2020.01.24. Aranyosi Ervin író olvasó könyvtár plak

Farsangi Családi Szombat jpg

12órás plakát2 2

Több éves hagyománya van Nagykátán a jelmezversenynek is, amelyre a helyi iskolások mellett mindig sok gyermek, szülő, pedagógus érkezik a Tápió-vidék más településeiről is. Reméljük, most is sok jelentkezőnk lesz! A programot most is a Nagykátai Városi Könyvtár és Művelődési Központ szervezi, azon belül a művelődési központ munkatársai, akik nagy szeretettel várnak mindenkit – természetesen, a megszokott helyszínen, Nagykátán, a Bajcsy-Zsilinszky út 9-ben!
(A "Bővebbenben" megtalálható a sokszorosítható jelentkezési lap és az iskolák igazgatóinak írt levél is. Utóbbít természtesen a levélben elküldjük majd!)

Jelmezverseny plakát ok enyém

KMT Nk plakát2 2020 kcsi

A Tápió-vidék és a Nagykátai Járás immár legnagyobb múltú, évenként megismételt amatőr művészeti, a tehetséges embereknek megmérettetési lehetőséget kínáló vetélkedője! Szeretettel várink minden kit a színpadra és a közönség soraiba is! A „Bőveb benben” megtalálják a Nagykátai Városi Könyvtár és Művelődési Központ felhívását és a jelentkezési lapot is.

én 2018

 

Tarnavölgyi László vagyok, 2020. január elsejétől a Nagykátai Városi Könyvtár és Művelődési Központ vezetője. Ezúton is megköszönve a Képviselő-testület bizalmát, bízom benne, hogy munkatársaimmal együtt, az elkövetkező esztendőkben is sokféle, sokszínű programot tudunk majd megvalósítani!

Ica néni sírja

 

Ma, 2020. január 9-én kisértük utolsó útjára Nagy Menyhértné Ica nénit, a nagykátai Katica Nyugdíjas Klub örökös, tiszteletbeli elnökét. Mi, a Nagykátai Városi Könyvtár és Művelődési Központ munkatársai is megrendülten álltunk városunk köztiszteltben álló polgárának sírja mellett, aki intézményünk közösségének szeretett, mindannyiunkat éveken át gazdagító tagjaként örökre beírta magát a szívünkbe.

Szabó Károlynak, a Katica Nyugdíjas Klub vezetőjének temetési beszédével búcsúzunk:

DIF 2019 karácsony

A Katrin Zsolt által vezetett Dányi Ifjúsági Fúvószenekar sok-sok koncertjét hall ottam , láttam. Kiváló zenekar. A dányiak mellet tagjaik között sok Tápió-vidéki muzsikus is van. Jó szívvel ajánlom karácsonyi koncertjüket, nem csak a dányiaknak!

Fúvós szelekarplak1

 

Szabó Ferenc zenekarvezető-igazgató úr vezetésével Tápiószelén, december 8-án ad ingyenes! koncertet a NAGYKÁTAI FÚVÓSZENEKAR. A több mint húsztagú, most már nyugodtan nagy múltúnak is nevezhető együttes gazdag repertoárjából a karácsonyi darabok mellett biztosan előkerülnek majd a népszerű világslágerek is. Aki ismeri ezt a remek közösséget, az tudja jól, hogy a zenei élmény mellett a vidám hangulat sem marad majd el! A koncertre a nagyteremben kerül sor, 16 órától, de jöjjenek korábban, hiszen Magyariné Birta Magdolna kolléganőm és barátai már 14 órától, egy kedves adventi programmal várnak mindenkit a Simonffy Kálmán Művelődési Ház parkolójában!

(A legtöbben már tudják, hogy egy számomra nagy élményt,

Alkategóriák