Holdonmacska Káta kicsi

Egy remekek gyereknap lesz holnap Nagykátán, egy új helyszínen, a piac mellett, a volt „Pártok háza” előtt, a Dózsa György téri Európa téren. Barátaim, volt kollégáim szervezik ezt a programot, és kedvesen, jelenlegi munkahelyem „sztárzenekarát”, a Szotyolát (nem először) is meghívták. Mivel e zenekar vezetője munkatársam, segítőm, és ráadásul jó is szól a „bandája”, így jó szívvel ajánlom önöknek, hogy nézzenek ki holnap a ’Kátai gyereknapra. Barátaimtól viszont el is várom, hogy holnap velem együtt szurkoljanak a csapat énekesének, „Réka óvó néninek”!
Én ajánlom, hogy „kedveld” őket: Szotyola gyerekzenekar, Holdonmacska gyerekzenekar

gyereknap sulysap

Trianon 2017

ofella nyáritábor

Mackó túraplak 07.01.9 kicsiAz áprilisban meghirdetett, de az esős időjárás miatt elmaradt Mackó túrát július elsején fogja majd útjára indítani Hartmann Ferenc főszervező. A Sülysáp és a Tápió-vidék egyik legrégebbi és legnépszerűbb túrája Sülysápról, aCsillagdától (a 31-es útról, a sülysápi Kisboldogasszony-templomtól érhető el) rajtol majd és a szokásos szép útvonalon Mendéig tart majd.

pándi összetartozás

bolyhos2017

GYEREKNAP Káta 2017

AZOK A 90-ES ÉVEK címmel nyílik történeti tárlat a tápiószelei múzeumban
Blaskovich Napok 2017 ONLINE MEGHIVO
A tápiószelei Blaskovich Múzeumban már a 19. alkalommal szervezzük meg a Blaskovich Napok rendezvény sorozatot. Az értékőrző és értékközvetítő jellegű programok a tápiószelei önkormányzat, a közgyűjtemény, a múzeumbaráti kör és a természetbarát klub közös összefogásával valósulnak meg.

Alkategóriák