barkos cinege VidraTamasJúlius 26-án kezdődik és várhatóan augusztus 30-ig folyamatosan működik az immár évtizedes múltra visszatekintő Farmosi Madárgyűrűző és Vonuláskutató Tábor.

varosnapi plakat kesz kicsi

Még messze nem tökéletes a sülysápi WAMKK plakátja, de már nagyságrendekkel jobb, mint eddigi elődjei. Sokan azt hiszik, hogy a sülysápi népművelő „népművel”. Nagy tévedés! Katasztrófavédelmi ellenőrzéseknek igyekszik megfelelni, pénzügyi és egyéb statisztikákat gyárt, pályázati hiányokat pótol, eletromos kalocsaszekrények után futkos, beharangozókat, biztatókat, beszámolókat ír, mások programjain kóricálva, fényképezgetve gyűjti Sülyápra a barátokat... és elsöprögeti a bejárati ajtó fölött fészket rakó fecskecsalád végtermékét. Így egy olyan "pitiáner kisrendezvényre", mint egy Szent István nap, egy Városavató nap, egy Piacavató nap, szoboravató ünnep …, maradék idejében áll neki.

ürgés2015

guitarwew

Már egy ideje nekem sem okoz problémát, ha Sülysáp és a Wass Albert Művelődési Központ programjaira, ünnepeire, bulijaira gitáros közreműködő muzsikust keresek. Önzetlen jó barátok, akik megtiszteltetésnek érzik a felkéréseinket. Most már annyian vannak, hogy az I. Sülysápi Városnap színpadára egy big band méretű rátömörüléssel fognak kiállni!

kézművesvásárKézműves portékával érkezőknek nincs helypénz a Sülysápi Városnapon! Szerintem, ez nem olyan rossz ajánlat! Mi, Sülysáp Városa fizetjük azt a rengeteg programot, amelyek délelőtt 10 órától 15 órán keresztül fogják idevonzani a remélhetőleg szépszámú közönséget:

Sülysápi Városnaplogó3kicsiMost már a "tetszikelés" kevés! Sőt! Több kell a megosztásnál is! Lehet, hogy az általam nem ismert szomszédod, barátod, rokonod is szívesen velünk bulizna az augusztus 21-i Sülysápi Városnapon! Kattints az eseményünkre, ott a "Meghívás"-ra és hívd meg őket! Köszönjük szépen!

népijátéktár kész kicsi

Süli Richi felkötheti a gatyáját!
Az úri-sülysápi fiatal haverom jegyzi az egyre sikeresebb Népi Játéktár nevezetű népboldogító céget. Nálam eddig két gyereknapba és egy ovis majálisba szálltak be, de most, a Sülysápi Városnapon nem csak a gyereket szeretnék szórakozatni! Ne nevezzük éppen parasztolimpiának, de a lényeg valami hasonló:

Alkategóriák