Jászberényi színház

romantikagyömrő

Romantika Ünnep Gyömrőn

 

hadikonyha meghívó
Gyaníthatóan ismét Vér János barátomnak lódult meg a fantáziája, amikor a főzelekes magyarságot állítja csata-, vagy inkább fazéksorba a tóalmásiak strandján!
Amúgy a plakáton örömmel látom, hogy a nap szószólója az Bihari Gellért lesz, aki

fúvósokkátán

Teréki Krisztán járt egyet Nagykán, a múlt szombaton (június 27.) és egy seregnyi fúvósba botlott bele. A város szökőkutas Európa terén több település zenekara adott koncertet. Krisztián éppen akkor ért oda, amikor a kiváló tápiógyörgyeik muzsikáltak. Képek

bicigif2

A Bonda család révén sülysápi tagokkal is rendelkező Mindenki Közlekedik Alapítvány is ott lesz az augusztus 21-i Sülysápi Városnapon.
Kerékpáros akadálypálya, tréfás ügyességi vetélkedő, egy kis alapvető Kresz-teszt, apró ajándékok... A gyerkőc szórakozik egy jót és aztán anyu és apu nagyobb nyugalommal engedheti majd ki kerekezni a csemetéjét a sülysápi utcákra!

ökölv

Kedvcsinálónak: Ilyen volt a Tápiómenti Ökölvívó Egyesület legutóbbi Tápiószecsői "pofonparti" –ja!

biciklisek horz

Bár a Mindenki Közlekedik Alapítvány tábora (augusztus 2-9) nem a Tápió-vidéken lesz, de mivel a civil szervezetnek sülysápi tagjai is vannak, ezért mi is szeretettel ajánljuk a szülők figyelmébe az ITT olvasható felhívásukat. (Az alapítvány tavalyi táboráról a Duna Televízió is beszámolt. ITT nézhetik ezt meg.)

Leventeskonyv borito1A fenti címmel adja ki Tápiógyörgye Község Önkormányzata Németh Csaba helytörténeti könyvét, amelyet a település díszpolgára, Bihari József, a Pest Megyei Múzeum nyugalmazott igazgatója 2015. július 24. péntek, 18 órakor fog majd bemutatni a Kastélykert Óvodában.

Alkategóriák