Kapás József

Sülysáp Városi Önkormányzatának Képviselő-testülete megrendülten tudatja, hogy az életének 97. évében elhunyt KAPÁS JÓZSEFnek, városunk díszpolgárának, a róla elnevezett helytörténeti gyűjtemény alapítójának és gondozójának temetése 2018. március 23-án, pénteken 14 órakor lesz Sülysápon, a tápiósápi temetőben.

 

HEVESI PLAK 2 másolata

Blaskmárta k

Szeretettel hívjuk barátainkat a tápiószelei Blaskovich Múzeum Teaköri délutánjára 2018. március 20-án, kedden 17 órára.
Vendégünk lesz Völgyi Péterné dr. Reich Márta, magyar-francia szakos tanár, grafológus.
Előadásának címe: A grafológia alkalmazása a pedagógiában.
Márta asszony visszatérő kedves vendégünk. Férjével is járt már a múzeumban. Legutóbb nagyapjáról, Lengyel Árpádról, a Titanic túlélőit gyógyító mentőorvosról mesélt nekünk.
Remélem, az előadás témája, és az előadó személyisége felkeltette érdeklődét, és velünk tölti ezt a délutánt!

húsvétijátszóház

A Népi Játéktár és a WAMKK folytatja március 4-én kezdett és sok biztató jó szót kapó játszóház sorozatát! Lepjék meg a gyereket egy kis húsvéti ajándékkal! Most már este 7-ig nyitva leszünk! Bent, ha esik, ha fúj, úgy ahogy a múltkor, három komoly ugri-bugri alkalmatosság és egyebek, és ha az idő kellemes lesz, akkor az udvaron még

béka2018

Március 24-én, szombaton várunk titeket BÉKAMENTŐ-GÓLYAVÁRÓ CSALÁDI NAPUNKRA. A helyszín Farmos, 9 órától gyülekező! A vödröket ne felejtsétek otthon :)
Részletek: http://www.dunaipoly.hu/hu/program/bekamento-golyavaro-csaladi-nap

kicsinőnapkoll kicsi2011 óta kötelezően van ott a WAMKK éves programnaptárban a „Sülysápi Nőnap”. A hölgyek, az intézmények lányai, asszonyai, a kolléganők elvárják tőlünk, hogy „saját erőből” kedveskedjünk nekik egy kis vidám műsorral. Lassan híre (hírhedtsége?) van már a szívből jövő zenés, verses, táncos bohóckodásunknak és mostanában a szomszédos települések WAMKK-barátai is a vendégeink szoktak lenni. (Folytatom a „Bővebbenben”!)
tapiokultura.huTL.KÉPEK

animabeet

A hazai komolyzenei élet egyre sikeresebb, nemzetközileg is elismert együttese az Anima Musicae Kamarazenekar, amelynek útját – „sülysápi kötődésük” miatt is – a tapiokultura. hu folyamatosan figyelemmel kíséri. Zeneszerető olvasónk figyelmébe ajánljuk a zenekar és a 4. Pekingi Nemzetközi Zenei Verseny első díját elnyert Kelemen Kvartett és az Anima Musicae Kamarazenekar művészeiből alakult Art Budapest Quartet „Bővebbenben” ismertetett koncertetjeit.

nonapi ovisok

Bizony nem csak bohóckodás és muzsikálás volt a színpadon március 7-én este, nőnap előestéjén, hanem a sülysápi Csicsergő Óvoda néhány legénye is eljött hozzánk és előadtak egy szép csokor verses köszöntőt a hozzánk ellátogató hölgyek számára. Leírnom is felesleges, de ők zsebelték be a legtöbb elismerést a nőnapi közönségtől. Mi már csak egy kis extrával szerettük volna megköszönni Szabóné Selmeci Mariann óvodáscsoportjának a produkciójukat, ezt láthatják a mellékelt képen.

Fiúk! Köszönjük szépen a hölgyek nevében is még egyszer!

A nagykátai Katica Nyugdíjas Klubra igazán büszke lehet az elmúlt 30 évre! Gratulálunk az elmúlt esztendőkhöz és mai méltó, színvonalas ünnepi műsorhoz is! (Folytatjuk majd a méltatást, de egyelőre: tapiokultura.huTL.KÉPEK)

2018.03.03. 30 éves nagykátai Katica Nyugdíjas Klub koll kicsi

Alkategóriák