2

Részletek a Bővebben-ben!

Rodeo_Bull_3.jpg
Legalábbis annak, aki megérdemli!
Azaz, kapsz egy kártyát, amelyet legalább öt játékállomáson, a feladatok teljesítése után lepecsételtethetsz. Ekkor beállhatsz a sorba! Az biztos, hogy egy kötelező állomás lesz az Ihajlás táncházon való részvétel. Némethné Gazsó Erika félóránként kezdi a 10 perces lépéstanodáját.

lábtoll.jpg
Tápióbicskén van egy remek kis fiatal csapat, amelynek tagjai egy Magyarországon még kevesek által űzött sportágban, a lábtoll-labdában jeleskednek. Május 30-án, a Sülysápi gyereknapon kedvcsináló bemutatót tartanak majd! ITT a facebook oldaluk

dányigyereknap

tapiostabor2015.jpg

Gyerekeknek(július 8-12.), felnőtteknek, családoknak (július 16-19.), fiataloknak (július 20-26.), katolikusoknak vagy csak éppen a „nem idegenkedő” kíváncsiaknak szervezik már évek óta nyári táboraikat a Tápiómenti Nagyboldogasszony Közösség és az Egészséges és Erkölcsös Ifjúságért Alapítvány tagjai. Idén is lesz nyílt napjuk, július 25-én és szeretettel várnak mindenkit a megszépült tápiószentmártoni Blaskovich-kápolna környékére!
Információt találnak a közösség honlapján és a
facebook oldalán is.

szkologo.jpg

Lipák István, a Tápiószelei Természetbarát Klub fáradhatatlan elnöke tavaly Sülysápot is bekapcsolta a pünkösdi túrájába, így a 2014-es váci Gyalogtúrázók Országos Találkozójának résztvevőinek - köztük számos országos túraszervezőnek -, Katus Norberttel és Basa Lászlóval együtt, mi is bemutathattuk a település értékeit. (Képeim a tavalyi programról)

Csülök2015.jpg

ITT nézze meg a Williams Tv beharangozóját!

 

Alkategóriák