79(Élménybeszámoló) 2017. július 12-16 között került megrendezésre a németországi Scheesseel-ben a XXII. Internationale Beeke-Festival. A Hamburgtól 65 km-re lévő kisváros hagyományápoló munkája nagy múltra tekint vissza. A 13000 lelket számláló település népessége megnőtt ezeken a fesztiválnapokon, hiszen 9 ország 300 előadója vett részt, kiknek szállását a nagy összefogásban és tenni akarásban egyesülő helyi családok adják. 1904 óta rendezik meg saját fesztiváljukat Niedersachsen-ben, melyre 1973 óta hívnak meg külföldi fellépőket is.Bálint Dániel KÉPEI 

Gulyaterelő plakátA verseny időpontja: 2016. július 29. (szombat) 7:30-12:00
Rendező:TÁPIÓ VÖLGYE Közhasznú Alapítvány
(Így számolt be a tavalyiról a tapiokultura.hu: Tápiógyörgyei "kedves" futás )
Az Alapítvány nevelő és oktató, képességfejlesztő feladatkörén belül és a Falunap alkalmából közös testmozgásra invitálja községünk és a környező települések sportolni vágyó lakosait. Az esemény fő célja,

sportnap elmarad2A szombatra előre jelzett rossz időjárás miatt ELMARAD A SÜLYSÁPI CSALÁDI SPORTNAP!
A Sülysápi Sportegyesület több szakosztályának, a Wass Albert Művelődési Központnak, számos civil közösségnek a közel kéthónapos egyeztetése, készülődése előzte meg a július 15-ére tervezett Sülysápi sportágválasztó napot, ezért nekünk a legfájóbb, hogy az elmúlt napok viharai, a szombati napra várható eső, szél és hűvös miatt le kell mondanunk a programot.

Móra köszönő007A tanév végén egy szép levelet kaptam Hídvégi Melindától, a sülysápi Móra Ferenc Általános Iskola intézményvezetőjétől.
Egy Tápió menti település egyik iskolájának az igazgatója megköszönte a települése népművelőjének, a közművelődési intézmény vezetőjének az egész esztendei együttműködést,

Fogathajttszm2017

VetésiJános2015-ös KÉPEIVEL, a saját Fotóimmal szintén ebből az esztendőből
és egy ALBUMMAL
2013-ból szeretnék kedvet csinálni ehhez szép és családias programhoz, ahol a tapiokultura.hu is mindig otthon érzi magát!

nagykátai futsal 2Minden futsalozni vágyó, a sportágat szívesen kipróbálni akaró gyerkőcöt, legyen fiú vagy lány, szeretettel várunk 7-19 éves kor között egyre bővülő utánpótlás korosztályaink edzésein nem csak a városunkból, Nagykátáról, hanem az egész környékről!

nagykátai futsalMinden futsalozni vágyó, a sportágat szívesen kipróbálni akaró leányzót, hölgyet szeretettel várunk 15-30 éves korig induló női csapatainkba nem csak a városunkból, hanem az egész környékről!
A következő idényre 3 női korosztály indulását szeretnénk megvalósítani és a fiúk nyomdokaiba lépve egy nagyszerű családias közösséget akarunk felépíteni!

falunap 2017 kis

fáy túra2017 kicsiA

A Tápiómenti Tömegsport Alapítvány most éppen a gombai partnerekkel/ötletgazdákkal együtt szervezi a nagyon szép útvonalon áthaladó, következő megmozgató akcióját. Garantáltan olyan jó, családias lesz a hangulat itt is, mint az ezt megelőző Tápiómenti Maratonon volt pár hete.

Alkategóriák