tapiostabor2015.jpg

Gyerekeknek(július 8-12.), felnőtteknek, családoknak (július 16-19.), fiataloknak (július 20-26.), katolikusoknak vagy csak éppen a „nem idegenkedő” kíváncsiaknak szervezik már évek óta nyári táboraikat a Tápiómenti Nagyboldogasszony Közösség és az Egészséges és Erkölcsös Ifjúságért Alapítvány tagjai. Idén is lesz nyílt napjuk, július 25-én és szeretettel várnak mindenkit a megszépült tápiószentmártoni Blaskovich-kápolna környékére!
Információt találnak a közösség honlapján és a
facebook oldalán is.

szkologo.jpg

Lipák István, a Tápiószelei Természetbarát Klub fáradhatatlan elnöke tavaly Sülysápot is bekapcsolta a pünkösdi túrájába, így a 2014-es váci Gyalogtúrázók Országos Találkozójának résztvevőinek - köztük számos országos túraszervezőnek -, Katus Norberttel és Basa Lászlóval együtt, mi is bemutathattuk a település értékeit. (Képeim a tavalyi programról)

Csülök2015.jpg

ITT nézze meg a Williams Tv beharangozóját!

 

happytaborsulysapon.jpg

Szent Orbán a tavasz utolsó védőszentje. Minden földet, szőlőt művelő ember ez idő tájt Szent Orbánhoz fohászkodik fagy elleni védelemért. A Tápió-Vidéke Gazdakör tagjai mai korunknak megfelelő méltó megemlékezési lehetőséget teremtettek Farmoson.
A kulturális műsorral színesített avatásra 2015. május 23-án, szombat délután, 17 órakor kerül sor. Helyszín: Farmos, a Művelődési Ház udvarának templom felöli része.

 

MadarakFak_mttm_hu.jpg

2015. május 24-én vasárnap 9:00-12:00 óráig tartjuk nyílt Madarak és Fák Napja programunkat. Az eseményre szeretettel várjuk az ált. iskolák alsó és felső tagozatos tanulóit, osztályokat, csoportokat, pedagógusokat, szülőket, családokat. A rendezvényen a részvétel ingyenes! Bejelentkezés viszont szükséges e-mailben. Részletek: mme-koka.hu

nagykátaigyereknap

ÁgyasFesztÚjszilvásPlakát

A programturizmus.hu is (ITT) ajánlja!

 

 

Alkategóriák