TARTSD A TEMPÓT PLAK 1 mégjobb kicsi

Csak úgy a maguk örömére szervezkedtek össze nemrégiben a sülysápi amatőr futók, kocogók és a soha eddig meg nem mozdulók! Talán éppen ők a legfontosabbak, akiknek ez a nyitott kis közösség bátorítást, tanácsot és rendszeres lehetőséget ad ahhoz, hogy 100 méterrel, ezerrel, aztán kettővel, hárommal közelebb kerüljenek ez egészséges élethez.

Pby

A WAMKK szépen, lassan a sülysápi „könnyű” zenészek bázisa, otthona lett. (Köszönhetően Zárda Norbinak is!) Egyre többen vagyunk! Az önkormányzat támogatásával apránként megalapoztuk egy elfogadható hangtechnika alapjait, amelybe bárki bekötheti a gitárját, aki szívesen kipróbálná magát, örömmel muzsikálna másokkal is együtt és ha megkérjük, beszáll a város programjaiba is. tapiokultura.huTL.KÉPEK Kecser Enikő, Cseri Dávid, Kecser Steve és Ódor Ádám

Domi Móni

Bugyi Dominika évek óta segíti sokoldalú tehetségével a sülysápi programokat. Őt be sem kell mutatnom! Ismeri és szereti a közönségünk! Itt lesz velünk a városnapunkon, idén is.
Azért kicsit Sülysáp határain túlra is kell tekintenünk! Egy régi barátunk hívta fel a figyelmünket a pilisi Csilóné Szász Mónikára, aki még ceglédiként nyerte meg városa tehetségkutató versenyét és rendszeresen lép fel a környékbeli települések sülysápihoz hasonló nagyobb rendezvényein is. Két fiatal, tehetséges édesanya, remek popslágerekkel! Szeretettel ajánlom őket is megtisztelő figyelmükbe! (Ők is sorsolnak majd hőlégballon utasokat!)

mÖrömmel, mindig nagy lelkesedéssel jönnek a város és a WAMKK rendezvényeire az általam talán pontatlanul "moderntáncosoknak" nevezett formációk, szólisták! Köszönet érte! Augusztus 18-án, pár perccel Katus Attila után már színpadra is áll az első lánycsapat. A sülysápi Nagy Dina a budapesti Vision Company-val régóta, Sári Niki szólóban az utóbbi időben színesíti a programjainkat. Most a Nyáriné Varga Dóra tanárnő által a sülysápi Móra Ferenc Általános Iskolában, a tápiószecsői művészeti iskola tagozatának csoportjaként felkészített tanítványai is bemutatkoznak. Dánszentmiklósról Papp Adrienn a Like Dance Studio csapatával vendégeskedik nálunk! Köszönjük szépen!

tarsdatempotgiff2

Seprős Viktor Városnapi túrája (plakát) mellet, azt kiegészítve, ahhoz kapcsolódva és akár attól függetlenül is (J)a sülysápikat egyre inkább sikerrel megmozgató közösség, a Tartsd a tempót közösség is lát fantáziát a programunkban! Köszönet érte! Tervezés alatt vannak a kocogás, futás részletei, ezért tessék figyelni Kozár Ritáék Facebook csoportját, a facebook.com/wass.kozpont –ot, a tapiokultura.hu –t is! Most úgy szeretnénk, hogy a futók (többsége) a túra kisebbik, 13 km-es útvonalához igazodva 7.30-kor rajtolna a WAMKK elől. A „Tempósok” és mi, WAMKK-osok is örülnénk, ha

hsgiff3

Az alig 20 éves sülysápi Cseri Dávidot Zárda Norbert kollégám derítette fel a saját zenekara és a WAMKK számára is. Dávid lassan fél tucat csapatban adja meg az alapritmust és a Sülysápi Városnapon le sem jön majd a színpadról, de talán leginkább akkor boldog, ha alapbandájában, a Healin' Scars –ban püfölheti a dobját. A srácok a majálisunkon már letették a névjegyüket (köszönet az akkori „önzetlenségükért"!). Kemény, pörgős rockot - klasszikusokat és saját szerzeményeket – tolnak majd őszintén és nagyon jól!

Reggel kilenckor már indul a dodzsem és a 28 méter magas vidámparki szerkentyű. Aki szeretné a 16 évnél fiatalabb gyermekét a 18 órakor induló hőlégballonra feljuttatni (szélcsendben, esőmentesen), az már ilyen korán rajthoz áll! A színpadon Katus Attilával indítunk 10.30-kor. 15 órakor például a várososi elismeréseket adjuk át, ahol a népdaléneklési versenyeken rendre kiválóan szereplő Mázás Jázmin is közreműködik majd. Köszönjük szépen!

MázásPLAKÁT2 2018 VÁROSNAP

Mázás Anna1

táncoslányok1Egy népművelőnek mindig fontosabbak a „mieink”. Tudom, hogy „sztárok” miatt jön el a közönség, de ez csak „pénzkérdés”. Barátaink, akik eljönnek, hogy szórakoztassák önöket: Nyáriné Varga Dóra tanárnő, a tápiszecsői művészeti iskola tagozataként a sülysápi

Mackó éjszakai plakát

Alkategóriák