rep plak6

múzéjúri3

Program a "Bővebbenben"!

vasszamarak

A sülysápi Szotyola zenekart szinte alapítása óta szeretik, hívják, invitálják a tápiószeleiek (is). Holnap, csodás környezetben, az ország egyetlen eredeti állapotában fennmaradt kúriamúzeumában, a „Blaskovich” kertjében, végre kellemesen hűs- és „főműsor” időben lép fel Zárda Norbi kollégám csapata. Ha nem „barátilag” és „atyailag” lennék érdekelt, akkor is ott lennék a holnapi programon, hiszen „értékes, tartalmas, szép, családias, emberléptékű, őszinte, kedves… „ lesz itt idén is minden!

tjtárogatószel2018július172018. július 17-én, kedden, 18 órai kezdettel kerül bemutatásra a tápiószelei Blaskovich Múzeum kertjében Terék József, tápiószelei születésű zenei előadóművész, zeneszerző, zenepedagógus legújabb szólólemeze, „Tárogatón innen és túl…” címmel.

fili2

A Blaskovich Múzeum Baráti Köre meghívására a Blaskovich Kúriamúzeum kertjében ad koncertet Haáz Sándor karnagy úr vezette Szentegyházi Gyermekfilharmónia kórus és zenekar 2018. július 8-án.
1989. decembere óta összegyűjtögetett erdélyi élményeim egyik legfeledhetetlenebbikje az a pillanat, amikor tápióbicskei barátaim jóvoltából ott lehettem a szentegyháziak március 15-i ünnepségén 2008-ban, a Gábor Áron Művelődési Központban. 120 székelyruhás gyerek teli torokból és teli szívből,

MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA
2018
TÁPIÓSZELE

mÚZÉJSZELE

programok

nön PLAK1 kicsi jpg

sülysápi futó cipő tábla

"Nincs még programod a hétvégére, de szeretnéd jó hangulatban eltölteni?
Hétvégén rendezik a Tápiómenti Maratont, melyen sok környékbeli lakos is elindul. Barátok, ismerősök, családtagok... egy-egy jó szó sokat segíthet nekik a táv legyőzésében. Alakítsatok ki szurkolói pontokat, ahol segíthetitek a futókat - síppal, dobbal, nádi hegedűvel...” KR
Csatlakozz a
Tartsd a tempót! csoporthoz, a Szurkolói Táborhoz ! (Tovább a "Bővebbenben")

Alkategóriák