vándor koll

 

Újjászületett a tápiószelei színjátszás!

A Simonffy Kálmán Művelődési Ház és Városi Könyvtár nevében hálás szívvel köszönöm meg Katonáné Barna Zsuzsannának és társulatának a Tápiószele 800 ünnepsorozat részeként, 2019. 09. 13-án bemutatott Szelei vándor című előadás színrevitelét! tapiokultura.huTL.KÉPEK

Az darab rendkívül magas színvonalon, megható érzelemmel és mégis szórakozató módon tett sikeres kísérletet arra a szinte lehetetlennek tűnő vállalkozásra, hogy egy kisváros 800 éves múltját foglalja dramatizált keretbe.

Őszinte szívvel gratulálok ehhez!

Intézményünk rövidesen új,

hosszú távú közművelődési koncepciót fog megfogalmazni. Ezen határozott és tudatos építkezésnek egyik alappillére lesz az, hogy előtérbe kerüljenek Tápiószele valódi, tehetséges, velünk együttgondolkodni akaró amatőr alkotói, közösségei. A művelődési ház attól „művelődési ház”, hogy benne elsősorban a művészet, az amatőr művészet helyi képviselői találják meg otthonukat, kibontakozási lehetőségeiket!

Kiemelten fontosnak, támogatandónak tartom a Katonáné Barna Zsuzsanna által újra életre hívott tápiószelei amatőr színjátszás ügyét!

Sokakkal együtt magam is várom, és lehetőségeinkhez mérten segíteni fogom a folytatást!

A nagy sikerre való tekintettel, „közkívánatra” a Szelei vándor 2019. 10. 11-én, pénteken, 19 órától újra bemutatásra kerül a Simonffy Kálmán Művelődési Ház és Városi Könyvtárban!

(A darabról, létrejöttéről, a szereplőkről a rendezőtől jelenik meg írás rövidesen a Tápiószelei Önkormányzati Híradóban, amelyet a megjelenés után a tapiokultura.hu-n is közölni fogunk!)

 

Tarnavölgyi László – intézményvezető

Simonffy Kálmán Művelődési Ház és Városi Könyvtár