fulemule2 15sulysap
Magyar Madártani és Természetvédelmi EgyesületTápió-vidéki Helyi Csoportja
Töltsön velünk egy madárdalos, varázslatos estét! Hallgassuk együtt a csalogány csodálatos énekét.
Szeretettel várjuk a természetkedvelőket, szerelmespárokat, családokat!
Időpont: 2015. június 6. szombat, 19:30-21:00-ig
Találkozó: Piactéri parkoló, (311-es főút mellett)
Program: Madarak és Fák Napja ünnep történetének ismertetése, fülemüle bemutatása.
Útvonal ismertetése. Madármegfigyelés. A túraútvonal hossza 3 km.
További információ: Kertész László 30 3522038, Mikus Máté 30 5911032

zongoravizsgawamkk

Alig pakolgattuk össze gyereknapunk eszközeit, máris itt vannak az újabb feladatok. Most éppen a Wass Albert Művelődési Központban is oktató Kadenci Művészeti Iskola növendékei vizsgáznak. Süveges Imre igazgató úr és a kis zenészek programja előtt még két-három órával, Katus Norberttel együtt a Kapás Gyűjteményben voltunk, ahol egy nagyon kedves szentmártonkátai ovis csoportnak és a pedagógusaiknak mutattuk be a mesebeli régi világot.

Itt nézze meg a Tápió+ TTA Maratont beharangozó filmjét!

 

bmlogo 2

Június 20-án, szombaton 18 órától szeretettel várjuk a múzeumok éjszakájára, aminek témája az időszaki kiállításhoz kapcsolódik, így minden a 70-es évek jegyében zajlik. Ezért kérjük kedves vendégeinket, hogy hozzanak magukkal egy jellegzetes vagy kedvenc korabeli tárgyat, amit a desing centerben bemutathatunk.

gyernapkollDK

Deák Kata képeivel, Minkóné Polenyik Piroska fotóival és Teréki Krisztián barátom fényképeivel is igyekszem bizonyítani, hogy nem voltak kevesen a Városi gyereknapon, sőt, akik május 30-án velünk voltak, láthatóan jól is érezték magukat!
Mindenkinek köszönöm az önzetlen segítséget!

tapiomenti maraton 2015 plakat

Maraton!
Nem akármelyik sportversenyeket szervező csapat mer, merhet ilyesmibe belevágni! A TTA már negyedszer teszi ezt meg, mert az első három alkalom is bizonyította, hogy erre is képesek, felkészültek!
Rajt: Sülysáp. Cél: Nagykáta. Át a Tápió-vidéken! Nem csak futva, nem csak egyénileg! Lehet váltóban, lehet csapatban, lehet kerekezve… ITT van minden, amiből válogatni lehet!

Alkategóriák