húsvéti játszóplak

Máj1P larax

Darts II

 

Március 31-én így kezdődött:

tapiokultura.huTL.KÉPEK

HFSZ

 

tapiokultura.huTL.KÉPEK

A tápiószelei könyvtárosok, Dobi Diána és Némethné Borsos Judit „kiscsoprtos”, azaz egy-egy óvodai 12-20 fős csoportnak, kisiskolás osztálynak előadott „tanulságos”, könyvtárba szoktató bábjátékait folyamatosan élvezhetik a gyerekek. A Hodfű Színház is bábszínházzal, de egy egész művelődési háznyi apróközönség elvarázsolásának szándékával érkezett hozzánk április 3-án. A Bendek Elek meséjét „Mi van a ládikában?”

Tápióbicskei csata 2019.04.04.VÉGLEGES2

Népdalos könyv Szele

Az április 16-án, a tápiószelei Simonffy Kálmán Művelődési Házban megrendezésre kerülő V. Tápió menti népdaléneklési verseny részeként, 16 órakor, az eredményhirdetés után mutatjuk be Terék József új, Lányok, lányok, ti szelei lányok c. könyvét, amely

Darts

 

Bár a nevezési helyek már elfogytak, de szurkolókat, „kíváncsiskodókat”, érdeklődőket szeretettel várunk a Nagy Richárd által szervezett vasárnapi (március 31.) versenyre, a Tápiószelei Simonffy Kálmán Művelődési Házba (Posta u. 2.)!

elismertekszeleA Simonffy Kálmán Művelődési Ház és Városi Könyvtár és a tapiokultura.hu nevében is gratulálunk mindazoknak, akiket Tápiószele Város Képviselő-testülete 2019. március 15-én, a városi ünnepség alkalmával az alábbi elismerésekben részesített:

(Képek az elismerések átadásáról a Nemzeti ünnep Tápiószelén - Ilyen volt 2019-ben c. beszámolónkban. Dinnyés István – betegsége miatt – személyesen nem tudta átvenni az emlékérmet.) 

kátaikiáll kovács

Ajánlom Laskovics Márió, a művész 2018-as kiállításáról szóló ÍRÁSÁT!

 

Alkategóriák