Cegléd gif

(A szerkesztőtől: A Kossuth Művelődési Központ Nonprofit Kft.  és a Tápiószelei Simonffy Kálmán Művelődési Ház és Városi Könyvtár  tapiokultura.hu "kapcsolatba lépett egymással". Lehet, hogy lesz egy-két "közösködő" öteletünk a jövőben! Elsőként mi, a "Simonffy" ajánl két programot a ceglédiektől a Tápió-vidékieknek is! )
Szeretném ajánlani a ceglédi Kossuth Művelődési Központ Nonprofit Kft. közeljövőben bemutatásra kerülő két előadását....(Részletek a „Bővebbenben”!)

a Kétely-t valamint a Budapest Bár koncertjét, melyekre május 1-jén, a Városnapok információs faházban 10 % kedvezménnyel válthatók jegyek. Természetesen teljes áron, május 7-ig, illetve május 24-ig jegyek a KMK jegypénztárában válthatók.

Kétely:

1964-et írunk. A bronxi St. Nicholas Egyházi Iskola igazgatónője, Aloysius nővér kemény kézzel és alapvető gyanakvással kezeli a gondjaira bízott gyerekeket. Az iskola azonban új tanítót kap Flynn atya személyében, aki modern gondolkodást és személyes odafigyelést hoz a szigorú intézménybe. Hamarosan összetűzésre kerül sor kettejük között, és amikor egy fiatal nővér elárulja, hogy a férfi különös figyelemmel viseltet az egyik diák iránt, az események váratlan fordulatot vesznek. A Pulitzer- és Tony-díjas dráma több, mint ötszázszor ment a Broadway-n, filmváltozatában, melyet maga a szerző rendezett, Meryl Streep és Philip Seymour Hoffman játszotta a főszerepeket.

A színdarab Magyarországon a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség között létrejött megállapodás alapján kerül színre.
Az előadás a Mediszin Kft. és az Orlai Produkciós Iroda együttműködésében jött létre.
Előadás hossza: 85 perc, egy részben

SZEREPLŐK:
Udvaros Dorottya
Fekete Ernő
Kéri Kitty
Simkó Katalin