katicaannabál

Kedves Klubtagok, Tisztelt Támogatók, Érdeklődők!
A nagykátai Katica Nyugdíjas Klub idén is, immár hagyományosan megrendezi az Anna Bált.

szeleimotorostal

gólyavj

2015. június 27-én szombaton 14:00 órától gyűrűző bemutatót tartunk Tápióságon, a Bicskei úton lévő gólyafészeknél.  Kedv csinálónak: Vetési János2011-es képei
A jelenlévők ismereteket szerezhetnek a magyarországi gólyák helyzetéről, fészkelési szokásaikról, költésükről, táplálkozásukról, vonulásukról, védelmükről. Testközelből lesznek láthatóak a cseperedő fiókák, lehetőség van egy kis simogatásra, fotók készítésére.

töviszúró gébics Gódor Miklós fotója(A kiváló dányi fotós, Gódór Miklós gmiklos.blogspot.com blogját és szenzációs képeit ajánlom a honlap olvasóinak figyelmébe!T.L.)
2015. június 27-én, szombaton az MME Tápió-vidéki helyi csoportja (http://www.mmetapio.hu/) előadással egybekötött túrát szervez Kókán, a tövisszúró gébics egyik tipikus élőhelyén, a hajdani közlegelőn. A részvevők ismereteket szerezhetnek e különleges madárról és élőben figyelhetik meg viselkedésüket, zsákmányszerzésüket. A túrát gyűrűző bemutatóval egészítjük ki.

ökölv

Kedvcsinálónak: Ilyen volt a Tápiómenti Ökölvívó Egyesület legutóbbi Tápiószecsői "pofonparti" –ja!

4.ürgésfeszt2015

KalotTörökKönyv

szecsőiséte

tpkyoutube tapio

Az új, még messze nem kiismert, kihasznált honlap-felületünkön ismét egyszerűen megtekinthetők a programokról, eseményekről készített filmek. Elvben, a cikkben szereplő kisméretben is elindul a vetítés, de inkább kattintsanak a cikk címére! Mint minden hírünk esetében, itt is megnyílik az anyag egy nagyobb, önálló nézetben.
Biztatom és kérem önöket, hogy az ebben a nézetben feltűnő „Tetszik” és a „Megosztás” ikonok használatával segítsék a honlap munkáját, az adott esemény, jó ügy népszerűsítését!
Köszönjük!

Alkategóriák