Fészekkosár

Jazzbalett Káta

Tisztább TápióértTalán még menni sem tudtam, mikor először megmerítettem a Tiszában. A strand, a medence, s főleg a „wellness” a mai napig is csak „pótmegoldás” nekem! Évente egyszer, Jánoshida környékén a Zagyvába is beszoktam ugrani. Most örömmel olvastam a szeleihirek.hu-n, hogy a Tápió-vidék Természeti Értékeiért Közalapítvány meghirdette a Tisztább Tápióért akciót!

SándorÍjásszál

Egy csapatnyival megint többen vagyunk! A Tápiómenti Íjász Központ. - TIK is baráti partnere immár a tápiószelei Simonffy Kálmán Művelődési Háznak. A TIK télvíz idején a „Simi” nagytermében tarja gyakorlatozó napjait, cserében a május 18-i Tárogató Fesztiválon és a szeptember 14-i „800 éves” Városnapunkon is „szolgálatba helyezik magukat”! (A csapatukba folyamatosan lehet jelentkezni!)

hajtapartja

Osztálykirándulást, erdei iskolát vagy nyári tábort tervezel? Nézd meg a Hajta Partja Erdei Iskola 2019-es ajánlatait!

Tápió Natúrpark

Zafira

Időpont: 2019.06.01.
Helyszín: Tápiószele - Népkert. Programok, részletek: zafiraklub.hu

Kapard le

„Átlagos tévé castingnak indul az egész, átlagos emberekkel.
Aztán egy lottónyeremény, régebbi vágyak és sérelmek, no meg egy kutya halála
szétrobbantanak mindent, amit a szemünk láttára kell szereplőinknek újjáépíteni. Szereposztás a „Bővebbenben”:

pokolgép

 

PokolgéP koncert - 2019.04.06 Nagykáta

 

vastag

Áll(t) a Budavári Palota nyugati udvarán egy a szilaj magyar csikósok lendületét bronzba örökítő csodás szobor. Alkotójának, Ifj. Vastag Györgynek valahogyan Tápiószeléhez is köze van! Vándorkiállításáról a Szelei Hírek szól: Itt olvassa el! (Csikós szobor, Lófékező …)
blaskovichmuzeum.hu

Blaskovich Múzeum kedvelői

Alkategóriák