Éjszaka a könyvtárban Káta

 

Éjszaka A Könyvtárban Nagykátán

Cegléd gif

(A szerkesztőtől: A Kossuth Művelődési Központ Nonprofit Kft.  és a Tápiószelei Simonffy Kálmán Művelődési Ház és Városi Könyvtár  tapiokultura.hu "kapcsolatba lépett egymással". Lehet, hogy lesz egy-két "közösködő" öteletünk a jövőben! Elsőként mi, a "Simonffy" ajánl két programot a ceglédiektől a Tápió-vidékieknek is! )
Szeretném ajánlani a ceglédi Kossuth Művelődési Központ Nonprofit Kft. közeljövőben bemutatásra kerülő két előadását....(Részletek a „Bővebbenben”!)

Máj1P laravRészletek a "Bővebbenben"!

betyárok

 

A tápiószelei Tárogató Fesztiválon viseletbe öltözött hagyományőrzők egy kis falut, de legalábbis egy pásztor tanyát állítanak majd fel, ahol délelőtt tíz órától 12-ig (aztán majd meglátjuk) várják majd a rájuk kíváncsiakat! Miközben bográcsban főzik maguknak az ételt, egy-egy karikás-, vagy fokosharc-bemutatóval is

Nóta felhívásA tápiószelei Tárogató Fesztivál a Tápió-vidék azon kevés programja közé tartozik, ahol valóban a hagyományos értékeink és a hungarikumok megjelenítése áll a középpontban.

A kétnapos rendezvény – 2019. 05. 18-19. – idén is sokszínű kínálatából most egy újdonságra hívjuk meg a környék nyugdíjas klubjait, éneklő közösségeit, a dal- és népdalversenyeken

2019.05.15. 28. Blaskovich Napok

21. alkalommal rendezi meg a tápiószelei közgyűjtemény, a múzeumbaráti kör, az önkormányzat és a természetbarát klub az értékőrző és értékközvetítő programsorozatot.
A rendezvények ingyenesek.
Blaskovich Múzeum

13.00 Népkert→ „Petrik” Szőlős – Újszilvás elágazás →Újszilvás→Tápiógyörgye→Györgyei úton vissza Tápiószele→Káldi út→…. Vasútállomás →Nagy Lajos király út →Autómosó →…. Népkert
ITT A PLAKÁT

 old car fest 2015 kyiv ukraine 2

TTA2019tavasz nyár

www.tapiomenti-tomegsport.hu

IFISH koll

 

A tápiószelei Simonffy Kálmán Művelődési Házban 2019. 03. 10-én
„Dr. Szele” – Fiatal tehetségek Tápiószelén
címmel megszervezett program egyik színfoltja volt az I-Fish Zenekar közreműködése. Gulyásné Mucsinyi Anna írásának közlése előtt magam is megköszönöm a fiatalok fellépést! Kívül-belül elegánsan, szerény alázattal, de nagy felkészültséggel szólaltatták meg a műveket! Bár a közösségük kovásza a hit, játszott darabjaik sokszínűek, melyek között ismert és közkedvelt dallamok is felcsendülnek. Rövidesen a Népkerti Majálison is fellépnek majd!

Alkategóriák