A Tápiómenti Tömegsport Alapítvány éves naptárában már ki is pipálhatunk pár sikeresen megrendezett programot. A következő esemény a III.Tápió-vidéki Családi Sportnap lesz Nagykátán, május 7-én, aztán következik a 11. Sülysápi Futónap, majd jön a 6. Tápiómenti Maraton, június 3-án (Rajt: sülysáp, cél: Nagykáta, át a csodás Tápió menti tájakon, több települést is érintve). A „Bővebben” minden plakátot megtalálnak.tta családisportnap 2017

diákolimpia2017Idén is a Tápiómenti Tömegsport Alapítvány kapta meg a felkérést arra, hogy a Diákolimpia Pest megyei mezei fotóbajnokságát megszervezze és lebonyolítsa.

Majálisplakát kicsiEgy kb. 6x6 méteres, vagy 7x7 méteres (majd lemérem még pontosan) színpad van a sülysápi, szőlősnyaralói Kastélykertben. Akinek van olyan táncos, zenés, sportos stb. produkciója, legyen az komolyabb, vagy könnyedebb, amely elfér itt, és szívesen eljönne hozzánk „barátságból” is, azt szeretettel látjuk a családiasra tervezett majálisunkon! Jelentkezzetek! (Elérhetőségeink a "Bővebbenben")

TápióFeszt2017

Ma már biztos, hogy a TápióFeszt olyan program, amelyet jó előre beírnak a naptárukba a szórakozni vágyó emberek. Tessék hát feljegyezni: 2017. szeptember 7-10. Nagykáta!
Az elmúlt két évben 32 cikkben (ITT csokrba szedve szemezgethetnek is ezekből), ezernyi képpel számoltunk be e nagyszabású eseményről. A tapiokultura.hu most is ott lesz! (Tavaly a tapiokultura.hu-n:Tízezrek a TápióFeszten! )

Hoppál Költnap Tóalmás

Dányi tavasz

QB logóSzeretettel meghívunk titeket az idén harmadik alkalommal megrendezett „kockapartyra”, a qb partyra!
Fő célunk anno egy harmadik multiplatform (PC és 8 bites gépek vegyesen) demoparty elindítása volt itt, Sülysápon, mely annyira sikeres lett, hogy ma már komolyan számításba veszik a rendezvényt nemzetközi szinten is. Bloggerek, podcastok, cikkek szólnak a Sülysápi Demoscene meetingről.

2017.04.01. Sülysápi Csicsergő nap Mesés Óvónőkkoll 001Természetesen telt ház volt a sülysápi Wass Albert Művelődési Központban. Márciusban is volt pár alkalom, amikor pótszékekre, padokra is szükség volt ahhoz, hogy minden vendégünk helyet foglalhasson, és nagy öröm, hogy az április is ilyen remekül kezdődött nálunk!
tapiokultura.huTL.KÉPEK

Majálisplakát kicsiMájus elsején, egy családias hangulatú, „klasszikus” majálisra várjuk a sülysápiakat és minden kedeves felénk járót, a város szőlősnyaralói részén, a Kastélykertben. Kérjük, segítsenek felállítani a városi „májfát”, nevezzenek a főzőversenyre, lépjenek fel bármilyen produkcióval a színpadunkon, vegyenek a gyereknek vattacukrot, léggömböt, maguknak meg egy-két sört a sörsátorban, este bulizzanak egyet Redneck Roadkill nevű banda zenéjére!

Alkategóriák