sulysapi futonap2017

ITT VAN MINDEN
amit a Sülysápi futónapról tudni érdemes!
(Figyelem! Helyismereti séta is lesz Lukács István tanár úr vezetésével! 9.50-kor indulnak versenyek rajtkapujától, a sportpályáról!)

szecsői mozi

II. Tárogató Fesztivál 2017 02 másolata2017. május 20-21-én kerül megrendezésre a II. Tárogató Fesztivál Tápiószelén, mely középpontjában a 2014 decemberében Hungarikummá lett tárogató áll. A magyarság jelképe talán ismét kezdi reneszánszát élni, hiszen egyre több helyen hallható e nemes hangszerünk. Egyedüli hangzása semmivel össze nem keverhető, melyről ismételten megbizonyosodhat mindenki, aki ellátogat 2017. május 20-án a tápiószelei Népkertbe,

Túra a Naprendszerben1

Talán az esős idő miatt április 22-én elmaradt Mackó túra hívei is ott lesznek a holnap, május 6-án szintén Sülysápról, a Csillagdából rajtoló Túra a Naprendszerben néven meghirdetett gyalogos- vagy kerékpáros természetjáráson.

TME Gyertánctali

majálisplakx kicsiCsokorba szedtem minden hírünket, amelyekkel az elmúlt napokban invitáltuk önöket a május elsejei sülysápi majálisra. Szeretettel várunk mindenkit! (Kattintsanak a „Bővebbenre”!)

Műsorterv honlapra6

Amikor a színpadon éppen nem történik semmi, akkor sem kell a sülysápi majálison unatkozni, hiszen a főzőversenytől a röplabda „tanfolyamig”, a régi járgányoktól a bulis bokszringig, a lovaskocsikázástól a szkanderversenyig, van mit nézni, kipróbálni. És a sörsátorról, a sok finomságról ne is beszéljek!
Már most hálás vagyok minden fellépőnknek, hogy elfogadták a felkérésünket! Még lehet hozzájuk csatlakozni, akár a helyszínen is jelentkezni! Ne felejtsék! Van egy új elektromos zongoránk is! (A sorrend, az időpontok egészen biztos, hogy változni fog itt-ott!)

holdonmaglód
A sülysápi Szotyola zenekar mellett a sülysápi Holdonmacska gyerekzenekar is fellép a maglódiak Patakparti Majálisán, április 30-án. Mindkét zenekar és a Sülysápi Mesés Óvónők színtársulata is joggal érzi otthonának a Wass Albert Művelődési Központot. A WAMKK-ban próbalehetőséget adunk, megteremtjük a technikai feltételeket, segítünk a produkciók népszerűsítésében, a díszletezésben, a hangosításban, a szállításban.

farmosi rock

Alkategóriák