fulemulewww.jpg

A Magyar Madártani és Természetvédelmi EgyesületTápió-vidéki Helyi Csoportja egy érdekes kis ismeretterjesztő túrára invitálja a sülysápiakat és a „szomszédokat” is a mai koraestén. Az országosan meghirdetett Fülemülék éjszakája program keretében szervezett akciók részeként, Kertész László csapata már túl is van a tisztes érdeklődést kiváltó tápiószecsői, nagykátai, tápiószelei, tápiósági programokon.

gyereknapplakat

sulysapinyaralasplakatnagy kicsi

sagiakKapasban.jpg
Udvari István tanár úr évek óta útba ejti diákjaival a sülysápi Kapás Gyűjteményt. A tápiósági dr. Papp Károly Általános Iskola tanulói az erdei iskola program keretében, mindig felkészülten, feladatlapokkal a kezükben érkeznek hozzánk. Érdeklődve, figyelmmel, kérdeseikkel sem fukarkodva járják be  Katus Norberttel és velem az ezer darabos múzeumot.

Gyereknap15szecso.jpg

http://tapiokultura.hu/images/stories/turaifesztivalplak1.jpg
Jó nagy szerencséjük volt anno a turaiaknak, amikor Unger Balázs beesett egyszer a művelődési házukba!
Legalábbis, ahogy én most kicsit felfrissítettem az általam nagyon is kedvelt Cimbaliband körüli ismereteimet, úgy tűnik, volt valami véletlenszerűség abban, hogy ez a remeke népzenész ott tölthette le polgári szolgálatos katonaidejét.

Balakovichnapok1.jpg

Most még: Jobb egérgomb, "Kép megjelenítése" és nagyobb méretben is láthatóak a képek

blask15_2.jpg

Most még: Jobb egérgomb, "Kép megjelenítése" és nagyobb méretben is láthatóak a képek

wlogo.jpg

501!
Ez a lényeg! Ezt a számot üsse be a távkapcsolójába minden Tápió-vidéki polgár, ha a kistérség és annak szomszédságában lévő települések dolgaira is kíváncsikak.A UPC szolgáltató ügyfelei - immár digitilási minőségben - 501-es csatárnán érhetik el a Tápi+ műsorait is.

 

Alkategóriák