BódiÉva

Bódi Éva, a Tápió-vidéken (is) népszerű fazekas az unokája után szaladt  a sülysápi Polgármesteri Hivatal melletti parkban, amikor mi, Zárda Norbert barátommal  éppen Piactérről, plakátozásunk végeztével siettünk vissza a művelődési központunkba. Évának is volt dolga az aprósággal, meg minket is várt már nagyon a következő feladat, de azért csak megkérdeztem gyorsan: "Augusztus 21., Sülysápi Városnap . Itthon vagy, réérsz, jössz?"

Ilyen volt a Duna Tv-ben a sülysápi örömkalács! (Süsse meg a Sülysápi Városnapon!) Az egész műsort tessék megnézni, de a "kalácsos" rész a 25. perc után kezdődik el.

szántózolikoll

Szántó Zoltán barátom rendszeresen támogatja a sülysápiak programjait is.
Nélküle nem épült volna meg a Kapás Udvar kemencéje, nem lett volna meg a Szent István napunk kovászoló hangulata, és nem került volna vissza a sülysápi emlékekből az ünnepeink asztalára az örömkalácsunk sem. A Sancho Pékség finomságaival etetjük az Ihajlás táncházaink közönségét, vagy a TTA-Mikulás Futásunk gyerekseregét.
Most, augusztus 21-én, a Sülysápi Városnapon Szántó Zoltán csatába hívja sülysápiakat és a Tápió-vidékieket!

zemenzoliékkolljpg

Zemen Zoltán és felesége, Tóth Szilvia, gyermekeikkel együtt, családjuk egészével segítik évek óta a sülysápi Wass Albert Művelődési Központ hagyományőrző programjait, rendezvényeit. Jönnek most is, a Sülysápi Városnapra, ahol Zoltán a takaros kis kocsiján fuvarozza majd a Piactér környékén a rendezvényünk közönségét, míg Szilvia a gyerekekkel kézműveskedik, nemezel.
A Zemen-Tóth családnak itt is, és majd augusztus 21-én is megköszönjük az önzetlen barátságát!

hastáncoskoll vert1

Két rendkívül csinos sülysápi hölgy: Horinka Anita és Horinka Klaudia.
Fantasztikus táncosok, akiket nem csak a közönség díjaz mindenhol a tapsával, de a rangos versenyeken is szép sikereket szokta elérni.
Elfogadták a felkérésemet, és augusztus 21-én ők is szerepelnek majd a Sülysápi Városnapon színpadán! Előre is köszönjük!

Alkategóriák