A Sülysápi Városnapon lesz ám főzőverseny is! Jelentkezni a főszervező Bricsesznél, azaz Turcsik Istvánnál lehet az alábbi telefonszámon: 30/518-5381

varosnap turaVárosnapi teljesítménytúrák!

2017. augusztus 19-én reggel két távon is megmérettethetik magukat a túrára éhezők, 13 és 33 km-en is!

Kapcsolat: Seprős Viktor, 70/312-9236, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A kép csak illusztráció.A hagyományos búcsús árakhoz képest a Sülysápi Városnapra mi féláron fogjuk biztosítani mindenkinek a dodzsemezést! Várunk mindenkit sok szeretettel augusztus 19-én, a piactéren megannyi más programelemmel együtt!

kfxxkicsiMR2 Petőfi Akusztik, Gödör, MüPa, Művészetek Völgye… és sorolhatnánk a végtelenségig, hogy hol, milyen rangos helyszíneken és milyen elismert művészek társaságában lép fel rendszeresen a Karaván Família. Tavaly is, és idén is a sülysápi kissebségi önkormányzat segítségével jött illetve jön ez a kiváló együttes

byealex tpk2Debreceni Campus Fesztivál, Mezőtúr East Fest, FINA Duna Aréna, Sopron-VOLT Fesztivál… És a Sülysápi Városnap, 2017. 08. 19-én a Piactéren! Byealex is a bandájával, a Slepp-el jön hozzánk és több mint egy órán át koncertezik nálunk! Hogy mikor kezd, az nehéz kérdés, mivel a sok-sok fellépő zenekar behangolását csak nagyjából tudjuk kiszámítani. Matekozzunk hát vissza felé:

BIEBERSkicsi

Győri Ifjúsági Olimpiai Fesztivál, Úszó VB - Margitszigeti Atlétikai Centrumban a Görög - Magyar elődöntő előtt, Sziget Fesztivál …. Pár hely, ahol mostanság lépett-, lép fel Puskás Peti és a The Biebers. A népszerű banda tehát 10 nappal azután, hogy a legjelentősebb hazai és az egyik legdivatosabb európai könnyűzenei program nagyszínpadán szerepel, már siet is az augustus 19-i  Sülysápi Városnapra! Petiék

2017.07.17. Sülysápi molinó tapiokulturaKOLL

Sülysáp tápiószecsői végén, a 31-es út mellett egy óriás plakáton, és szintén a 31-es mellett, a Piactéren is „nagyban” hirdetjük, hogy augusztus 19-én nagy buli lesz Sülysápon!

Véres kicsiA Magyar Vöröskereszt a Sülysápi Alapszervezet segítségével, sok éve, mindig a Wass Albert Művelődési Központban szervezi meg a negyedéves véradó napokat. A WAMKK és az aktivisták kapcsolata kiváló, mi őket, ők minket (gyereknapok, városai nagy programok egészségügyi biztosítása) segítenek.
Barátaink is tudják, látják, hogy

Alkategóriák