen új,

filmszalag blask

Régészeti-történeti kiállítás nyílik szeptember 21-én, szombaton 10 órakor az MMgMK Blaskovich Múzeumában Tápiószele fennállása 800. évfordulójának tiszteletére. A régmúlt korok emlékei mellett a település négy történelmi egyházának történelmét, jellegzetes tárgyait , dokumentumait is megismerhetjük.

fánk1

nasi sör

 

ITT a lényeg!

bicikkol

Tápiószele800.blog.hu

Badenszkiné Lesták Zsuzsanna csodásan felöltöztette (a Település Üzemeltetési Csoport és SImonffy Művelődési Ház munkatársainak segítségével) a 800 éves Szelei nénit és bácsit! Benedekné Laczkó Klárával együtt a napokban a színes kerékpárok virágkosarait is rendbe hozták! Köszönjük!

Városnap A2 plakátok 1

 

Tápiószele800.blog.hu

NBGK

Hibámat elismerve kérek elnézést, hogy Nemzeti Biodiverzitás- és Génmegőrzési Központ nemrégiben megváltozott nevét helytelenül a régi, NÖDIK rövidítéssel írtam. Hálás szívvel köszönöm meg, hogy a Nemzeti Biodiverzitás- és Génmegőrzési Központ jelen lesz a Tápiószele 800 – Népkerti városnapon!

Harmónia kórus 2019

Tápiónyomda

A tápiószelei városi programokat és a Simonffy Kálmán Művelődési Ház és Városi Könyvtár rendezvényeit is évek óta támogatja a település határain túl, a régió egészén is megbízhatóságáról, minőségi munkáiról ismert Tápió Noymda Kft. Katona Krisztián cége alig csak órákban mért gyorsasággal készíti most el a folyamatosan új fellépőkkel, civiljeink által önkéntesen eseményekkel gazdagodó, változó Tápiószele 800 programsorozat plakátjait,

Alkategóriák