dallamokcsaládifészek

ördöngőstábor

valkói buli Szotyival

Ez kedves kis település, Valkó is itt van a szomszédunkban. Sülysáptól éppen 20 kilométerre, és 20 percre. A farmosi származású Gyürki Ildikó és Lipták Tibor is itt él már egy ideje. Róluk meg azt érdemes tudni, hogy Ildikó a tapiokultura.hu által sokszor méltatott Farmosi Kovács Pál Zenekarnak, Tibor (a tóalmási általános iskola igazgató-helyettese) meg a Blues-Transitnak a tagja.

szecsői helytörténeti körsétaEgyedi módon ünnepelte névnapját Anka László, Tápiószecső történész-helytörténész alpolgármestere. Amolyan utó-Múzeumok éjszakájaként, június 27-én egy olyan esti körsétára invitálta a helybélieket és a szomszédokat, amelynek keretében bejárhatták Tápiószecső nevezetességeit, érdekességeit, múzeumait. Varga József Zoltán (Tápiószecsői Képes Hírmondó) képriportja és Szőke Attila(TTA) fotói.

Tartalom:
- „Határtalanul” - tápiósági diákok Felvidéken,
tápiószecsői diákok Erdélyben
- Év emlőse túra Tápiószecsőn
- 2010. május 8., 60 éves a Budapest Airport -
Veres Péter műrepülő bemutatója

Tartalom:
- Gyermekek fejlődésbeli lemaradásának korai felismerése és korrigálása - szakmaközi konferencia
- Kréta - Spinalonga, a leprások szigete
- Kréta - Szent György kolostor a Selinari-szurdokban

öte városnapkoll

Sülysáp Önkéntes Tűzoltó Egyesület
Találkozzunk 2015. Augusztus 21-én a Sülysápi Városnapon, a Piactéren. Színesen, Vidáman!

kolbászsör

Merthogy Kisné Kiss Annát, a Városi Konyha vezetőjét, és Tóth Tibor helybéli hentesmesterünket is sikerült rábeszélnem arra, hogy a WAMKK sülysápi fesztiváljain tegyünk már végre mi, magunk, igazi sülysápi falatokat a vendégeink elé. Befektetünk egy "keveset" a faszenes sütögetőkbe és az egyéb kellékekbe, de reméljük, hogy ez Önöknek is megéri, és mi sem fizetünk rá.
Bízom benne, hogy a sülysápiak nem csak maguk állnak majd be a Sülysápi Konyha sátra előtt kígyózó sorba, de az erre a napra idecsalogatott elszármazott rokonaikat, a más településekről érkező vendégeiket is meglepik a méltán híres "Totya-féle" sülysápi kolbásszal!Sülysápi Városnap

Alkategóriák