A tapiokultura.hu-n: július, augusztus

kátai tuning

katonak.jpg2

A tavalyi sülysápi Piacavatónk után (a honvedelem.hu beszámolója ) Hende Csaba, honvédelmi miniszter úr ismét engedélyt adott Bognár Tamás őrnagy úrnak, hogy a Magyar Honvédség Anyagellátó Raktárbázis Bázisparancsnokságának tápiószecsői állománya fegyverzettechnikaibemutatót tartson az augusztus 21-i Sülysápi Városnapon is. Köszönjük!

A sülysápi katolikus fiatalok közösségének is tagja a tápiószecsői Máté Detti, aki nemrégiben még a KispestiKisszínház tagjaként szerepelt gyakorta a Tápió-vidéki színpadokon. Mostanság Strausz Tündével közösen jegyzi azt a Holdfű Színházat, amelynek keretében Benedek Elek egyik klasszikus meséjéből készítettek el egy nagyon szép báb(és "élő")játékot.

örömkalács plakát másolata

Holnap még csiszolunk ezen a plakáton, de Minkó Reni ügyes munkájának alapverzióját én már ma kirakom.
Augusztus 21-én: Sülysápi Városnap. Lesz itt minden, gyereknek, felnőttnek! Például örömakalács-sütő verseny is! Ilyen volt a Duna Tv-ben a sülysápi örömkalács! (Süsse meg a Sülysápi Városnapon!)

rendőrÉs jól teszik!
Hol az elismert kutyakiképző tart káprázatos bemutatót, hol pedig a járőrök, nyombiztosítók, közlekedésiek szórakozatják a sülysápi civilek programjaira kilátogató gyerekeket és felnőtteket.

robikkollKiállítás ajánló
Igazi retro hangulat érinti meg azt a látogatót, aki megtekinti a tápiószelei Blaskovich Múzeum időszaki tárlatát. Az idősebbek számára fiatalságuk, gyermekkoruk környezete elevenedik meg, de a 70-es évek után születettek számára is ismerősek a bemutatott tárgyak. Jé, ilyen volt nagyiéknak! - felkiáltás, megjegyzés gyakori a bemutatón.KÉPEK

biciklisek horz

A Mindenki Közlekedik Alapítvány tábora rövidesen (augusztus 2-9) megkezdődik! Bár nem a Tápió-vidéken lesz, de mivel a civil szervezetnek sülysápi tagjai is vannak, ezért mi is szeretettel ajánljuk a szülők figyelmébe az ITT olvasható felhívásukat. (Az alapítvány tavalyi táboráról a Duna Televízió is beszámolt. ITT nézhetik ezt meg.)

megyfesztival 1 2n

Alkategóriák