ökölv

Kedvcsinálónak: Ilyen volt a Tápiómenti Ökölvívó Egyesület legutóbbi Tápiószecsői "pofonparti" –ja!

biciklisek horz

Bár a Mindenki Közlekedik Alapítvány tábora (augusztus 2-9) nem a Tápió-vidéken lesz, de mivel a civil szervezetnek sülysápi tagjai is vannak, ezért mi is szeretettel ajánljuk a szülők figyelmébe az ITT olvasható felhívásukat. (Az alapítvány tavalyi táboráról a Duna Televízió is beszámolt. ITT nézhetik ezt meg.)

Leventeskonyv borito1A fenti címmel adja ki Tápiógyörgye Község Önkormányzata Németh Csaba helytörténeti könyvét, amelyet a település díszpolgára, Bihari József, a Pest Megyei Múzeum nyugalmazott igazgatója 2015. július 24. péntek, 18 órakor fog majd bemutatni a Kastélykert Óvodában.

dallamokcsaládifészek

ördöngőstábor

valkói buli Szotyival

Ez kedves kis település, Valkó is itt van a szomszédunkban. Sülysáptól éppen 20 kilométerre, és 20 percre. A farmosi származású Gyürki Ildikó és Lipták Tibor is itt él már egy ideje. Róluk meg azt érdemes tudni, hogy Ildikó a tapiokultura.hu által sokszor méltatott Farmosi Kovács Pál Zenekarnak, Tibor (a tóalmási általános iskola igazgató-helyettese) meg a Blues-Transitnak a tagja.

szecsői helytörténeti körsétaEgyedi módon ünnepelte névnapját Anka László, Tápiószecső történész-helytörténész alpolgármestere. Amolyan utó-Múzeumok éjszakájaként, június 27-én egy olyan esti körsétára invitálta a helybélieket és a szomszédokat, amelynek keretében bejárhatták Tápiószecső nevezetességeit, érdekességeit, múzeumait. Varga József Zoltán (Tápiószecsői Képes Hírmondó) képriportja és Szőke Attila(TTA) fotói.

Alkategóriák