véradás

Sülysáp Önkormányzata úgy határozott, hogy azon városi dolgozóknak, akik a hagyományosan a Wass Albert Művelődési Központban negyedévente sorra kerülő véradáson részt vesznek, jutalom szabadság is jár. (Ma már lassan végéhez ér a februári véradó nap, de kérem, figyeljék a facebook.com/wass.kozpont –ot, mert hírt adunk a következő lehetőségről is, amelyre május 25-én kerül majd sor!)

Kommaldsuly170225

Kommunizmus áldozatainak emléknapja Sülysápon

2017. 02. 25.

grund

Volt egyszer egy Grund...

TMEgyreektanf

disznókJÓÓÓ

Nyilván elrontottuk a plakátot, de reméljük a kedves olvasókat, érdeklődőket nem tévesztette meg a plakát kiírása és tudják, hogy jövő héten, február 18-án lesz a Kemencés disznótor Sülysápon a Kapás József Helytörténeti Gyűjtemény udvarán (Dózsa György út 105.)!

Kárpátia Káta

 disznókJÓÓÓ

Nincs belépő! Lesz kóstolójegy egy alapadagra. Akinek ez kevés, az vásárolhat még friss pecsenyét. De maga is sütögethet! Vagy veheti friss húst, és szaladhat vele haza. A gyerekekkel lehet kolbász töltögetőst játszani, stb. Olvassák el ezt az írást, és kiderülnek a hogyanok, miértek, de lényeg a zsírszagú, pecsenyés együttlét egy hagyományos disznóvágás ürügyén!

Blask esemenynaptar 2017

 

 

2010-ben a nagykátai Havaskert Söröző szervezésében egy remek hangulatú szurkolói találkozón fogadtuk Juhász Rolandot (Bálint Dániel képei). Az itthon az MTK-val és a Videotonnal is bajnokságot nyert sportoló évekig erősítette az Anderlechtet, amely csapat tagjaként háromszor lett belga bajnok is.
Roli tápiószentmártoni srác, ott figyelt fel rá Szabó Béla edző, aki még gyerekként hozta el a tápiószecsői tehetséggondozó csapatba az ügyes kissrácot.

Alkategóriák