ttamaratongif

Lehet váltóban, lehet csapatban, lehet kerekezve… ITT van minden, amiből válogatni lehet!

Túra a Naprendszerben

A Fezosport Turista Egyesület - a Sülysápi Amatőr Csillagász Egyesület (www.sacse.hu) és a Juglandis Egészségügyi Bt. (www.juglandis.hu) támogatásával Túra a Naprendszerben 15 elnevezésű túrát indít június 28-án a Sülysápi Csillagdából. A Teljesítménytúrázók Társasága által is jegyezett sportesemény a társaság hivatalos honlapján honlapján is szerepel, de ott még 20 km-es táv szerepel. Ennél csak a „családiasabb” 15 km-ben maradtak a szervezők, akiknek jóvoltából a „Bővebben” részleteket is közölhetünk az útvonalról.

Kapásban az iskolások

tapiokultura.huTLképek
Egész évben érkeznek a látogatók a sülysápi Kapás Gyűjteménybe, de a tavasz első napjaitól rendszerint megsokszorozódik a bejelentkező csoportok, társaságok száma. Idén is túl vagyunk már a TTA Sülysápi Futónapján (ekkor a sportolókat kísérő családtagokat fogadta Minkóné Polenyik Piroska és Minkó Renáta), a száz gyermeknek itt megszervezett ovismajálisunkon, a sági diákok vagy éppen a szentmártonkátai ovisok fogadásán.

kátaitánctal2015

lecsófeszt

www.lecsofeszt.hu

tápióslovagostábor

ITT vannak a táborok időpontjai és az egyéb információk, elérhetőségek.

Tjúni 1

A következő TÁPIÓ+ magazin a Williams Televízióban vasárnap, 21 órától (Ismétlések hétfőn, szerdán és vasárnap)! A UPC hálózatán digitálisan, a beltéri egység 501-es programhelyén érhető el!
Sülysáp: csillagászok bringatúrája, fülemülék éjszakája, moldvai táncház, piaci körkép. Tápióbicske: Tarics Péter könyvbemutatója, Nemzeti összetartozás napja. Úri: képviselő-testületi ülés.
www.youtube.com/tapioplusz

Alkategóriák